Οι 8 καλύτεροι εκτυπωτές για σπουδαστές κολλεγίων που θα αγοράσουν το 2018

Εκτυπώστε το χαρτί όρο σας πριν προχωρήσετε στην τάξη

Είτε πρόκειται για εκτυπώσεις αναφορών, αναθέσεις εργασίας ή φωτογραφίες για να κρεμάσετε σε έναν τοίχο δωμάτιο δωμάτιο, ένας καλός εκτυπωτής είναι απαραίτητη για τους φοιτητές. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι dorm dorms είναι στενοί χώροι, οπότε είναι σημαντικό όχι μόνο να βρείτε έναν εκτυπωτή που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο στο γραφείο σας, αλλά δεν κοστίζει ούτε μια περιουσία για αγορά και συντήρηση (αναπλήρωση μελανιού) Είστε τελικά ένας φοιτητής. Για να αποφύγετε τα ενοχλητικά έξοδα εκτύπωσης στη βιβλιοθήκη της πανεπιστημιούπολης (μπορούν να προσθέσουν γρήγορα), δημιουργήσαμε μια λίστα των καλύτερων εκτυπωτών για φοιτητές που αγοράζουν σήμερα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποιοι εκτυπωτές είναι τέλειοι για να φέρετε στην πανεπιστημιούπολη

Χάνοντας τη σωστή ισορροπία τιμής, χαρακτηριστικών και μεγέθους, το HP Envy 5640 είναι η κορυφαία επιλογή μας για φοιτητές. Ο ολο-μαύρος σχεδιασμός είναι αρκετά συνηθισμένος, αλλά το υλικό HP Envy 5640 6,3 x 17,9 x 16,1 ιντσών θα ταιριάζει σχεδόν οπουδήποτε σε ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένου ενός γραφείου ή ενός κομμωτηρίου. Λειτουργικά, το Envy 5640 έχει υποστήριξη για ασύρματη εκτύπωση, καθώς και το AirPrint της Apple μέσω συσκευών iOS. Υπάρχει όμως και σύνδεση USB για γρήγορη σύνδεση σε υπολογιστή με Windows ή Apple. Οι φοιτητές καλωσορίζουν τον δίσκο εισόδου 125 φύλλων που περιέχει αρκετό χαρτί για την εκτύπωση ενός πλήρους ερευνητικού χαρτιού. Ο εκτυπωτής διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα εκτύπωσης διπλής όψης για εκτύπωση διπλής όψης και ξεχωριστό δίσκο φωτογραφιών που μπορεί να χωρέσει 15 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού 4 x 6 φύλλων.

Εάν θέλετε έναν εκτυπωτή do-it-all που διατίθεται σε ανταγωνιστικές τιμές και παράγει μια σταθερά υψηλής ποιότητας εκτύπωση, το HP OfficeJet 4650 είναι μια έξυπνη επιλογή. Με το μέγεθος 14,5 x 17,5 x 7,5 ίντσες, το OfficeJet 4650 είναι ένας μετριοπαθής εκτυπωτής που ταιριάζει απόλυτα σε ένα γραφείο ή τραπέζι αφήνοντας χώρο για έναν υπολογιστή και χώρο εργασίας. Μπορεί να συνδεθεί μέσω USB ή Wi-Fi για ασύρματη εκτύπωση από κινητή συσκευή, αλλά το OfficeJet 4650 διαθέτει επίσης λειτουργίες αντιγραφής, σάρωσης και φαξ. Η διαχείριση όλων των λειτουργιών της είναι η δυνατότητα λήψης HP Smart App που επιτρέπει στους μαθητές να εκτυπώνουν γρήγορα φωτογραφίες ή να σαρώσουν ένα έγγραφο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για απευθείας αποστολή σε έναν συμμαθητή ή καθηγητή. Υποστηρίζει μεγέθη φωτογραφιών από 3 x 5 ίντσες και χαρτί μέχρι 8,5 x 14 ίντσες. Το OfficeJet 4650 προσθέτει επίσης μια οθόνη αφής για την πλοήγηση των χειριστηρίων μενού και την εκτύπωση διπλής όψης διπλής όψης για επιπλέον εξοικονόμηση χαρτιού και μελανιού.

Το πολύ προσιτό HP DeskJet 1112 είναι επίσης εξαιρετικά συμπαγές και εξαιρετικό για φοιτητές που μπορεί να έχουν πραγματικά περιορισμένους χώρους dorm. Λειτουργώντας σε πλατφόρμες Windows και Mac μέσω USB ή ασύρματης σύνδεσης, το DeskJet 1112 μετρά 16,76 x 8,49 x 4,89 ίντσες. Το μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης για χαρτί είναι 8,5 x 14 ίντσες και υπάρχει αρκετός χώρος για μέχρι 60 φύλλα στο δίσκο εισόδου. Το DeskJet 1112 προσθέτει επίσης υποστήριξη για εκτύπωση σε αριθμούς 10 φακέλων. Η ταχύτητα εκτύπωσης είναι έως 5,5 σελίδες ανά λεπτό χρώματος και 7,5 σελίδες ανά λεπτό σε μαύρο χρώμα. Με τη στήριξη των προαιρετικών δοχείων μελάνης υψηλής απόδοσης της HP, οι φοιτητές θα μπορούν να εκτυπώσουν έως και 480 σελίδες προτού να χρειαστεί να επαναγοράσουν μια επαναπλήρωση μελάνης.

Όταν πρόκειται για τις καλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης τόσο για κείμενα όσο και για φωτογραφίες, θα θέλετε να δείτε το Canon Pixma TS9120 all-in-one. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα για να φέρει επιπλέον στιλ στην κρεβατοκάμαρά σας, ο γκρι, χρυσός ή κόκκινος δύο τόνων της Canon προσθέτει έξι μεμονωμένες έγχρωμες μελάνες για να παράγει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες χρωματικές επιλογές σε αυτό το σημείο τιμών.

Η λειτουργία σάρωσης και αντιγραφής είναι επίσης εδώ, καθώς είναι συμβατή με την AirPrint της Apple και την ασύρματη τεχνολογία εκτύπωσης Cloud Print της Google. Η οθόνη αφής πέντε ιντσών προσθέτει μια βελτιωμένη διεπαφή χρήστη για γρήγορη ρύθμιση και πρόσθετα στοιχεία, όπως η προσθήκη δημιουργικών εφέ σε εκτυπώσεις φωτογραφιών πριν από την εκτύπωση. Για ακόμη μεγαλύτερη χρησιμότητα, το TS9120 υποστηρίζει εκτύπωση δίσκων CD / DVD και Blu-Ray, εκτύπωση επαγγελματικών καρτών και υποστήριξη για την φόρτωση αρχείων ή εικόνων απευθείας από κάρτα μνήμης.

Ο μονόχρωμος εκτυπωτής λέιζερ Brother HLL2350DW μετρά 14 x 14 x 7,2 ίντσες και μπορεί να φερθεί με ταχύτητα 32 σελίδες ανά λεπτό. Η θήκη χαρτιού χωρητικότητας 250 φύλλων συμβάλλει στην εξάλειψη της ανάγκης τακτοποίησης των δίσκων τόσο για χαρτιά νομικής όσο και για επιστολόχαρτα. Η εκτύπωση διπλής όψης συνδυάζεται με τα δοχεία μελάνης υψηλής απόδοσης της Brother για τη μείωση του αριθμού των επαναφορτιζόμενων μελανιών. Ο αδελφός προσθέτει πρόσθετες επιλογές εκτύπωσης, όπως κάρτες ή φακέλους, για να ολοκληρώσετε μια πλήρη σειρά δυνατοτήτων εκτύπωσης. Η διαθέσιμη ασύρματη εκτύπωση καθιστά εύκολη την εκτύπωση απευθείας από φορητό υπολογιστή, smartphone ή tablet χωρίς κανένα βρώμικο καλώδιο ή βύσμα.

Ιδανικό για φοιτητές που εκτυπώνουν μια σχεδόν ατελείωτη ροή εγγράφων διάρκειας, καθηκόντων ή προγραμμάτων για όλη τη σχολική χρονιά, το Epson Expression περιλαμβάνει δύο χρόνια μελάνης ή το ισοδύναμο των 20 κασετών εκτυπωτή, οπότε αξίζει τον κόπο να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα. Για να θέσει τα πράγματα σε προοπτική, 20 κασέτες εκτυπωτών είναι αρκετό μελάνι για εκτύπωση σε 4.000 σελίδες σε μαύρο χρώμα ή έως 6.500 σελίδες.

Η Epson ενσωματώνει ενσωματωμένη ασύρματη εκτύπωση από κινητές συσκευές και τεχνολογία απευθείας Wi-Fi για εκτύπωση ακόμη και όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο σήμα. Μια έγχρωμη οθόνη LCD 1,44 ιντσών βοηθά στην εύκολη πλοήγηση στο μενού για γρήγορη ρύθμιση του εκτυπωτή και σύνδεση σε ασύρματο δίκτυο. Η Epson διαθέτει υποδοχή κάρτας μνήμης SD για την εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών απευθείας από τον εκτυπωτή χωρίς την ανάγκη για τηλέφωνο ή υπολογιστή.

Ο ασύρματος συμπαγής εκτυπωτής φωτογραφιών Selphy CP1300 της Canon μπορεί να μην κάνει τους φοιτητές να εγκαταλείψουν το Instagram για εκτύπωση, αλλά θα προσφέρει μια λύση εκτύπωσης μικρού μεγέθους που είναι παρόμοια σε μέγεθος με ένα βιβλίο κολλεγίων. Σε 7,1 x 5,4 x 2,5 ίντσες και με βάρος μόλις 1,9 λίβρες, η Selphy είναι περίπου το ήμισυ του βάρους ενός μέσου φορητού υπολογιστή. Προσφέρεται τόσο σε λευκές όσο και σε μαύρες επιλογές χρωμάτων, η Selphy προσθέτει ασύρματη εκτύπωση μέσω της εφαρμογής smartphone της εταιρείας PRINT με δυνατότητα λήψης για Android και iOS. Μια οθόνη 3,2 ιντσών βοηθά στην επιλογή, επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφιών από μια κάρτα μνήμης ή απευθείας από ένα καλώδιο USB. Το Selphy προσφέρει μια ποικιλία επιλογών εκτύπωσης από εκτυπώσεις μεγέθους καρτ-ποστάλ έως τετράγωνου σήματος, καθώς και παραδοσιακές εκτυπώσεις 3 x 5 και 4 x 6.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους εκτυπωτές φωτογραφιών .

Το HP Envy 4520 είναι ένα ικανό μηχάνημα all-in-one που επίσης διπλασιάζεται ως φωτοαντιγραφικό και σαρωτή. Δημιουργημένο για να διευκολύνει το κόστος επαναπλήρωσης μελάνης, το Envy 4520 είναι συμβατό με την υπηρεσία Instant Ink της HP που παρακολουθεί τα επίπεδα μελάνης και μπορεί να αποστέλλει αυτόματα μια αντικατάσταση όταν είστε χαμηλοί. Για έναν φοιτητή που μπορεί να στερείται μεταφοράς ή χρόνου, αυτή η υπηρεσία είναι ένας πολύτιμος τρόπος για να εξασφαλίσετε ότι δεν μπορείτε ποτέ να εκτυπώσετε πριν προχωρήσετε σε σπριντ στην τάξη. Οι ταχύτητες εκτύπωσης πραγματοποιούνται σε 9,5 σελίδες ανά λεπτό για μαύρες εκτυπώσεις και 6,8 σελίδες ανά λεπτό για το χρώμα με δίσκο χαρτιού που μπορεί να χωρέσει έως και 100 φύλλα. Χάρη στην ασύρματη εκτύπωση και το Wi-Fi Direct, δεν απαιτείται δίκτυο για την εκτύπωση εκτυπώσεων από συνδεδεμένο τηλέφωνο ή tablet χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SMART της HP για κινητά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .