Επισκόπηση φωτογραφικής μηχανής Samsung Galaxy

Η κατώτατη γραμμή

Επειδή η Samsung Galaxy Camera είναι τόσο διασκεδαστική στη χρήση, σχεδόν έδωσα μια πολύ υψηλότερη βαθμολογία αστέρων από αυτή που αναφέρεται εδώ. Ωστόσο, ο κύριος κανόνας μου κατά την απονομή αξιολογήσεων αστεριών είναι ότι η ποιότητα της εικόνας είναι πρωταρχική μέριμνα. Αν η φωτογραφική μηχανή δεν φωτογραφίζει μεγάλες φωτογραφίες σε σύγκριση με άλλα μοντέλα παρόμοιων τιμών, είναι δύσκολο για μένα να το συστήσω ιδιαίτερα.

Αυτό ισχύει άμεσα για τη φωτογραφική μηχανή Galaxy, καθώς η ποιότητα της εικόνας είναι καλή για την κοινή χρήση φωτογραφιών στο διαδίκτυο, αλλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει καλά για τη δημιουργία μεγάλων εκτυπώσεων. Αυτός ο παράγοντας από μόνος μου καθιστά αδύνατο να δώσω σε αυτό το μοντέλο υψηλή βαθμολογία αστεριών, επειδή η ποιότητα της εικόνας του είναι πολύ κάτω από το μέσο όρο σε σχέση με άλλες κάμερες στην τιμή των 450 δολαρίων.

Παρόλα αυτά, θα συνιστούσα τη φωτογραφική μηχανή Galaxy στον κατάλληλο φωτογράφο. Η φωτογραφική μηχανή Samsung Galaxy διαθέτει τόσες πολλές εξαιρετικές λειτουργίες - φακό 21X με οπτικό ζουμ , οθόνη LCD αφής 4,8 ιντσών και ενσωματωμένο Wi-Fi μεταξύ τους - ότι αυτή η φωτογραφική μηχανή θα ήταν μια ωραία επιλογή, παρά την υψηλή τιμή και τον μέσο όρο ποιότητα εικόνας.

Εκτός αυτού, η φωτογραφική μηχανή Galaxy είναι τόσο διασκεδαστική για να χρησιμοποιήσω ότι θα έλεγα ότι οι φωτογράφοι που θέλουν μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή με μεγάλο φακό ζουμ που επιτρέπει γρήγορες μεταφορτώσεις σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σκεφτούν αυτό το μοντέλο. Και η Samsung συμπεριελάμβανε επίσης μια σειρά από λειτουργίες που μοιάζουν με smartphone που δίνουν στην κάμερα Galaxy πολύ ευελιξία. Εάν αυτές ήταν οι βασικές μου εκτιμήσεις για να δώσω μια βαθμολογία με αστέρια κατά την ανασκόπηση φωτογραφικών μηχανών, η κάμερα Galaxy θα είχε σίγουρα μια πολύ μεγαλύτερη βαθμολογία από μένα.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κάποια ψώνια γύρω με τη Samsung Galaxy Camera, καθώς η τιμή ποικίλλει άγρια ​​μεταξύ διαφορετικών λιανοπωλητών. Η Samsung έπεσε επίσης την τιμή στη φωτογραφική μηχανή Galaxy λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της, παρέχοντας την ευκαιρία να την βρει σε μια συμφωνία αν είστε σε θέση να κάνετε την εργασία σας σε τιμές.

Εφόσον είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να ζήσετε με τις αδυναμίες αυτής της φωτογραφικής μηχανής και είστε σίγουροι ότι δεν θα σπάσει τον προϋπολογισμό σας για τη φωτογραφία, η φωτογραφική μηχανή Galaxy αξίζει να ψάξει τον σωστό φωτογράφο. Απλά αγνοήστε την βαθμολογία με αστέρια στην περίπτωση αυτή!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ποιότητα εικόνας

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που θα συναντήσετε με τη Samsung Galaxy Camera είναι η συνολική ποιότητα εικόνας. Η Samsung επέλεξε να συμπεριλάβει έναν μικρό αισθητήρα εικόνας 1 / 2,3 ιντσών με αυτήν την κάμερα, γεγονός που προκαλεί κάποια προβλήματα ποιότητας εικόνας.

Σε σύγκριση με άλλα μοντέλα με μικρό αισθητήρα εικόνας, η φωτογραφική μηχανή Galaxy λειτουργεί πολύ καλά από την άποψη της ποιότητας της εικόνας. Ωστόσο, όταν τη συγκρίνετε με άλλες κάμερες με τιμή τιμής 450 δολαρίων , τα προβλήματα ποιότητας εικόνας είναι πολύ αισθητά. Είναι δύσκολο να δικαιολογηθεί η δαπάνη τέτοιου είδους χρημάτων σε μια φωτογραφική μηχανή που δεν δημιουργεί εικόνες αιχμηρές ακίδες κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

Παρόλο που η φωτογραφική μηχανή Galaxy κάνει μια πολύ καλή δουλειά με την ποιότητα της φωτογραφικής φλας - χάρη σε μεγάλο βαθμό στην αναδυόμενη μονάδα flash της κάμερας - θα βρείτε κάποιο θόρυβο στις εικόνες σας όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού .

Τα χρώματα είναι ρεαλιστικά με αυτήν την κάμερα και η ποιότητα της εικόνας είναι περισσότερο από επαρκής για τη διανομή φωτογραφιών μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi της φωτογραφικής μηχανής Galaxy με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να δημιουργήσει ευκρινείς φωτογραφίες για μεγάλες εκτυπώσεις, απλά δεν πρόκειται να δείτε αυτά τα αποτελέσματα με αυτό το μοντέλο.

Εκτέλεση

Η κάμερα Galaxy έχει αρκετά ωραία χαρακτηριστικά απόδοσης. Το πρώτο που θα παρατηρήσετε είναι η τεράστια οθόνη LCD 4,8 ιντσών , η οποία είναι πολύ φωτεινή και απότομη. Είναι επίσης μια οθόνη αφής LCD , η οποία καθιστά αυτό το μοντέλο πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι προφανές ότι η Samsung σχεδίασε το σύστημα μενού της κάμερας με την οθόνη αφής.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό με αυτό το μοντέλο είναι ο φακός οπτικού ζουμ 21Χ. Αν ανησυχείτε ότι αυτή η φωτογραφική μηχανή της Samsung είναι απλώς ένα δοξασμένο smartphone, ο μεγάλος φακός ζουμ θα πρέπει να διευκολύνει αυτές τις ανησυχίες, καθώς ο φακός 21X με οπτικό ζουμ θέτει τη φωτογραφική μηχανή Galaxy σε απόσταση.

Ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό είναι το ενσωματωμένο Wi-Fi που βρίσκεται με τη φωτογραφική μηχανή Galaxy. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που η Samsung περιλαμβάνει με πολλές από τις νεότερες φωτογραφικές μηχανές της και πάντα φαίνεται να είναι εξαιρετικά εύκολο να δημιουργηθεί και να χρησιμοποιηθεί με κάμερες της Samsung .

Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε εκδόσεις της φωτογραφικής μηχανής Galaxy μέσω της Verizon και της AT & T που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία 4G μαζί με το Wi-Fi. Αυτές οι κάμερες κοστίζουν λίγο περισσότερο από την έκδοση μόνο για Wi-Fi την οποία εξέτασα, επειδή πρέπει να αγοράσετε ένα σχέδιο δεδομένων μέσω ενός από τους δύο παρόχους υπηρεσιών κατά την αγορά της φωτογραφικής μηχανής.

Παρά το γεγονός ότι έχει μια μεγάλη οθόνη LCD, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τη Samsung Galaxy Camera είναι πολύ καλή. Χάρη στη Samsung, με το μοντέλο αυτό υπήρχε μια αρκετά μεγάλη μπαταρία , η οποία προσθέτει στο βάρος της φωτογραφικής μηχανής, αλλά παρέχει την απαραίτητη ενέργεια από την μπαταρία . Εάν χρησιμοποιείτε εκτεταμένα το Wi-Fi, θα παρατηρήσετε ότι η μπαταρία εκκενώνεται ταχύτερα από ό, τι αν κάνετε λήψη ταινιών και ακίνητων εικόνων.

Σχέδιο

Σχεδιασμός είναι η περιοχή όπου λάμπει η κάμερα Galaxy. Η συμπερίληψη του Android OS με αυτή τη φωτογραφική μηχανή την καθιστά λειτουργική με τρόπο παρόμοιο με ένα smartphone. Αν είστε fan του Android, θα αγαπήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτή η κάμερα. Αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφική μηχανή που φέρει μια τέτοια μεγάλη οθόνη LCD με το Android OS, αν και η Samsung ανακοίνωσε από τότε τη φωτογραφική μηχανή Galaxy NX DIL.

Όπως θα βρείτε με τα smartphones, μπορείτε να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε μια ποικιλία εφαρμογών με τη φωτογραφική μηχανή Galaxy, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Wi-Fi ή τη σύνδεση 4G.

Η φωτογραφική μηχανή Galaxy είναι επίσης ένα εξαιρετικό μοντέλο. Λόγω της μεγάλης οθόνης LCD, αυτή είναι μια αρκετά μεγάλη φωτογραφική μηχανή που έχει κάποια κορφή σε αυτήν, ζυγίζοντας περισσότερο από 10 ουγγιές.

Παρόλο που η φωτογραφική μηχανή Galaxy μπορεί να φανεί σαν η Samsung απλώς να κολλήσει ένα smartphone στο πίσω μέρος μιας ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής, αυτό το ενδιαφέρον συνδυασμό λειτουργεί πραγματικά πολύ καλά, καθώς οι σχεδιαστές της Samsung έκαναν καλή δουλειά να συγχωνεύουν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και να τα λειτουργούν άψογα .