Αστείος πράγματα να ρωτήσω το Siri

Αστεία ερωτήματα για να ρωτήσετε τη Σίρι όταν βαρεθείτε

Το Siri δεν είναι μόνο ένας πολύτιμος προσωπικός βοηθός. Μπορεί επίσης να σας κάνει να γελάσετε. Η Apple πήρε την έννοια του αυγού του Πάσχα σε νέα ύψη, ενσωματώνοντας διάφορα αστεία πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε από το Siri. Και αυτά τα ερωτήματα έχουν εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου, με την Apple προσθέτοντας νέες αστείες απαντήσεις σε ερωτήσεις με σχεδόν κάθε έκδοση. Έτσι, αν θέλετε να πάρετε κάποια γέλια έξω από το iPhone σας, δοκιμάστε να κουβεντιάσετε Siri.

Για κάποιες ερωτήσεις, ζητώντας μια δεύτερη ή τρίτη φορά μπορεί να πάρει μια διαφορετική (ακόμα πιο αστεία) απάντηση.

Διασκεδαστικοί τρόποι να γνωρίσεις το Siri

Αστείες ερωτήσεις για να ρωτήσετε το Siri

Αφήστε το Siri να σας διδάξει κάτι

Μάθηση πώς αστείο Siri μπορεί να είναι

Πώς να φάρσατε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας το Siri

Το Siri δεν είναι μόνο γεμάτο με πολλές αστείες απαντήσεις και αιτήματα, αλλά προσφέρει και έναν από τους πιο αστείες τρόπους να φάρσατε τους φίλους σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι διατηρούν το Siri ενεργοποιημένο με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, πράγμα που καθιστά το Siri προσβάσιμο στην οθόνη κλειδώματος χωρίς να πληκτρολογεί έναν κωδικό πρόσβασης. Αυτό σας επιτρέπει να εκδίδετε εντολές στο Siri στο iPad ενός φίλου ή στο iPhone, όταν δεν είναι κοντά για να παρατηρήσετε.

Μερικοί αστεία τρόποι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το κενό είναι να ορίσετε μια υπενθύμιση, συνάντηση ή συναγερμό. Οι υπενθυμίσεις μπορούν να είναι ιδιαίτερα αστείες αν χρησιμοποιήσετε μια αλυσίδα από αυτές, όπως λέγοντας στον Siri να "Υπενθυμίσω σε εμένα να ελέγξω την πίεση των ελαστικών μου στις 9 μ.μ." που ακολουθείται από "Υπενθυμίζω μου να ελέγξω το πετρέλαιο μου στις 9:09 μ.μ." και "Υπενθυμίζω σταματήστε και πάρτε φυσικό αέριο στις 9:15 μ.μ. " Μπορείτε να διπλασιάσετε τη διασκέδαση όταν βρίσκεστε γύρω όταν τα μηνύματα σβήνουν, ώστε να μπορείτε να ρωτήσετε τον φίλο σας: "Αγοράσατε ένα έξυπνο αυτοκίνητο;"

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια αίσθηση του χιούμορ για να ορίσετε εικονικές συναντήσεις. Αλλά αν θέλετε να πάρετε λίγο σημαίνει, μπορείτε να "Ορίστε ένα συναγερμό για 5 AM." Και ακολουθήστε το με "Υπενθυμίστε μου να πάω ψάρεμα στις 5:15 π.μ."