Πώς να εγγραφείτε για την Apple Music

01 από 04

Πώς να εγγραφείτε για την Apple Music

Τελευταία ενημέρωση: 2 Ιουλίου 2015

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πληρωμή μιας κατ 'αποκοπήν μηνιαίας αμοιβής για τη ροή όσων θέλετε είναι το μέλλον του πώς απολαμβάνουμε τη μουσική. Εάν είστε χρήστης iPhone ή iTunes, η υπηρεσία συνεχούς ροής της Apple Music είναι ένας φανταστικός τρόπος να συμμετάσχετε στην επανάσταση συνεχούς ροής.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες που απαιτούν την εγκατάσταση μιας ξεχωριστής εφαρμογής ή την πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, η Apple Music ενσωματώνεται απευθείας στην εφαρμογή Μουσική σε συσκευές iOS και iTunes σε υπολογιστές Mac και υπολογιστές (οι χρήστες Android θα μπορούν ακόμη και να απολαμβάνουν την Apple Music in Fall 2015 ). Αυτό σημαίνει ότι όλη η μουσική που προσθέτετε στη βιβλιοθήκη ροής σας ή την αποθήκευση για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης είναι ενσωματωμένη στη μουσική βιβλιοθήκη που έχετε δημιουργήσει μέσω αγορών, δίσκων CD και άλλων πηγών.

Εκτός από την παροχή μιας σχεδόν απεριόριστης επιλογής μουσικής στη ροή, η Apple Music προσφέρει επίσης ειδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς συνεχούς ροής όπως το Beats 1, προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις σας και τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Μη πεπεισμένος? Η Apple Music προσφέρει δωρεάν δοκιμή τριών μηνών, οπότε αν δοκιμάσετε την υπηρεσία και αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει, μπορείτε να ακυρώσετε και να μην πληρώσετε τίποτα.

Αν θέλετε να εγγραφείτε στην Apple Music, μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε:

Σχετικά: Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή μουσικής Apple

02 από 04

Επιλέξτε Είδος λογαριασμού Apple Music

Για να εγγραφείτε στην Apple Music, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ξεκινήστε πατώντας την εφαρμογή Μουσική για να την ανοίξετε
  2. Στην επάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής, υπάρχει ένα εικονίδιο σιλουέτας. Αγγίξτε το
  3. Αυτό ανοίγει την οθόνη λογαριασμού. Σε αυτό, πατήστε Συμμετάσχετε την Apple Music
  4. Στην επόμενη οθόνη, έχετε δύο επιλογές: Εκκίνηση δωρεάν δοκιμής 3 μηνών ή Μεταβείτε στη μουσική μου . Πατήστε Έναρξη 3-Μήνας Δωρεάν δοκιμή
  5. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τι είδους συνδρομή της Apple Music θέλετε: Ατομική ή Οικογενειακή. Ένα μεμονωμένο σχέδιο είναι για ένα άτομο και κοστίζει US $ 9.99 / μήνα. Τα οικογενειακά σχέδια επιτρέπουν έως 6 χρήστες για $ 14.99 / μήνα. Το κόστος χρεώνεται σε οποιαδήποτε πληρωμή έχετε καταχωρίσει στο Apple ID.

    Κάντε την επιλογή σας (και θυμηθείτε, δεν θα χρεωθείτε παρά μετά το τέλος της τρίμηνης δωρεάν δοκιμής).

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για τα τελικά βήματα στην εγγραφή στην Apple Music.

03 του 04

Επιβεβαιώστε τη συνδρομή μουσικής Apple

Μετά την επιλογή του σχεδίου Apple Music, υπάρχουν μερικά μόνο βήματα για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας:

  1. Εάν μόλις εγκαταστήσατε το iOS 8.4 και έχετε έναν κωδικό πρόσβασης στη συσκευή σας , θα χρειαστεί πιθανώς να τον εισάγετε ξανά
  2. Μετά από αυτό, οι επόμενες οθόνες σας ζητούν να συμφωνήσετε με τους νέους Όρους και Προϋποθέσεις της Apple Music. Κάντε το και συνεχίστε
  3. Εμφανίζεται ένα παράθυρο για να επιβεβαιώσετε την αγορά σας. Πατήστε Άκυρο αν δεν θέλετε να εγγραφείτε, αλλά εάν θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε Αγορά.

Όταν πατήσετε Αγορά, αρχίζει η εγγραφή σας και επιστρέφετε στην κύρια οθόνη της εφαρμογής Μουσική. Όταν φτάσετε εκεί, κάποια πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με την τυπική εφαρμογή Μουσική. Είναι λεπτές, επομένως ίσως να μην τις παρατηρήσετε αμέσως, αλλά τα κουμπιά στο κάτω μέρος της εφαρμογής είναι τώρα διαφορετικά. Αυτοί είναι:

04 του 04

Πώς να αλλάξετε το Apple Music Plan

Αν έχετε ήδη εγγραφεί στην Apple Music, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καταστάσεις όπου πρέπει να αλλάξετε το σχέδιό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να είστε σε ένα ξεχωριστό σχέδιο και να αποφασίσετε να προσθέσετε τα παιδιά σας και έτσι πρέπει να αλλάξετε σε οικογενειακό σχέδιο ή αντίστροφα.

Κάνοντας αυτό είναι πραγματικά απλό (αν και τα μενού για να το κάνετε δεν είναι εντελώς εύκολο να βρεθεί). Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Αγγίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις για να την ανοίξετε
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο iTunes & App Store και πατήστε το
  3. Αγγίξτε το αναγνωριστικό της Apple σας
  4. Στο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Προβολή Apple ID
  5. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID
  6. Πατήστε Διαχείριση
  7. Αγγίξτε τη συμμετοχή σας στη σειρά μελών της Apple Music Membership
  8. Στην ενότητα Επιλογές ανανέωσης, πατήστε τον νέο τύπο λογαριασμού που θέλετε να έχετε
  9. Πατήστε Τέλος.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο iPhone / iPod.