Κορυφαία 5 προγράμματα κατάργησης DRM

Εάν έχετε κατεβάσει μουσική που προστατεύεται από DRM, τότε πιθανόν να ανακαλύψετε επίσης πόσο ενοχλητικά είναι η τεχνολογία DRM. Όχι μόνο έχετε το πρόβλημα να επεξεργαστείτε ποια φορητά μέσα αναπαραγωγής πολυμέσων θα λειτουργήσει, αλλά η ελευθερία σας να χρησιμοποιήσετε τις λήψεις σας όπως σας παρακαλώ είναι επίσης παρωχημένη. Η προστασία αντιγραφής DRM είναι μεγάλη ως τεχνολογία κατά της πειρατείας, αλλά τιμωρεί συχνά τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει νόμιμα μέσα ενημέρωσης. Εδώ είναι μια επιλογή από το καλύτερο λογισμικό που αφαιρεί DRM νόμιμα (δεν hack κρυπτογράφηση DRM) και παράγει αρχεία πολυμέσων DRM που μπορείτε να απολαύσετε σε σχεδόν οποιαδήποτε ικανή συσκευή.

01 από 05

Tunebite

Το Tunebite, το οποίο είναι μέρος της πολύ μεγαλύτερης σουίτας μέσων Audials One, είναι ένα εργαλείο αφαίρεσης DRM που εκμεταλλεύεται το αναλογικό παραθυράκι . Αντί να παραβιάσει παράνομα την κρυπτογράφηση DRM απευθείας από το αρχικό αρχείο, η Tunebite καταγράφει ένα προστατευμένο αρχείο για να παράγει μια έκδοση χωρίς DRM. Το λογισμικό υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων και περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες όπως μετατροπή βίντεο, κατασκευαστής ringtone , streaming audio recorder , επεξεργασία ID3 tag και ενσωματωμένη μονάδα εγγραφής CD. Περισσότερο "

02 του 05

Σημειωματάριο

Αυτό το εργαλείο κατάργησης DRM εγκαθιστά στην κατοχή σας έναν εικονικό συγγραφέα CD-RW στο σύστημά σας, τον οποίο μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να καταργήσετε την προστασία αντιγραφής DRM. Το Noteburner λειτουργεί σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων για την εγγραφή αρχείων ήχου χωρίς DRM σε ένα εικονικό CD. η μόνη προϋπόθεση για τη χρήση αυτής της μεθόδου είναι ότι το λογισμικό αναπαραγωγής πολυμέσων σας πρέπει να διαθέτει τη δυνατότητα εγγραφής αρχείων στο CD. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εικονικής εγγραφής, μπορείτε στη συνέχεια να μεταφέρετε τα αρχεία χωρίς DRM σε οποιοδήποτε μέσο αναπαραγωγής / συσκευή αναπαραγωγής MP3. Περισσότερο "

03 του 05

SoundTaxi

Χρησιμοποιώντας το Windows Media Player, το SoundTaxi μπορεί να αφαιρέσει την προστασία αντιγραφής DRM καταγράφοντας το πρωτότυπο αρχείο σε υψηλή ταχύτητα για να παράγει μια έκδοση χωρίς DRM. Το SoundTaxi έχει καλή συμβατότητα μορφής αρχείου (ήχου και βίντεο) και μπορεί να διανέμει φακέλους διεργασίας που περιέχουν μέσα με προστασία DRM. μπορεί επίσης να αναδημιουργήσει την αρχική δομή φακέλου με τα αρχεία που δεν εκπέμπουν DRM. Το SoundTaxi έρχεται σήμερα σε τρεις γεύσεις, οι οποίες είναι Platinum, Professional και Pro + VideoRip. Η μεταγενέστερη έκδοση υποστηρίζει επεξεργασία ήχου και εικόνας, ενώ η πλατίνη και οι επαγγελματικές εκδόσεις είναι μόνο ηχητικές. Περισσότερο "

04 του 05

MuvAudio

Παρόμοια με το SoundTaxi, το MuvAudio χρησιμοποιεί το Windows Media Player για να επεξεργαστεί αρχεία ήχου και βίντεο με προστασία DRM σε αντίγραφα χωρίς DRM. Το πρόγραμμα μπορεί να μετατρέπει πολλαπλά αρχεία ταυτόχρονα με έως και 10 φορές κανονική ταχύτητα αναπαραγωγής. Το MuvAudio διαθέτει εξαιρετική υποστήριξη ενσωματωμένης μορφής αρχείου τόσο για ήχο όσο και για βίντεο. μπορείτε επίσης να κατεβάσετε πρόσθετα πρόσθετα από την ιστοσελίδα του MuvAudio που επεκτείνουν την υποστήριξη μορφής αρχείου για λιγότερο δημοφιλή φορμά. Το MuvAudio 2 έχει τη δυνατότητα αυτόματης αναζήτησης ελλειπτικής τέχνης άλμπουμ και ετικετών ID3. Περισσότερο "

05 του 05

Μετατροπέας DRM του AppleMacSoft

Το λογισμικό απομάκρυνσης DRM για Mac είναι λίγο λεπτό στο έδαφος σε σύγκριση με τον υπολογιστή, αλλά ο μετατροπέας AppleMacsoft DRM έρχεται στη διάσωση. παρεμπιπτόντως, υπάρχει επίσης μια έκδοση των Windows. Το λογισμικό χρησιμοποιεί έναν εικονικό συγγραφέα CD (ίδια με τη Noteburner 2) σε συνδυασμό με το λογισμικό iTunes για να παράγει νόμιμα ένα αντίγραφο χωρίς πρωτόκολλο DRM του πρωτοτύπου. Το λογισμικό χρησιμοποιεί τη δυνατότητα εισαγωγής στο iTunes για να καταγράψει σε μια συγκεκριμένη μορφή. Οι μορφές αρχείων εξόδου στις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε είναι, MP3, AAC, Apple Lossless, AIFF και WAV. Περισσότερο "