Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Web Hosting στο σπίτι

Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ξεκινήσουν μια προσωπική επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων που κάθεται στους περιορισμούς του σπιτιού τους? ενώ ορισμένοι από αυτούς πιστεύουν ότι δεν είναι μια πολύ ρεαλιστική ιδέα, άλλοι καταφέρνουν να δημιουργήσουν χιλιάδες δολάρια απλά μεταπωλώντας τα πακέτα φιλοξενίας κορυφαίων φιλοξενώντας επιχειρήσεων όπως HostGator, FatCow, JustHost και τους αρέσει. Υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε. η πρώτη προωθεί και εμπορεύεται τη νέα σας επιχείρηση εκκίνησης και προσελκύει περισσότερους πελάτες και ο δεύτερος επιλέγει τα σωστά είδη μεταπωλητών που φιλοξενούν σχέδια που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε για την απρόσκοπτη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης φιλοξενίας χωρίς τεχνική τεχνογνωσία. Η γνώση των διακομιστών που λειτουργούν είναι ένα τεράστιο θέμα από μόνο του και δεν καλύπτεται εδώ.

Αν είστε σε θέση να πάρετε αρκετές back-to-back πελάτες στη συνέχεια τρέχει μια επιχείρηση web hosting μπορεί να είναι αρκετά προσοδοφόρα. Τούτου λεχθέντος, σύντομα θα συνειδητοποιήσατε ότι η αγορά είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και τα μεγάλα σκυλιά έχουν ήδη τις μεγαλύτερες πίτες της αγοράς, καθιστώντας όλο και πιο δύσκολο για τις μικρότερες επιχειρήσεις να εγκατασταθούν ή να επιβιώσουν για πολύ καιρό.

Η προσέλκυση της φυσικής κίνησης από τις μηχανές αναζήτησης θα ήταν ένα άλλο σκληρό καρύδι για να σπάσει, καθώς η αγορά των επισκεπτών μέσω κάτι σαν το Google AdWords μπορεί να μην σας δώσει την αναμενόμενη απόδοση των επενδύσεων που κάνετε.

Πώληση και αγορά ιστοσελίδων σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες

Δεν υπάρχει λόγος να χάσετε την ελπίδα, καθώς εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί τρόποι μέσω των οποίων μπορείτε να κάνετε τη δουλειά. Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να πουλήσετε και να αγοράσετε ιστοσελίδες σε διαφορετικές ιστοσελίδες δημοπρασιών. Δωρεάν φιλοξενία για ένα μήνα, 6 μήνες ή 1 χρόνο μπορεί να προσφερθεί με κάθε ιστοσελίδα που πουλάτε online. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταχωρίσεις σας θα ξεχωρίζουν εύκολα, θα προσελκύουν υψηλότερες προσφορές και θα παράγουν περισσότερα κέρδη. Αυτά τα είδη στρατηγικών μάρκετινγκ θα προσελκύσουν επίσης τους πελάτες που σκέφτονται να ανανεώσουν το σχέδιο φιλοξενίας τους μετά την ελεύθερη περίοδο φιλοξενίας του πακέτου σας έχει τελειώσει.

Επωφεληθείτε από τα οφέλη του WordPress

Wordpress είναι μια εντελώς δωρεάν και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα για την κατασκευή απλών, δωρεάν ιστοτόπων φιλοξενίας ιστολογίου. Μπορείτε να προσθέσετε τους προσωπικούς σας συνδέσμους σε αυτά τα δωρεάν blog που δημιουργούν οι άνθρωποι. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα και να προωθήσετε την υπηρεσία σας μαζί με την πώληση αναβαθμισμένων πακέτων σε πελάτες που έχουν δωρεάν λογαριασμούς. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε νέες σχέσεις με τους σχεδιαστές ιστοσελίδων και με διαφορετικούς προγραμματιστές που αναπτύσσουν μικρά σενάρια CMS.

Γίνετε μεταπωλητής

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τη φιλοξενία, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επειδή, με τη βοήθεια των προγραμμάτων φιλοξενίας μεταπωλητών, μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας φιλοξενίας . Με άλλα λόγια, μπορείτε να αγοράσετε πακέτα φιλοξενίας σε τιμές χονδρικής και να τα διαθέσετε σε υψηλότερες τιμές, όπως και στην περίπτωση οποιασδήποτε άλλης επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εστιάσετε στο μέτωπο μάρκετινγκ και να αφήσετε τις τεχνικές πτυχές σε ανθρώπους που ξέρουν πώς να χειριστούν τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Δεν χρειάζεται να είστε μεγάλος σχεδιαστής

Ακόμη και αν δεν είστε καλοί στις δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων για τη δημιουργία των δικών σας ιστοσελίδων για να πουλήσετε τα φιλοξενώντας σας σχέδια, μπορείτε ακόμα να το καταφέρετε κάνοντας χρήση προγραμμάτων ιδιωτικής ετικέτας, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι ελεύθερα να τα χρησιμοποιήσετε. Σας προσφέρουν διαφορετικά πρότυπα και έναν ειδικό πίνακα ελέγχου που μπορεί να σας βοηθήσει στην οικοδόμηση της ιστοσελίδας σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Διατηρήστε ένα υγιεινό μίγμα υπηρεσιών στο χαρτοφυλάκιό σας

Αυτό είναι όπου οι περισσότεροι αρχάριοι πηγαίνουν στραβά. μεταπωλητής φιλοξενία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταπωλούν μόνο τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας. Εάν πουλάτε μόνο ένα πακέτο φιλοξενίας, οι πελάτες θα βρουν πάντα κάτι που θα είναι ψαροειδές και θα συνειδητοποιήσουν πολύ σύντομα ότι είστε απλώς μεταπωλητής! Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, οι λαοί συχνά προτιμούν να αγοράζουν τα πακέτα φιλοξενίας απευθείας από την κύρια εταιρεία παρά μέσω ενός μεταπωλητή ή θυγατρικής, επειδή γνωρίζουν ότι θα παίρνατε ένα καλό περιθώριο ως ο μεσαίος.

Από την άλλη πλευρά, εάν δώσετε αξιοπρεπή προσοχή στην επωνυμία και προσφέρετε ένα υγιεινό συνδυασμό υπηρεσιών φιλοξενίας, που κυμαίνονται από πακέτα φιλοξενίας προϋπολογισμού, πακέτα φιλοξενίας επιχειρήσεων, φιλοξενία πολλαπλών τομέων έως VPS, τότε δεν θα αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα. οι περισσότεροι από τους πελάτες σας δεν θα ξέρουν ποτέ ότι είστε απλώς ένας μεταπωλητής φιλοξενίας. Λοιπόν, προχωρήστε και δώστε το. ποιος ξέρει ότι μπορεί να είναι σε θέση να παράγει πραγματικά πολύ περισσότερα χρήματα από την εργασία 9-6 σας, που εργάζονται ως μεταπωλητής φιλοξενίας! Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε το άρθρο μου που συζητά πόσα χρήματα μπορεί κανείς να κάνει ως επαγγελματίας μεταπωλητής και μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε .