Γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την ανάπτυξη της εφαρμογής σας για κινητά

Λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα εργαλεία και άλλες δυνατότητες για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά σήμερα, δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να μπει σε αυτόν τον τομέα, αν νομίζετε ότι είναι το πάθος σας. Τι περισσότερο; εάν η εφαρμογή σας αποδειχθεί επιτυχημένη στην αγορά εφαρμογών, θα μπορούσατε επίσης να κερδίζετε σταθερό εισόδημα από αυτήν. Φυσικά, ενώ είναι εφικτό να κάνετε ένα καθαρό κέρδος από την ανάπτυξη εφαρμογών, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε καλά πριν προχωρήσετε σε αυτό το πεδίο με πλήρη απασχόληση.

Ακολουθούν ορισμένες πτυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την ανάπτυξη της εφαρμογής σας για κινητά:

01 του 06

Κόστος Ανάπτυξης Εφαρμογών

Shopping με το iPhone "(CC BY 2.0) από τον Jason A. Howie

Περιττό να πούμε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το κόστος της ανάπτυξης εφαρμογών . Έχετε υπόψη ότι μπορείτε να περιμένετε να ξοδέψετε τουλάχιστον $ 5.000 για την πιο βασική εφαρμογή. Αν είστε επαρκώς ικανός να διαχειρίζεστε τον εαυτό σας ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα. Αλλά θα πρέπει ακόμα να κάνετε τεράστια προσπάθεια ακόμα και για να δημιουργήσετε τις πιο απλές εφαρμογές.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προσλάβετε έναν προγραμματιστή εφαρμογών , θα χρεωθείτε την ώρα. Αυτό μπορεί να αυξήσει σημαντικά το συνολικό κόστος σας. Ενώ υπάρχουν προγραμματιστές που είναι πρόθυμοι να ολοκληρώσουν τη δουλειά σας για ένα ονομαστικό ποσό, θα πρέπει να μάθετε αν θα είναι σε θέση να σας προσφέρουν την ποιότητα που ψάχνετε. Στην ιδανική περίπτωση, αναζητήστε έναν τοπικό προγραμματιστή, ώστε να μπορείτε να συναντάτε συχνά και να συνεργάζεστε συχνά.

Εκτός από το κόστος του προγραμματιστή, πρέπει επίσης να σκεφτείτε το κόστος εγγραφής στα καταστήματα εφαρμογών της επιλογής σας, καθώς και το κόστος μάρκετινγκ εφαρμογών .

02 του 06

Νομική συμφωνία

Μόλις βρείτε τον σωστό προγραμματιστή για τις ανάγκες σας, πρέπει να καταγράψετε μια κατάλληλη νομική συμφωνία με όλους τους όρους πληρωμής και άλλους όρους που ισχύουν. Ενώ αυτό καθιστά όλη τη διαδικασία χωρίς προβλήματα σε αυτό το βαθμό, θα εξασφαλίσει επίσης ότι ο κύριος του έργου σας δεν θα σας εγκαταλείψει και θα βγει έξω στο μισό μέρος του έργου.

Πάρτε έναν δικηγόρο για να προετοιμάσετε τα νομικά σας έγγραφα, να συζητήσετε όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις με τον προγραμματιστή σας και να πάρετε τα χαρτιά δεόντως υπογεγραμμένα, προτού αρχίσετε με το έργο σας.

03 του 06

Τιμολόγηση της εφαρμογής σας

Σε περίπτωση που σκοπεύετε να χρεώσετε την εφαρμογή σας , θα μπορούσατε να χρεώσετε αρχικά τίποτα από $ 0,99 έως $ 1,99. Θα μπορούσατε πιθανώς να προσφέρετε έκπτωση κατά τις διακοπές και τις ειδικές περιστάσεις. Φυσικά, αν σκεφτείτε τη δημιουργία εσόδων από εφαρμογές, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να προσφέρετε δωρεάν την εφαρμογή σας ή να προσφέρετε μια δωρεάν έκδοση "lite", μόνο για να ελέγξετε την αρχική δημόσια απάντηση για την εφαρμογή σας.

Ορισμένα καταστήματα εφαρμογών, όπως το Apple App Store, σας πληρώνουν μόνο μέσω άμεσων καταθέσεων. Θα πρέπει να υπολογίσετε και αυτή την πτυχή, προτού υποβάλετε την εφαρμογή σας.

04 του 06

Γράφοντας μια περιγραφή εφαρμογής

Η περιγραφή της εφαρμογής σας είναι αυτό που θα προσελκύσει τους χρήστες να το δοκιμάσουν. Βλέπετε ότι λέτε την περιγραφή σωστά. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για αυτό το βήμα, μπορείτε να αναζητήσετε πώς οι κορυφαίοι προγραμματιστές εφαρμογών περιγράφουν τις δικές τους εφαρμογές και ακολουθούν το παράδειγμά τους. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για την εφαρμογή σας, αν θέλετε, τοποθετήστε την περιγραφή σας και προσθέστε μερικά στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο.

05 του 06

Δοκιμάζοντας την εφαρμογή σας

Ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσετε την εφαρμογή σας θα ήταν να προσπαθήσετε να την εκτελέσετε στην πραγματική συσκευή για την οποία προορίζεται. Έχετε επίσης προσομοιωτές, αλλά δεν μπορείτε να δείτε τα ακριβή αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο.

06 του 06

Προώθηση της εφαρμογής

Ακολουθεί ο παράγοντας προώθησης. Πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο για την εφαρμογή σας. Υποβάλετε την εφαρμογή σας σε διάφορους ιστότοπους αναθεώρησης εφαρμογών και μοιραστείτε τα με τα μεγάλα κοινωνικά δίκτυα και τους δικτυακούς τόπους βίντεο, όπως το YouTube και το Vimeo. Επιπλέον, φιλοξενήστε ένα δελτίο τύπου και καλέστε την κάλυψη του τύπου και των μέσων ενημέρωσης για την εφαρμογή σας. Προσφέρετε κωδικούς προσφοράς στο προσωπικό των μέσων ενημέρωσης, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν και να ελέγξουν την εφαρμογή σας. Ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή στην εφαρμογή σας.

Αν είστε αρκετά τυχεροί για να φτάσετε στην ενότητα "Τι είναι καυτό" ή "Προτεινόμενες εφαρμογές", θα αρχίσετε να απολαμβάνετε μια σταθερή ροή χρηστών για την εφαρμογή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να σκεφτείτε άλλους νέους τρόπους να συνεχίσετε να προσελκύετε περισσότερους πελάτες προς την εφαρμογή σας.