Γράψτε τις δημοσιεύσεις Blog που μοιράζονται και αυξήστε την επισκεψιμότητα

Ενισχύστε τις απόψεις με εξαιρετικά κοινά μηνύματα

Εάν θέλετε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας, τότε πρέπει να γράψετε αναρτήσεις ιστολογίου που οι άνθρωποι θέλουν να διαβάσουν και να μοιραστούν με το δικό τους κοινό. Τα παρακάτω είναι 10 συμβουλές για να γράψετε εξαιρετικά κοινές αναρτήσεις blog που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.

01 από 10

Γράψτε περιεχόμενο ποιότητας

[Ismail Akin Bostanci / E + / Getty Images].

Εάν το περιεχόμενο του ιστολογίου σας βρωμάει, κανείς δεν θα το διαβάσει ή θα το μοιραστεί. Πάρτε το χρόνο σας και προσπαθήστε να γράψετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για να το καταστήσετε όσο το δυνατόν πιο κοινόχρηστο.

02 από 10

Διορθώνω τυπογραφικά δοκίμια

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το περιεχόμενό σας αν είναι γεμάτο με λάθη ορθογραφίας και γραμματικής. Οι μπλόγκερ είναι ανθρώπινες και κατά καιρούς θα υπάρξει τυπογραφικό λάθος στις δημοσιεύσεις σας στο ιστολόγιό σας. Ωστόσο, τα συνεχή λάθη που θα μπορούσαν να διορθωθούν με τη διόρθωση μειώνουν την αναγνωσιμότητα και τη δυνατότητα κοινής χρήσης των αναρτήσεων ιστολογίου σας.

03 από 10

Διαμορφώστε τις αναρτήσεις σας

Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας μπορεί να καταστήσει ή να καταργήσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης. Θα πρέπει πάντα να κάνετε προεπισκόπηση της ανάρτησης του ιστολογίου σας προτού τη δημοσιεύσετε για να βεβαιωθείτε ότι η μορφοποίηση φαίνεται καλή, αλλά υπάρχουν πολλά για τη μορφοποίηση μιας εξαιρετικά κοινόχρηστης ανάρτησης από ότι η εξασφάλιση της ανάρτησης δεν περιλαμβάνει επιπλέον διαλείμματα γραμμών ή εσφαλμένες ευθυγραμμίσεις. Για παράδειγμα, γράψτε αναρτήσεις ιστολογίου που μπορούν να σαρωθούν χρησιμοποιώντας σύντομες παραγράφους, τίτλους, υποκατηγορίες και λίστες για να διαχωρίσετε σελίδες με βαρύ κείμενο. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε και τις εικόνες.

04 από 10

Χρησιμοποιήστε εικόνες συνεχώς

Οι εικόνες προσθέτουν οπτική έκκληση στις αναρτήσεις ιστολογίου σας και επιτρέπουν στα μάτια των αναγνωστών να ξεκουραστούν σε σελίδες με βαρύ κείμενο. Χρησιμοποιήστε τις εικόνες στις αναρτήσεις ιστολογίου σας , αλλά να είστε συνεπείς για τη μορφοποίησή τους, ώστε οι αναρτήσεις σας να μοιράζονται περισσότερο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε συνεπή τοποθέτηση και μεγέθυνση για να κάνετε τις αναρτήσεις σας να φαίνονται βελτιωμένες, καθαρές και επαγγελματικές και όχι γεμάτες και σύγχυση.

05 από 10

Γράψτε επικαιρότητα τίτλους

Κανείς δεν πρόκειται να διαβάσει τις αναρτήσεις ιστολογίου σας εάν οι τίτλοι σας δεν είναι ενδιαφέροντες και δεν θα μοιράζονται τις δημοσιεύσεις σας αν δεν τις διαβάσουν. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να γράφετε τίτλους blog post ότι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν κλικ !

06 από 10

Ξεκινήστε ισχυρή

Γράψτε σαν δημοσιογράφος και ανοίξτε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας με το πιο σημαντικό πράγμα που θέλετε οι αναγνώστες να απομακρύνουν από αυτό. Αν δεν διαβάσουν τίποτα άλλο, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν ποια είναι η θέση μέσα στην πρώτη παράγραφο και προσθέστε λεπτομέρειες (από το πιο σημαντικό στο λιγότερο σημαντικό) στην υπόλοιπη θέση.

07 από 10

Δημιουργία μηνυμάτων Εύκολη κοινή χρήση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει κουμπιά κοινής χρήσης σε όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να τα μοιράζονται με το κοινό τους με ένα κλικ του ποντικιού!

08 από 10

Προωθήστε τις αναρτήσεις σας με τον σωστό τρόπο

Όταν προβάλλετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, μοιράζοντάς τις μέσω ενημερώσεων στα προφίλ των κοινωνικών μέσων σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε μορφοποιήσει τις ενημερώσεις αυτές ώστε να είναι εξαιρετικά clickable και να μοιράζονται. Για παράδειγμα, καθιστά το περιεχόμενο της ενημερωμένης έκδοσης ενδιαφέρουσα για να ενθαρρύνει τα κλικ. Όταν έχετε περιορισμένους χαρακτήρες για να συνεργαστείτε, όπως στις ενημερώσεις του Twitter, συμπεριλάβετε το σύνδεσμο για το blog σας μετά από νωρίς στο τιτίβισμα, ώστε να μην κολοβωθεί όταν επαναληφθεί. Όταν μοιράζεστε την ανάρτηση ιστολογίου σας μέσω μιας ενημέρωσης στο Facebook, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια εικόνα στην ενημέρωση μαζί με το σύνδεσμο προς την ανάρτηση για να αυξήσετε τα κλικ.

09 από 10

Να είστε αξιόπιστοι

Η ανάρτησή σας στο blog πρέπει να περιλαμβάνει μια πρωτότυπη ιδέα από εσάς ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να κάνουν προσφορά. Δώστε προσοχή σε αυτό το φοβερό απόσπασμα στην ανάρτησή σας κάνοντας το τολμηρό ή να το δείξει με κάποιο άλλο τρόπο που λειτουργεί αισθητικά στο blog σας. Αν απλά ανατρέχετε πληροφορίες από άλλη πηγή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μοιραστείτε την ανάρτησή σας παρά το περιεχόμενο από την αρχική πηγή. Αντ 'αυτού, γράψτε περιεχόμενο που οι άνθρωποι θέλουν να παραθέσουν!

10 από 10

Να είστε έγκαιρος

Ακόμα και αν το ιστολόγιό σας δεν αποτελεί πηγή για σπάνιες ειδήσεις, θα πρέπει να προσπαθήσετε να είστε έγκαιρος όταν δημοσιεύετε τις αναρτήσεις σας. Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους το χρονοδιάγραμμα έχει σημασία για τη δυνατότητα κοινής χρήσης. Πρώτον, όσο πιο συχνά δημοσιεύετε περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας , τόσο περισσότεροι άνθρωποι σας γνωρίζουν, βλέπουν τις ενημερώσεις σας, εμπιστεύονται το περιεχόμενό σας και γίνονται πιο πρόθυμοι να μοιραστούν το περιεχόμενό σας με το δικό τους κοινό. Δεύτερον, γράφοντας για τα τρέχοντα γεγονότα που συνέβησαν πριν από εβδομάδες μπορεί να καταστήσει τις αναρτήσεις σας άσχετες με τους αναγνώστες που έχουν ήδη μετακινηθεί στο επόμενο μεγάλο γεγονός. Ακόμη και μια καθυστέρηση των ημερών θα μπορούσε να μετατρέψει ένα γεγονός σε παλιές ειδήσεις, οπότε βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε την ηλεκτρονική συνομιλία και το buzz, ώστε να μην γράφετε για παλιά νέα και να μειώσετε τη δυνατότητα κοινής χρήσης των αναρτήσεων του ιστολογίου σας.