Πώς να συγχρονίσετε το Email γρήγορα στο Windows Mail

Υπάρχει μια συντόμευση πληκτρολογίου που σας επιτρέπει να συγχρονίζετε γρήγορα τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με το Mail for Windows 10 και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε στο διαγραμμένο Windows Live Mail και το Outlook Express που μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε.

Συντόμευση συγχρονισμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ctrl + M

Συγχρονισμός αλληλογραφίας στα Windows 10

Στο Mail for Windows 10, υπάρχει ένα εικονίδιο που βρίσκεται στο επάνω μέρος του τρέχοντος λογαριασμού και στην προβολή φακέλου που ονομάζεται Συγχρονισμός αυτής της προβολής . Μοιάζει με ένα ζευγάρι καμπύλα βέλη σε ένα κυκλικό σχήμα. Κάνοντας κλικ σε αυτό, ανανεώνεται ο τρέχων φάκελος ή ο λογαριασμός που βλέπετε, συγχρονίζοντας τον με τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να ανακτήσετε το πιο πρόσφατο μήνυμα (αν υπάρχει).

Η συντόμευση δεν θα στείλει τα μηνύματα που συντάσσονται.

Στην παλαιότερη γραμμή εργαλείων του Windows Live Mail και του Outlook Express, η συντόμευση Ctrl + M εκτελεί μια εντολή "Αποστολή και λήψη", επομένως στέλνονται επίσης όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιμένουν στα εξερχόμενα.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λιγότερο συχνά και να βασιστείτε στη συντόμευση για να δείτε αν έχει έρθει κάποιο νέο μήνυμα.

Windows 10 Ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη αλληλογραφίας

Τα Windows 10 συνοδεύονται από ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό αντικαθιστά το παλαιότερο διακοπτόμενο Outlook Express με καθαρότερη, ευκολότερη και πιο ενημερωμένη εμφάνιση. Προσφέρει τα βασικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν το επίσημο λογισμικό του Outlook.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Windows Mail για να συνδεθείτε με τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς email, όπως το Outlook.com, το Gmail, το Yahoo! Mail, iCloud και διακομιστές Exchange, καθώς και όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρουν πρόσβαση POP ή IMAP.

Το πρόγραμμα-πελάτης Windows Mail προσφέρει επίσης επιλογές διεπαφής αφής και ολίσθησης για συσκευές που έχουν οθόνες αφής.