Οι 20 καλύτερες μονάδες πλαισίου

Αυτές οι μονάδες Xpose θα επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της συσκευής σας Android

Το Xposed Framework είναι ένας τρόπος για να εγκαταστήσετε ειδικές εφαρμογές στη συσκευή σας Android που ονομάζονται ενότητες, οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας για να τροποποιήσετε το τηλέφωνό σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Βασικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή που ονομάζεται Xposed Installer που σας επιτρέπει να κατεβάσετε άλλες εφαρμογές που είναι τα πραγματικά προγράμματα που κάνουν όλες τις τροποποιήσεις. Δείτε το Xposed Framework: Τι είναι και πώς να το εγκαταστήσετε Οδηγός για συγκεκριμένες οδηγίες σχετικά με τη λήψη αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας και την εγκατάσταση των ενοτήτων.

Καλύτερες μονάδες πλαισίου

Ακολουθούν μερικές από τις επιλογές μας για τις καλύτερες ενότητες που θα χρησιμοποιηθούν με την εφαρμογή Xposed Installer:

Συμβουλή: Όλες οι παρακάτω εφαρμογές θα πρέπει να είναι εξίσου διαθέσιμες, ανεξάρτητα από την εταιρεία που κάνει το κινητό σας Android, όπως Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Σημείωση: Να θυμάστε να ενεργοποιήσετε τη μονάδα μετά την τοποθέτησή της. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο κύριο μενού στο Xposed Installer και αποκτήστε πρόσβαση στην ενότητα Modules . Τοποθετήστε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα από ό, τι θέλετε να ενεργοποιήσετε και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση της συσκευής .

YouTube AdAway

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, η ενότητα AdAway Xposed του YouTube θα καταργήσει τις διαφημίσεις στην επίσημη εφαρμογή YouTube καθώς και τις εφαρμογές YouTube TV, Gaming και Kids.

Αυτή η ενότητα απενεργοποιεί και άλλα πράγματα, όπως προτάσεις βίντεο και διαφημίσεις καρτών πληροφοριών.

Κατεβάστε το YouTube AdAway

Snapprefs

Μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόματα εικόνες και βίντεο Snapchat στο Android με την ενότητα Snappprefs Xposed.

Υπάρχουν επίσης και άλλα χαρακτηριστικά, όπως διάφορα εργαλεία βαφής για να επεκτείνετε αυτό που μπορείτε να κάνετε πριν στείλετε ένα μήνυμα Snapchat, όπως ένα εργαλείο θόλωσης. ο καιρός, η ταχύτητα και η πλαστογράφηση τοποθεσίας. την επιλογή να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή "Ανακαλύψτε", ώστε να μην χρησιμοποιείτε περιττά δεδομένα. τη δυνατότητα να τραβήξετε κρυφά τα στιγμιότυπα οθόνης χωρίς να ειδοποιήσετε τον παραλήπτη. κι αλλα.

Λήψη Snapprefs

GravityBox

Το GravityBox είναι ένα οπλοστάσιο γεμάτο Android τσιμπήματα. Περιλαμβάνονται οι προσαρμογές κλειδώματος οθόνης, οι τροποποιήσεις της γραμμής κατάστασης, οι τροποποιήσεις ισχύος, οι τροποποιήσεις της οθόνης, οι τροποποιήσεις των μέσων ενημέρωσης, οι τροποποιήσεις των πλήκτρων πλοήγησης και άλλες.

Μπορείτε να κάνετε όλα τα πράγματα με αυτά τα τσιμπήματα, όπως ρυθμίστε το στυλ δείκτη μπαταρίας? να κεντράρετε το ρολόι, να το αποκρύψετε εντελώς, ή να δείτε την ημερομηνία, επίσης. εμφάνιση παρακολούθησης κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο στη γραμμή κατάστασης. Ενεργοποιήστε ένα εργαλείο καταγραφής οθόνης και ένα στιγμιότυπο οθόνης στο μενού ενέργειας. να ενεργοποιήσετε μια μη παρεμβατική λειτουργία εισερχόμενης κλήσης που ωθεί την κλήση στο παρασκήνιο αντί να διακόπτει αυτό που κάνετε. να κάνετε τα πλήκτρα έντασης να παραλείπουν τα κομμάτια όταν η μουσική αναπαράγεται ενώ το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο. και πολλά άλλα.

Πρέπει να κατεβάσετε τη σωστή έκδοση του GravityBox που λειτουργεί με το λειτουργικό σας σύστημα Android. Ακολουθήστε αυτούς τους συνδέσμους για Oreo, Marshmallow, Lollipop, KitKat, JellyBean και Nougat ή κάντε μια αναζήτηση από την ενότητα Λήψη του Xposed Installer.

CrappaLinks

Μερικές φορές, όταν ανοίγετε έναν σύνδεσμο στο τηλέφωνό σας που θα πρέπει να μεταβεί απευθείας σε άλλη εφαρμογή, όπως το Google Play ή το YouTube, ο σύνδεσμος ανοίγει σε ένα παράθυρο προγράμματος περιήγησης μέσα στην εφαρμογή από την οποία ανοίξατε το σύνδεσμο.

Το CrappaLinks επιδιορθώνει αυτό ώστε να μπορείτε να ανοίξετε αυτούς τους συνδέσμους απευθείας σε αυτές τις εφαρμογές, ακριβώς όπως θέλετε.

Κατεβάστε CrappaLinks

Εργαλεία XBlast

Αυτή η ενότητα Xposed Framework σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε έναν τόνο διαφορετικών πραγμάτων στο Android σας, τα οποία κατηγοριοποιούνται σε τμήματα όπως η γραμμή κατάστασης, η γραμμή πλοήγησης, η λειτουργία πολλαπλών εργασιών, οι ώρες ηρεμίας, η οδήγηση, τα κουμπιά τηλεφώνου, η ετικέτα Carrier, Button Tweaks , και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, στην ενότητα Visual Tweaks , στην περιοχή Πληκτρολόγιο , μπορείτε να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο χρώμα φόντου, ένα χρώμα για τα πλήκτρα ή / και το κείμενο κλειδιού, καθώς και να απενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο πλήρους οθόνης.

Κατεβάστε Εργαλεία XBlast

XPrivacy

Χρησιμοποιήστε το XPrivacy για να σταματήσετε ορισμένες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες. Είναι τόσο εύκολο όσο η επιλογή μιας κατηγορίας να μπλοκάρει και στη συνέχεια να χτυπάτε κάθε εφαρμογή που πρέπει να περιοριστεί από την εύρεση αυτών των πληροφοριών ή την εύρεση μιας εφαρμογής και την επιλογή όλων των περιοχών στις οποίες δεν μπορεί να έχει πρόσβαση.

Για παράδειγμα, μπορείτε να μεταβείτε στην κατηγορία Θέση και στη συνέχεια να βάλετε έναν έλεγχο δίπλα στο Facebook και στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, για να βεβαιωθείτε ότι αυτές οι εφαρμογές δεν μπορούν να βρουν την πραγματική σας τοποθεσία. Το ίδιο μπορεί να γίνει για να αποκλείσετε την πρόσβαση στο πρόχειρο, τις επαφές, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τους αισθητήρες, τις εντολές του τηλεφώνου, του κελύφους, το διαδίκτυο, τα μέσα, τα μηνύματα, την αποθήκευση και άλλα.

Ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείτε το XP, θα σας ζητηθεί επιβεβαίωση όταν μια εφαρμογή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές και μπορείτε να την τερματίσετε ή να την επιτρέψετε.

Αν δεν καταλήξετε να συμπαθείτε το XPrivacy, μπορείτε να δοκιμάσετε την Προστασία της ιδιωτικής ζωής (PMP).

Κάντε λήψη του XPrivacy

Fake My GPS

Ενώ η εφαρμογή XPrivacy που αναφέραμε παραπάνω μπορεί να στείλει μια ψεύτικη τοποθεσία στις εφαρμογές που την ζητούν, δεν σας επιτρέπει να ορίσετε μια προσαρμοσμένη τοποθεσία και δεν είναι εύκολο να εφαρμόσετε γρήγορα τον παραληπτή τοποθεσίας σε κάθε εφαρμογή ... αλλά το Fake My GPS κάνει.

Με αυτήν τη λειτουργική μονάδα αντιγραφής θέσης, απλά ορίστε πού θέλετε να βρίσκεται η τοποθεσία και, στη συνέχεια, κλείστε την εφαρμογή. Τώρα, κάθε εφαρμογή που ζητάει την τοποθεσία σας θα πάρει το ψεύτικο, συμπεριλαμβανομένων χάρτες στα προγράμματα περιήγησης ιστού, εφαρμογές εξεύρεσης ειδικών τοποθεσιών και οτιδήποτε άλλο χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας.

Κατεβάστε το Fake My GPS

Μενού σύνθετης ενέργειας + (APM +)

Μπορείτε να προσαρμόσετε το μενού τροφοδοσίας Android με αυτήν την ενότητα. Οι αλλαγές εμφανίζονται όταν έχετε πρόσβαση στο μενού που κανονικά σας επιτρέπει να επανεκκινήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη συσκευή.

Μπορείτε να αναδιατάξετε, να προσθέσετε και να αφαιρέσετε στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των αποθεμάτων, όπως την επιλογή επανεκκίνησης. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ορατότητα (π.χ. προβολή ενός στοιχείου μόνο όταν το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο, μόνο όταν είναι κλειδωμένο ή όλο το χρόνο), αφαιρέστε / ενεργοποιήστε τις υποδείξεις επιβεβαίωσης και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία του μενού τροφοδοσίας.

Ορισμένες από τις λειτουργίες μενού ενέργειας που μπορείτε να προσθέσετε περιλαμβάνουν τη δυνατότητα λήψης στιγμιότυπου οθόνης, εναλλαγής δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, καταγραφή της οθόνης, εμφάνιση φακού και γρήγορη κλήση προκαθορισμένου αριθμού τηλεφώνου.

Κάντε λήψη του μενού Advanced Power +

Πράσινο

Η Greenify είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να κάνετε λήψη μέσω του Google Play Store, ακόμη και αν η συσκευή σας δεν έχει ρίζες , αλλά υπάρχουν μερικές πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να ενεργοποιηθούν όταν χρησιμοποιείτε επίσης το Xposed Framework.

Όταν εγκαθιστάτε το Greenify, μπορείτε να επιλέξετε είτε "Η συσκευή μου έχει ρίζες" είτε "Η συσκευή μου ΔΕΝ έχει ρίζες". Επιλέξτε ό, τι ισχύει για τη συσκευή σας. Εάν το τηλέφωνό σας έχει ρίζες, δεν θα έχετε μόνο όλες τις κανονικές λειτουργίες, αλλά και τη δυνατότητα να έχουν οι εφαρμογές αυτόματα αδρανοποιημένες για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί αυτό είναι ότι όταν είναι ενεργοποιημένη, η λειτουργία αδρανοποίησης θα θέσει τις επιλεγμένες εφαρμογές (της επιλογής σας) σε κατάσταση αναστολής αμέσως μετά το κλείδωμα του τηλεφώνου. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια επιλογή που θα σας επιτρέψει ακόμα να δείτε ειδοποιήσεις ακόμη και όταν η εφαρμογή είναι σε κατάσταση αδρανοποίησης.

Μια άλλη επιλογή που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στο Greenify είναι να επιτρέπει σε SMS και κλήσεις να λειτουργούν κανονικά, ξυπνούν τις εφαρμογές αδρανοποίησης όταν χρειάζεται.

Όταν μεταβείτε για να προσθέσετε εφαρμογές στο Greenify, σας ενημερώνονται ποια είναι αυτή τη στιγμή που εκτελούνται στο παρασκήνιο και ποια από αυτά μπορεί μερικές φορές να επιβραδύνουν τη συσκευή. Αυτό βοηθά στην επιλογή των μεγαλύτερων χοίρων μπαταρίας για να εργαστείτε με το Greenify.

Εκτός από την αυτόματη αδρανοποίηση, μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή να κάνει μια συντόμευση στη λειτουργία αδρανοποίησης, ώστε να απέχει μόλις μία βρύση.

Κατεβάστε το Greenify

Αποθήκευση μπαταρίας Deep Sleep (DS)

Αυτή είναι μια άλλη εξοικονόμηση μπαταρίας για το Android σας, αλλά αντί να κάνετε hibernation σε εφαρμογές όπως το Greenify, το Deep Sleep Battery Saver σας δίνει πολύ λεπτότερο έλεγχο σχετικά με το πότε πρέπει να ξυπνούν οι εφαρμογές ύπνου για να ελέγχουν τις ειδοποιήσεις.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή AGGRESSIVE για να βάλετε τις εφαρμογές σε βαθύ ύπνο όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και μόνο να τους ξυπνάτε κάθε δύο ώρες για ένα λεπτό, μετά από το οποίο θα κλείσουν ξανά.

Ορισμένες άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το GENTLE για να ξυπνήσει τις εφαρμογές κάθε 30 λεπτά και η SLUMBERER να κρατήσει τις εφαρμογές σε κατάσταση ύπνου όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και να μην τις ξυπνήσει ακόμη και για λίγο.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή για να δημιουργήσετε το δικό σας σύνολο οδηγιών αν δεν σας αρέσει κάποιο από αυτά τα προκατασκευασμένα, να βελτιστοποιήσετε αμέσως τη συσκευή για να τερματίσετε τις διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιούν μπαταρία και να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα.

Για την κανονική έκδοση χωρίς έκδοση ή με ρίζα, κατεβάστε αυτή την εφαρμογή από το Google Play Store. Οι ριζωμένες συσκευές έχουν το πλεονέκτημα ότι πιέζουν τους πυρήνες επεξεργαστών σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας και οι χρήστες που έχουν απενεργοποιηθεί μπορούν να ενεργοποιήσουν το GPS, τη λειτουργία του αεροπλάνου και άλλες ρυθμίσεις.

Λήψη εξοικονόμησης μπαταρίας Deep Sleep (DS)

Διαχειριστής έναρξης

Το BootManager είναι χρήσιμο αν θέλετε να σταματήσετε την αυτόματη εκτόξευση ορισμένων εφαρμογών κάθε φορά που ξεκινά η συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε δραστικά το χρόνο έναρξης και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αν διαπιστώσετε ότι φορτώνονται πολλές βαριές εφαρμογές κάθε φορά που ενεργοποιείται το τηλέφωνο.

Αυτό το Xposed module είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση. Απλά επιλέξτε τις εφαρμογές από τη λίστα που δεν πρέπει να ξεκινήσετε και, στη συνέχεια, κλείστε την εφαρμογή BootManager.

Κατεβάστε το BootManager

XuiMod

Η μονάδα XuiMod Xposed είναι ένας εξαιρετικά εύκολος τρόπος για να τροποποιήσετε την εμφάνιση διαφορετικών περιοχών της συσκευής.

Υπάρχουν τροποποιήσεις του συστήματος UI που μπορείτε να κάνετε στο ρολόι, στη γραμμή μπαταριών και στις ειδοποιήσεις. Υπάρχουν επίσης επιλογές modding για κινούμενα σχέδια, την κλειδαριά οθόνης και την κύλιση, μεταξύ άλλων.

Ορισμένα παραδείγματα που εμφανίζονται με την επιλογή ρολογιού είναι να ενεργοποιήσετε δευτερόλεπτα, να προσθέσετε HTML , να αλλάξετε την περίπτωση επιστολών AM / PM και να προσαρμόσετε το συνολικό μέγεθος του ρολογιού.

Όταν προσαρμόζετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η κύλιση στο Android σας, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην κινούμενη εικόνα όταν μετακινείτε τις λίστες, την απόσταση και το χρώμα υπερπήδησης, την τριβή και την ταχύτητα κύλισης, καθώς και έναν αριθμό άλλων περιοχών.

Κατεβάστε το XuiMod

Μεγέθυνση για το Instagram

Το Instagram δεν παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε μεγέθυνση στις φωτογραφίες, όπου είναι χρήσιμη η λειτουργία Zoom for Instagram Xposed.

Μετά την τοποθέτησή του, θα έχετε ένα κουμπί ζουμ δίπλα σε φωτογραφίες και βίντεο που θα ανοίξουν το μέσο σε πλήρη οθόνη. Από εκεί, μπορείτε να το περιστρέψετε, να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας, να το μοιραστείτε ή να το ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Ωστόσο, υπάρχει και ένα επαγγελματικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κάνετε ζουμ απευθείας από την εικόνα χωρίς να χρειάζεται να την ανοίξετε πρώτα σε έκδοση πλήρους οθόνης. Το χαρακτηριστικό αυτό λήγει μετά από επτά ημέρες, αν και.

Λήψη ζουμ για το Instagram

Instagram Downloader

Αυτή είναι μια άλλη ενότητα Instagram Xposed που μοιάζει με το Zoom για Instagram, επειδή μπορείτε να κάνετε λήψη εικόνων από την εφαρμογή, αλλά διαφορετικά, επειδή δεν επιτρέπει τη λειτουργία ζουμ.

Αν δεν θέλετε την επιλογή μεγέθυνσης για το Instagram και προτιμάτε απλά να έχετε την επιλογή αποθήκευσης βίντεο και εικόνων, δοκιμάστε το Instagram Downloader.

Κατεβάστε το Instagram Downloader

MinMinGuard

Αποκλεισμός διαφημίσεων εντός εφαρμογής στο Android σας με τη μονάδα MinMinGuard. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένας αποκλεισμός διαφημίσεων μόνο για εφαρμογές , όχι για διαφημίσεις που βρίσκονται σε ιστότοπους που εμφανίζονται στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας.

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του blocker διαφημίσεων και παρόμοιων είναι ότι αντί να τερματίζει τη διαφήμιση αλλά διατηρεί το πλαίσιο διαφήμισης (το οποίο αφήνει κενό ή έγχρωμο χώρο στη θέση των διαφημίσεων), το MinMinGuard διαγράφει πραγματικά ολόκληρο το χώρο στην εφαρμογή όπου η διαφήμιση επιθυμών να είναι.

Μπορείτε να αποκλείσετε διαφημίσεις μόνο για συγκεκριμένες εφαρμογές ή να ενεργοποιήσετε αυτόματη αποκλεισμό διαφημίσεων σε όλα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το φιλτράρισμα διευθύνσεων URL για εφαρμογές, εάν δεν λειτουργεί η κανονική λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μετακινηθείτε στο MinMinGuard για να δείτε πόσες διαφημίσεις αποκλείονται για κάθε εφαρμογή που είναι ενεργοποιημένη.

Κατεβάστε το MinMinGuard

PinNotif

Εάν έχετε ποτέ κατά λάθος διαγράψει μια ειδοποίηση που δεν θέλετε να διαβάσετε ή να φροντίσετε μέχρι αργότερα, θα θέλετε να εγκαταστήσετε το PinNotif έτσι ώστε να μην συμβεί ξανά.

Με αυτήν την ενότητα Xposed, πατήστε και κρατήστε πατημένο οποιαδήποτε ειδοποίηση που θα πρέπει να παραμείνει εκεί. Κάνετε το ίδιο για να το ξεκλειδώσετε και αφήστε το να καθαριστεί όπως κανονικά.

Κατεβάστε PinNotif

NeverSleep

Αποτρέψτε τη συσκευή σας να κοιμάται σε μια εφαρμογή ανά εφαρμογή. Με άλλα λόγια, αντί να αλλάξετε τη ρύθμιση ολόκληρου του συστήματος που εμποδίζει ολόκληρο το τηλέφωνο να κοιμάται συνεχώς, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή χωρίς ύπνο μόνο για συγκεκριμένες εφαρμογές.

Για παράδειγμα, εξετάστε το αποτέλεσμα της ενεργοποίησης του NeverSleep για την εφαρμογή YouTube ...

Κανονικά, χωρίς το NeverSleep και με το auto-lock ενεργοποιημένο, το τηλέφωνό σας θα κλειδώσει και θα απενεργοποιήσει την οθόνη μετά τον προκαθορισμένο χρόνο. Με αυτήν την ενότητα ενεργοποιημένη για το YouTube, το τηλέφωνο δεν θα κλειδώνει εάν η εφαρμογή YouTube είναι ανοικτή και εστιάζεται.

Κατεβάστε το NeverSleep

Επεκτάσεις WhatsApp

Αν έχετε εγκατεστημένο το WhatsApp, αυτές οι επεκτάσεις έχουν καταρτιστεί σε αυτήν την ενότητα, επιτρέποντάς σας να κάνετε πολύ περισσότερα από ό, τι επιτρέπει η εφαρμογή αποθεμάτων.

Οι υπενθυμίσεις συζήτησης, οι προσαρμοσμένες ταπετσαρίες ανά επαφή και οι επισημασμένες συνομιλίες είναι μερικές από τις επιλογές, καθώς και η δυνατότητα απόκρυψης αποδείξεων ανάγνωσης, απόκρυψης όταν εμφανίστηκαν για τελευταία φορά online και απόκρυψη του κουμπιού κάμερας από τη χρήση, μεταξύ άλλων.

Λήψη επεκτάσεων WhatsApp

RootCloak

RootCloak είναι ένα Xposed module που προσπαθεί να κρύψει από άλλες εφαρμογές το γεγονός ότι το τηλέφωνό σας έχει ρίζες.

Απλά επιλέξτε από τις εφαρμογές σας ποιες από τις οποίες θέλετε να αποκρύπτεται η κατάσταση ρίζας και μπορείτε να αποφύγετε προβλήματα με τις εφαρμογές που δεν ενημερώνονται ή λειτουργούν σωστά επειδή το τηλέφωνό σας έχει ρίζες.

Κατεβάστε το RootCloak

Ενίσχυση

Το Amplify χρησιμοποιείται για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας. Από προεπιλογή, μόλις εγκατασταθεί και ανοίξει για πρώτη φορά, το πρόγραμμα κάνει αυτόματα τσίμπημα μερικά πράγματα για να σας δώσει άμεση εξοικονόμηση μπαταρίας, ρυθμίζοντας μερικά εξαρτήματα του συστήματος να ενεργοποιούν κάθε τόσο συχνά και να μην είναι συνεχώς.

Μπορείτε να μεταβείτε στις πιο προχωρημένες ρυθμίσεις αν θέλετε, αλλά οι περισσότεροι χρήστες πιθανότατα δεν θα αναγνωρίσουν τι είναι ασφαλές να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε. Ευτυχώς, το Amplify δημιουργείται με τρόπο που η ενότητα "Ασφαλής οριοθέτηση" δείχνει ποια πράγματα είναι ασφαλή για την ενεργοποίηση. δηλαδή, ποια θα πρέπει να ρυθμίσετε για να ενεργοποιήσετε μόνο τα πολλά δευτερόλεπτα.

Είναι εύκολο να διαπιστώσετε ποιες υπηρεσίες, συναγερμοί και wakelocks καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας, επειδή είναι κόκκινα ή πορτοκαλί και σημειώνονται με μεγαλύτερο αριθμό από τα υπόλοιπα, τα οποία έχουν διαφορετικές αποχρώσεις πράσινου χρώματος.

Δυστυχώς, μόνο οι φονείς μπαταρίας του Παροχέα τοποθεσίας δικτύου μπορούν να προσαρμοστούν δωρεάν. οι υπόλοιποι μπορούν να προσαρμοστούν μόνο αν πληρώσετε για την επαγγελματική έκδοση.

Λήψη Ενισχύστε