Πώς να Shoot Your Own Commercial

Κάνοντας μια καλή εμπορική είναι όλα σχετικά με τη δημιουργία ενός μηνύματος που μιλά στους πελάτες σας και ένα σχέδιο παραγωγής που παραμένει εντός των ορίων των δεξιοτήτων βίντεο σας. Με τον σωστό προγραμματισμό και την αποτελεσματική παραγωγή, ο καθένας μπορεί να κάνει ένα εμπορικό που κερδίζει πάνω από το κοινό.

Ποιο είναι το μήνυμα της Εμπορικής σας;

Το πρώτο βήμα είναι να καθορίσετε ακριβώς ποιοι είστε εμπορικοί. Είναι η εμπορική σας προώθηση της επιχείρησής σας εν γένει; Ή επικεντρώνεται σε ένα συγκεκριμένο προϊόν ή γεγονός; Επειδή οι διαφημίσεις πρέπει να είναι σύντομες, είναι καλύτερα να επικεντρωθεί σε ένα θέμα ανά διαφήμιση, αντί να προσπαθεί να χωρέσει πάρα πολύ ταυτόχρονα. Εάν υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλετε να προωθήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά διαφημίσεων που παράγονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά το καθένα έχει διαφορετική εστίαση.

Ποια είναι η ιστορία του εμπορικού σας λογαριασμού;

Αυτό είναι το δημιουργικό μέρος της δημιουργίας ενός εμπορικού όταν έρχεστε σε καταιγισμό ιδεών. Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε ένα εμπορικό σύντομο (αν είναι προορισμένο για την τηλεόραση, είναι γενικά 15 ή 30 δευτερόλεπτα), αλλά και αξέχαστες και αξέχαστες. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσετε το χιούμορ ή να εκπλήξετε το κοινό, αυτό είναι υπέροχο. Αλλά πάνω απ 'όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το εμπορικό σας είναι σαφές για να πάρει το μήνυμά σας (βλ. Παραπάνω) σε όλη την.

Επίσης, όταν πρόκειται για την ανάπτυξη της ιστορίας για το βίντεό σας, εξετάστε τα μέσα παραγωγής σας. Οι δεξιότητες και ο προϋπολογισμός σας βίντεο θα καθορίσουν πολλά για το είδος του εμπορικού που μπορείτε να κάνετε.

Για μια εμπορική δραστηριότητα με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίντεο από φωτογραφίες, φωτογραφίες, απλά γραφικά και φωνή. Στην πραγματικότητα, πολλές διαφημίσεις που βλέπετε στην τηλεόραση δεν είναι πιο περίπλοκες από αυτό. Εάν έχετε περισσότερες δεξιότητες βίντεο, μπορείτε να έχετε έναν ζωντανό εκπρόσωπο ή ηθοποιούς στο εμπορικό σας και να πυροβολείτε B-roll και πλάνα δράσης.

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ιδέες ιστοριών είναι να παρακολουθήσετε πολλές άλλες διαφημίσεις. Κοιτάξτε τις διαφημίσεις στην τηλεόραση, σκεφτείτε πώς έγιναν και πόσο αποτελεσματικές είναι. Θα πάρετε πολλές ιδέες για το πώς να φτιάξετε το δικό σας εμπορικό.

Σενάριο Εμπορική σας

Μόλις βρείτε την ιστορία για το εμπορικό σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα σενάριο γι 'αυτό. Εάν το εμπορικό σας προϊόν προορίζεται για τηλεόραση, θα χρειαστεί να είστε ακριβείς στο χρονοδιάγραμμά σας, ώστε να μην αποκοπεί τίποτα, και αυτό σημαίνει ότι κάθε λέξη στο σενάριό σας είναι κρίσιμη.

Χρησιμοποιήστε μια σελίδα με τέσσερις στήλες - μία για το χρόνο, μία για τον ήχο, μία για το βίντεο και μία για τα γραφικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μερικά δευτερόλεπτα στο τέλος της δέσμης ενεργειών σας για να συμπεριλάβετε μια κλήση για δράση στο εμπορικό σας ή να θέσετε το όνομα της επιχείρησής σας και τα στοιχεία επικοινωνίας στην οθόνη.

Καταγράψτε τα εμπορικά σας

Όταν ολοκληρωθεί το σενάριο, είστε έτοιμοι να πυροβολήσετε το εμπορικό σας. Θέλετε την υψηλότερη δυνατή τιμή παραγωγής, γι 'αυτό διαβάστε πρώτα αυτές τις συμβουλές εγγραφής βίντεο εκ των προτέρων. Πάνω απ 'όλα, είναι σημαντικό να καταγράφετε καλό ήχο και να φωτίζετε καλά το βίντεό σας. Αυτά τα δύο πράγματα θα πάνε το πιο απομακρυσμένο κάνοντας την εμπορική σας ελκυστική για τους θεατές.

Επεξεργασία εμπορικών σας

Αν κολλήσετε στο σενάριο κατά τη διάρκεια της λήψης, η επεξεργασία θα πρέπει να είναι εύκολη. Για απλές διαφημίσεις, το iMovie , το Movie Maker ή μια ηλεκτρονική εφαρμογή επεξεργασίας μπορεί να είναι αρκετό για να γίνει το έργο. Διαφορετικά, θα θέλετε ένα ενδιάμεσο ή επαγγελματικό λογισμικό επεξεργασίας βίντεο .

Για να αποφύγετε παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, βεβαιωθείτε ότι έχετε χορηγήσει κατάλληλη άδεια χρήσης για οποιαδήποτε μουσική, γραφικά ή υλικό που έχετε προσθέσει κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Επίσης, προσπαθήστε να τοποθετήσετε το λογότυπό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας στην οθόνη για λίγο τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της εμπορικής δραστηριότητας.

Εμφάνιση του εμπορίου σας

Μόλις δημιουργήσετε το εμπορικό σας, θα πρέπει να το δείτε. Η παραδοσιακή διαδρομή είναι να αγοράσετε χρόνο τηλεόρασης στην τηλεόραση και για μερικά διαφημιστικά μηνύματα που μπορεί να λειτουργούν. Οι άνθρωποι παρακολουθούν τόσο πολύ στο διαδίκτυο, όμως, ότι ίσως θελήσετε να εξετάσετε τη λειτουργία του εμπορικού σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε να αγοράσετε διαδικτυακό χώρο διαφημίσεων βίντεο μέσω της Google και άλλων παρόχων.

Εναλλακτικά, εκτελέστε δωρεάν τις διαφημίσεις σας στο YouTube και σε άλλους δικτυακούς τόπους βίντεο . Με αυτόν τον τρόπο, δεν έχετε τα παραδοσιακά χρονικά και δομικά όρια και είστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε με διαφορετικούς τύπους βίντεο μάρκετινγκ.

Το YouTube είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων και να δείτε τι ακτινοβολεί. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής των διαφημίσεών σας προβάλλοντας τα πλάνα και τα bloopers στο κανάλι σας στο YouTube .