Τα 8 καλύτερα παιχνίδια PlayStation 4 VR που αγοράζουν το 2018

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να βιώσετε έναν εντελώς νέο κόσμο

Το PlayStation 4 είναι μία από τις τελευταίες σύγχρονες κονσόλες που προσφέρουν τα δικά τους ειδικά ακουστικά και μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και αποκλειστικά παιχνίδια VR. Το ακουστικό VR του PlayStation 4 προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να μπει σε μια άλλη πραγματικότητα με την προηγμένη οθόνη OLED 1080p 5.7 "στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο και είναι τεχνολογία 3D ήχου. ο ήχος και το όραμα είναι γύρω σου. Με τη σειρά VR του PlayStation 4, δεν υπήρξε ποτέ ένας πιο προσιτός τρόπος για να πηδήσετε σε επαυξημένη πραγματικότητα.

Για όσους έχουν ένα PlayStation 4 ή ενδιαφέρονται για ένα, το περιθώριο για να μπείτε σε παιχνίδια VR είναι αρκετά προσπελάσιμο. Παρακάτω έχουμε καταρτίσει τα καλύτερα παιχνίδια PlayStation VR μέχρι σήμερα. Παρόλο που η μορφή μπορεί να είναι εκφοβιστική για μερικούς, το PlayStation 4 προσφέρει πολυάριθμα ποικίλα παιχνίδια VR με βάση την προσδοκία των χρηστών και τη ζώνη άνεσης. Εάν είστε αρχάριος και απλά κερδίζετε εξοικείωση στο VR ή θέλετε το πιο κοντινό πράγμα σε έναν δεύτερο κόσμο που θα ξεγελάσει τις αισθήσεις, υπάρχει το τέλειο παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας για εσάς.

Η μετάβαση σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και η ανατομία του χρήστη σε αυτά μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο να συνηθίσει. Ευτυχώς, το VR Worlds είναι ένα παιχνίδι VR ειδικά σχεδιασμένο για νεοφερμένους, προσφέροντας ευκολία στη χρήση με διαφορετικά σενάρια τυχερών παιχνιδιών, από την εξερεύνηση της θάλασσας μέχρι τους παράνομους αγώνες δρόμου. Το VR Worlds δημιουργήθηκε για τον παίκτη στο μυαλό, με τη διασφάλιση της ομαλής μετάβασης σε VR.

Το VR Worlds επιτρέπει στους παίκτες να διαλέξουν από πέντε διαφορετικά σύντομα παιχνίδια που υποδεικνύουν καλύτερα τις δυνατότητες εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 4. Το παιχνίδι Ocean Descent σάς φέρνει στην προοπτική ενός δύτη, εξερευνώντας την αναπνοή λαμβάνοντας υποβρύχια αξιοθέατα και θαλάσσια ζωή που κυματίζει ήρεμα μπροστά σας. Το Λονδίνο Heist - ένα πολύ πιο έντονο παιχνίδι - σας κοροϊδεύει στον εγκάρσιο εγκιβωτισμένο υπόκοσμο του Λονδίνου καθώς ξαναζωντανεύετε ένα δραματικό πυροβολισμό ληστριών, ψεκάζοντας σφαίρες από ένα UZI σε ένα αυτοκίνητο απόδραση. Για αρχάριους εικονικής πραγματικότητας, η VR Worlds είναι η καλύτερη επιλογή πριν από οτιδήποτε άλλο.

Wipeout: Η συλλογή Omega Collection είναι ένα remastering τριών παιχνιδιών Wipeout: Wipeout HD, Wipeout HD Fury και Wipeout 2048. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό παιχνίδι αντιπυραυλικό πιλοτικά αγωνιστικά που δεν είναι για τους αμυδρά καρδιά. Είναι το είδος του παιχνιδιού που θα σας κάνει να κρατάτε το τηλεχειριστήριό σας PS4 όσο πηγαίνετε στις κορυφαίες ταχύτητες σε κομμάτια που στρίβουν και γυρίζουν.

Με πάνω από 26 αναστρέψιμα κυκλώματα, 46 μεμονωμένα πλοία και εννέα τρόπους παιχνιδιού, η συλλογή Wipeout: Omega προσφέρει μια πληθώρα περιεχομένου που θα σας κρατήσει περισσότερο από το κανονικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας PS4. Οι παίκτες θα φουσκώσουν γύρω από τα μαθήματα και θα πυροδοτήσουν διαφορετικές pickup όπλων σε κομμάτια σε πλοία που έχουν διαφορετικά στατιστικά στοιχεία, όπως το χειρισμό, την ώθηση, την κορυφαία ταχύτητα και την ισχύ ασπίδας. Το παιχνίδι διαθέτει ένα soundtrack με καλλιτέχνες όπως οι The Chemical Brothers και το Σουηδικό House Mafia και έχει μια λειτουργία για πολλούς παίκτες με offline splitscreen και online matchups με έως και οκτώ παίκτες.

Το Νοέμβριο του 1980 θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ώρα που οι σκοπευτές πρώτου προσώπου ξεκίνησαν το ντεμπούτο τους - όπως συμβαίνει με τη Battlezone. Τώρα, το κλασικό παιχνίδι arcade μάχης δεξαμενής εικονικής πραγματικότητας παίρνει επιτέλους ένα remake στο PlayStation 4, φέρνοντας μαζί του μια αφρώδη οθόνη από πολυγωνικά γραφικά νέον και έντονο gameplay.

Το Battlezone λειτουργεί καλά σε εφαλτήριο με το PS4 και τους ελέγχους του, παρέχοντας ομαλή λειτουργία ρευστού με μικρο-ακουστικές λειτουργίες, στριφογυρίζοντας και προχωρώντας μέσα από τα επίπεδα με τη δεξαμενή σας, δίνοντάς σας μια μνημειώδη αίσθηση κλίμακας στην συνειδητοποίηση του τοπίου καθώς οι εχθροί πέφτουν μέσα. co-op όπου εσείς και τρεις άλλοι φίλοι μπορείτε να πολεμήσετε δίπλα-δίπλα με drop-in, drop-out gameplay επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να πηδήσει ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει μαζί. Υπάρχει ένα τεράστιο ποσό επανάληψης αξίας στο Battlezone, καθώς δεν υπάρχουν δύο play-throughs είναι τα ίδια χάρη στους χάρτες, τις αποστολές και τους εχθρούς που αλλάζουν συνεχώς σε κάθε απόπειρα.

Το Resident Evil 7: Το BioHazard είναι το απόλυτο φόβο που προκαλεί το παιχνίδι VR για το PlayStation 4. Οι παίκτες μπαίνουν σε ένα αρχοντικό φυτειών όπου θα πρέπει να λύσουν παζλ, να διαχειριστούν αντικείμενα, να εξερευνήσουν τεταμένα περιβάλλοντα και να παλέψουν από τα τρομερά τέρατα που γίνονται κοντά και η προσωπική (και ακριβώς πίσω από σας.) Η απειλητική ατμόσφαιρα θα παίζει και στις δύο οπτικές και ακουστικές σας αισθήσεις, μερικές φορές σας παρασύρει, αλλά πάντα παρέχοντας μια πραγματική εμπειρία τρόμου.

Resident Evil 7: Το BioHazard είναι το πιο πιθανό παιχνίδι στον κατάλογο για να σας κρατήσει μέχρι τη νύχτα. Η ανησυχητική φωτορεαλιστική της εμπειρία και η εμβάπτιση θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι οι τρόμοι είναι πραγματικοί καθώς σβήνουν από σας πίσω από τις κλειστές πόρτες, αναγκάζοντάς σας να τους πολεμήσετε (ή να πετάξετε το ακουστικό) με ό, τι μπορείτε να φτάσετε. Δεν είναι μόνο ένα από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας στο PlayStation 4, αλλά υπάρχει.

Το RIGS θα σας ταιριάξει με στοχοθετημένα λέιζερ, θα σας περάσει μέσα από ένα σεμινάριο βασικών ελιγμών και στη συνέχεια θα σας προωθήσει σε μια αγωνιστική αρένα όπου θα μάθετε άλλους πιλότους στα μηχανισμένα bots τους. Το RIGS Mechanized Combat League σάς επιτρέπει να αντιμετωπίσετε άλλους παίκτες στο διαδίκτυο, όπου οι ικανότητές σας θα τεθούν υπό δοκιμή.

Το RIGS Mechanized Combat League περιλαμβάνει 24 ξεκλείδωτες διακριτές Hero RIGS με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι διαθέτει λειτουργία ενός παίκτη που σπάει σε ένα πρωτάθλημα τριών τμημάτων, αλλά οι παίκτες θα βρουν τα περισσότερα χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού σε απευθείας σύνδεση. Το online gameplay περιλαμβάνει τρεις τύπους παιχνιδιού: Team Takedown, το οποίο είναι παρόμοιο με το στυλ παιχνιδιού στυλ παιχνιδιού θανάτου? Power Slam, όπου δύο ομάδες ανταγωνίζονται με το άλμα σε ένα δαχτυλίδι. και το Endzone, το οποίο μιμείται το αμερικανικό ποδόσφαιρο παίρνοντας τον έλεγχο μιας μπάλας και φτάνοντας σε μια τελική ζώνη.

Το Farpoint είναι το βασικό shooter VR του πρώτου προσώπου στο PlayStation 4 αυτή τη στιγμή. Η περιπέτεια του νικελίου χώρου ωθεί τους παίκτες σε έναν εχθρικό ξένο πλανήτη σε μια αποστολή αναζήτησης, διάσωσης και διαφυγής. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν τα μυστικά αυτού του άγνωστου πλανήτη, γυρίζοντας από ορδές της εξωγήινης ζωής σε ένα επικό αγώνα για επιβίωση.

Ενώ άλλα παιχνίδια VR στη λίστα μπορεί να έχουν μια σύντομη ιστορία, η Farpoint προσφέρει μια πλήρη καμπάνια για έναν παίκτη, η οποία της δίνει μια πιο ολοκληρωμένη αίσθηση. Υπάρχουν πολλά όπλα που μπορείτε να ανακαλύψετε, όπως τα όπλα με πλάσμα και τα όπλα. Υπάρχει επίσης ένας τρόπος συνεργασίας για πολλούς παίκτες που εσείς και ο φίλος σας μπορείτε να βουτήξετε. Για να μεγιστοποιήσουν τον ρεαλισμό, οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν τον PS4 PSVR Controller για το Farpoint.

Το πιο άνετο παιχνίδι στη λίστα, το Eagle Flight σάς φέρνει στην προοπτική ενός αετού, επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε χαλαρωτική ελεύθερη πτήση αν το επιλέξετε. Παρόμοια με τη διαδρομή "Soarin" Epcot της Disneyland, το Eagle Flight σας ανυψώνει πάνω από τα εκπληκτικά ορόσημα στον ουρανό του Παρισιού, τη Γαλλία χωρίς καμία υποχρέωση αλλά να πετάξει.

Το παιχνίδι δεν είναι ένα πλήρες snore-fest, όμως. Πολλαπλές λειτουργίες επιτρέπουν σε σας για να κτυπήσει το gameplay μέχρι μια εγκοπή. Μπορείτε να βουτήξετε μέσα από στενά δρομάκια, να εκτελέσετε κεραίες και ακόμα να συμμετάσχετε σε dogfights σε multiplayer με έως και άλλους έξι ανθρώπους. Οι έλεγχοι του Eagle Flight προγραμματίζονται με ευκολία και διαισθητικότητα, επιτρέποντας σχεδόν σε οποιονδήποτε να απολαύσει την πτήση του. Οι αναθεωρητές σημείωσαν ότι το παιχνίδι δεν προκαλεί ίλιγγο ή ασθένεια κίνησης, έτσι ώστε εκείνοι οι ασθενείς στο στομάχι να μπορούν να παίξουν ανακουφισμένοι.

Psychonauts In The Rhombus Rain είναι ένα πρώτο παιχνίδι κινουμένων σχεδίων γελοιογραφίας παζλ που επικεντρώνεται στο gameplay point-and-click. Η περιπετειώδης περιπέτεια είναι κατάλληλη για παιδιά όλων των ηλικιών και παρέχει μια ατμόσφαιρα διασκέδασης χαρακτήρων, μάθησης και μοναδικών στόχων.

Psychonauts In The Rhombus Η βροχή έχει παιδιά λύσει διάφορα γρίφους και αινίγματα, χρησιμοποιώντας ψυχικές δυνάμεις όπως οι τηλεκινητές. Οι παίκτες κάθονται σε καθιστή θέση, οπότε δεν υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη δράση πέρα ​​από τη συνεχιζόμενη ιστορία του παιχνιδιού, όπου χρησιμοποιούν διόραση για να δουν τον κόσμο από τις οπτικές γωνίες άλλων χαρακτήρων για να αποκτήσουν πληροφορίες και πλήρη στόχους. Αυτό είναι το παιχνίδι για κάθε γονέα που δεν θέλει ένα φανταστικό παιχνίδι VR, αλλά αντ 'αυτού που εστιάζει περισσότερο στην κριτική σκέψη και τις δεξιότητες ακρόασης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .