Οι 8 καλύτεροι δρομολογητές τυχερών παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Αυτοί οι δρομολογητές θα σας δώσουν την ταχύτητα και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να κερδίσετε

Μπορείτε να είστε ο καλύτερος gamer στον κόσμο, αλλά αν ο εικονικός σας κόσμος δεν είναι μέχρι την ταχύτητα, μπορεί να σας κοστίσει το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, ένας αργός, ξεπερασμένος δρομολογητής, που πολλοί Αμερικανοί έχουν, μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ νίκης και απώλειας. Με τους παροχείς υπηρεσιών Ίντερνετ (ISP) να βελτιώνονται καθημερινά, είναι σημαντικό να έχετε μια ισχυρή και σταθερή σύνδεση, που όχι μόνο θα σας δώσει απλουστευμένους αγώνες παιχνιδιών για πολλούς παίκτες χωρίς διακοπές ή υψηλό ping, αλλά ανώτερη μεταφορά δεδομένων, ώστε να έχετε τα περισσότερα megabyte και διαθέσιμα gigabytes.

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το δρομολογητή σας. Ένας απλός τρόπος για να δοκιμάσετε αυτό είναι μια δωρεάν online δοκιμή ταχύτητας που καθορίζει πόσα megabyte ανά δευτερόλεπτο μπορείτε να κατεβάσετε και να ανεβάσετε. Εάν έχετε έναν ISP που παρέχει 100Mbps, ίσως να θέλετε να ελέγξετε ξανά εάν ο δρομολογητής σας τράβηξε πράγματι το βάρος του. Ακόμα κι αν δεν είστε gamer, οι καλύτεροι δρομολογητές για παιχνίδια παρακάτω μπορούν να σας εγγυηθούν ότι παίρνετε το πιο πολύτιμο εύρος ζώνης που σας παρέχει ο ISP σας.

Αυτοί οι δρομολογητές τυχερών παιχνιδιών ισοδυναμούν με το άνοιγμα των πλημμυρών για δυνητικά χιλιάδες επιπλέον megabytes που ισοδυναμούν με μια καλύτερη ροή για υπηρεσίες όπως το Netflix ή πιο απαιτητικές εργασίες, όπως η ανταγωνιστική σε απευθείας σύνδεση αντιστοίχιση πολλών παικτών. Οι δρομολογητές παρακάτω καλύπτουν την κατάλληλη μεταφορά δεδομένων μαζί με ασύρματες σειρές και άλλα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο μοντέλο για τις απαιτήσεις παιχνιδιού σας.

Όταν πρόκειται για ένα συνολικό στερεό δρομολογητή τυχερού παιχνιδιού, το NETGEAR Nighthawk Pro AC2600 παραδίδει. Η επένδυση είναι κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε να διαπραγματευτείτε, χάρη στο διαθέσιμο εύρος ζώνης που δίνει προτεραιότητα στα παιχνίδια, στον εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου για τη διαχείριση συνδέσεων, στις επιλογές VPN, στον επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1.7GHz με δυνατότητα ροής 4K και σε πολλά άλλα.

Ο δρομολογητής Wi-Fi NETGEAR Nighthawk Pro Gaming AC2600 δίνει στους gamers εκπληκτικές ταχύτητες ασύρματης σύνδεσης 2,6 Gbps που μπορούν να διανεμηθούν και να διανεμηθούν ανά συσκευή, ώστε να μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τυχόν καθυστέρηση. Το συμπεριλαμβανόμενο Geo-Filter σημαίνει τους ανιχνευτές δρομολογητών για τις τοπικές συνδέσεις που καθορίζονται από εσάς, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε τον καλύτερο τύπο σύνδεσης χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν πάγκους. Ένα από τα καλύτερα μέρη είναι ότι μπορείτε να τα δείτε όλα: ένας προσαρμόσιμος πίνακας ελέγχου σας δείχνει πόσο εύρος ζώνης κάθε συνδεδεμένη συσκευή αναλαμβάνει, όπου είστε συνδεδεμένοι, καθώς και τη δυνατότητα διαχείρισης των συνδέσεων ασφαλείας μέσω VPN και WPA / WPA2 πελάτες.

Με ένα σταθερό ρυθμό συνδυασμένων δεδομένων των 5,3 Gbps, δροσερό σχεδιασμό, χαρακτηριστικά ασφαλείας και επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1,4 GHz με 512 MB μνήμης, το ASUS AC5300 Wireless Triband κάνει για έναν κοντινό επιλαχόντα.

Το Tri-Band της ASUS AC5300 χρησιμοποιεί έναν διπλό 5 GHz και έναν ενιαίο τύπο σύνδεσης 2,4 GHz με την τελευταία τεχνολογία 802.11ac 4x4. Διαθέτει θύρες Ethernet τεσσάρων gigabit με συσχέτιση ζεύξεων 2 Gbps και κάλυψη έως και 5.000 τετραγωνικά πόδια. Ο δρομολογητής έχει επίσης ενσωματωμένη επιτάχυνση παιχνιδιών που βελτιστοποιεί τις διαδρομές στους διακομιστές παιχνιδιών με χαμηλές ώρες ping, έτσι ώστε να μην καθυστερείτε όταν ανταγωνίζεστε σε ένα online παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Το ASUS AC5300 παρέχεται μαζί με το MU-MIMO, δίνοντας σε κάθε συνδεδεμένη συσκευή τη δική του ειδική σύνδεση Wi-Fi υψηλής ταχύτητας μαζί με το AiProtection για μέτρα ασφαλείας για προστασία από μια μεγάλη ποικιλία κακόβουλων συσκευών και ιστοσελίδων.

Όταν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε έναν δρομολογητή τυχερών παιχνιδιών, το Card-King είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Η προσιτή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα την έλλειψη ποιότητας, καθώς ο ασύρματος δρομολογητής Card-King είναι σε θέση να σας προσφέρει ταχύτητες 1200 Mbps, διαθέτει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και ακόμη και εγγύηση δύο ετών.

Εάν είστε παίκτης του προϋπολογισμού, ο Card-King προσφέρει το ελάχιστο που θα περίμενε κανείς για καλή συνδεσιμότητα με τους online αγώνες σας για πολλούς παίκτες. Ο συμπαγής δρομολογητής τυχερών παιχνιδιών 6,6 x 6,6 x 6,8 ιντσών χρησιμοποιεί σύνδεση διπλής ζώνης 802.11ac / n / b / a χρησιμοποιώντας δύο μονάδες 2,4GHz (μέχρι 300Mbps) και 5,0Ghz (μέχρι 867Mpbs) μαζί με ένα WPA / WPA2 -PSK, τείχος προστασίας, καθώς και γονική ασφάλεια για να έχετε τον πιο έλεγχο και πρόσβαση σε έως και 30 συνδεδεμένες συσκευές Wi-Fi.

Η εγκατάσταση του ασύρματου δρομολογητή Card-King είναι αρκετά εύκολη και ευθεία και ενώ η ασύρματη εμβέλειά του έχει μικτά αποτελέσματα, οι τέσσερις θύρες LAN της καθιστούν ιδανική σύνδεση μέσω του υπολογιστή ή της κονσόλας παιχνιδιών βίντεο αν αναζητάτε πιο αξιόπιστη σταθερότητα χωρίς καθυστέρηση.

Με ταχύτητες έως και 4.6Gbps (συνδυασμένες ταχύτητες είναι 7.2Gbps), το NETGEAR Nighthawk X10 AD7200 είναι ένα θηρίο που προσφέρει έναν από τους ταχύτερους δρομολογητές στην αγορά, γι 'αυτό δεν είναι αμφίβολο ότι είναι υπέροχο ή τυχερό παιχνίδι. Το Nighthawk X10 χρησιμοποιεί τόσο 802.11ac όσο και 802.11ad για γρήγορη σύνδεση Wi-Fi που προσφέρει απίστευτα ομαλή ροή 4K και γρήγορη λήψη.

Το Nighthawk X10 AD7200 της NETGEAR είναι κατασκευασμένο με επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 1,7 GHz που διαθέτει ταχύτητες γρήγορου εύρους ζώνης μέσω ασύρματων συνδέσεων ή μέσω μιας από τις έξι Gigabit Ethernet θύρες LAN για ενσύρματες συνδέσεις. Το MU-MIMO επιτρέπει σταθερούς συνδέσμους με πολλαπλά σενάρια ροής και τα 160 ΜΗz που παρέχονται, δίνουν στην κινητή σας ταχύτητα Wi-Fi διπλάσια από αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως. Υποθέτοντας ότι ο παροχέας σας παρέχει τις ταχύτητες, το Nighthawk X10 είναι σε θέση να σας δώσει άμεση σύνδεση οπτικών ινών 10 Gigabit. Έρχεται με λογισμικό PLEX, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε όλα τα μέσα σας μέσω του δρομολογητή και να δείτε το περιεχόμενό σας από οποιαδήποτε επιτρεπόμενη συσκευή.

Ο τέλειος δρομολογητής τυχερού παιχνιδιού στον κατάλογο και για τα δύο συμβαλλόμενα μέρη LAN ή μέρη γενικά είναι ο ASUS AC3100 που προσφέρει θύρες LAN οκτώgigabit LAN έτσι μπορείτε και μια μεγάλη ομάδα φίλων να συνδέσετε τους υπολογιστές τους μέσω καλωδίου με ταχύτητες μεταφοράς 2 Gbps ή απλά πηγαίνετε ασύρματα με το ρυθμό μεταφοράς 1,8 Gbps. Το AC3100 της ASUS προσφέρει ευρεία κάλυψη ασύρματης εμβέλειας μέχρι 5.000 τετραγωνικά πόδια, εξασφαλίζοντας ασφαλείς και αξιόπιστες συνδέσεις οπουδήποτε στο διαμέρισμα ή το σπίτι σας.

Το ASUS AC3100 είναι ένας εκτεταμένος δρομολογητής τυχερών παιχνιδιών που χρησιμοποιεί τεχνολογία 1024-QAM για να προσφέρει ταχύτητα μεταφοράς 5GHz έως 2100Mbps και σύνδεση 2,4GHz μέχρι 1000Mbps. Χτισμένο με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1,4 GHz με μνήμη 512 MB, το AS31 AC3100 είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό δίκτυο WTFast Gamers (GPN) που σας προσφέρει (και όλους τους παίκτες συνδεδεμένους μέσω καλωδίου) χαμηλότερους σταθερούς χρόνους ping για να μειώσετε το λανθάνοντα ρήγμα . Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά είναι το ASUS AiMesh, το οποίο συνδέει πολλούς δρομολογητές και συσκευές ASUS στο σπίτι σας για να ενισχύσει τις συνδέσεις και να βελτιώσει τις ταχύτητες.

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι αυτό δεν έχει Wi-Fi, αλλά μην ανησυχείτε! Αν είστε αποκλειστικά αφιερωμένοι σε ακραία παιχνίδια με ενσύρματες συνδέσεις και θέλετε μια ταχύτερη ταχύτητα σύνδεσης που πλήττει όλες τις ταχύτητες μεταφοράς ασύρματης σύνδεσης από το νερό, το NETGEAR Nighthawk S8000 είναι η καλύτερη επιλογή εδώ. Πόσο καλό είναι; Λοιπόν, πώς ακούγεται το 20Gbps;

Το NETGEAR Nighthawk S8000 δεν θα επιτρέψει την εμφάνιση οποιωνδήποτε πιθανών βρόχων Wi-Fi και, αντίθετα, χρησιμοποιεί άμεση ενσύρματη συνδεσιμότητα με εντυπωσιακές 10 θύρες ethernet που προσφέρουν εξαιρετικά LAN μέρη ή βελτιστοποιημένη μεταφορά δεδομένων για συσκευές (σκεφτείτε το PlayStation 4, το Xbox One S, φορητούς υπολογιστές ή επιφάνεια εργασίας υπολογιστή). Ο δρομολογητής παιχνιδιών παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο με μια διεπαφή ταμπλό, ώστε να εντοπίζετε κυκλοφοριακή συμφόρηση στην πηγή του. Η εύκολη στη ρύθμιση Nighthawk S8000 έχει ακόμη πλήρως προσαρμόσιμα LED RGB LED, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε θύρα με ένα συγκεκριμένο χρώμα.

Ο δρομολογητής OnHub AC1900 του Google Wi-Fi είναι οικονομικά προσιτός και παρέχει ταχύτητες Wi-Fi μέχρι 1900 Mbps με ευρεία κάλυψη 2.500 τετραγωνικών ποδιών. Συνδέει έως και 100 συσκευές και περιλαμβάνει 13 ισχυρές εσωτερικές κεραίες για την εξάλειψη των νεκρών ζωνών, οπότε είναι πραγματικά ο καλύτερος δρομολογητής παιχνιδιών στον κατάλογο για οικογένειες με παιδιά που παίζουν παιχνίδια μέσω των δισκίων και των τηλεφώνων τους ή στις κονσόλες τους.

Ο δρομολογητής OnHub AC1900 του Google Wi-Fi λειτουργεί με οικογενειακό προϋπολογισμό και προσφέρει αξιόπιστες συνδέσεις διπλής ζώνης 2,5 Ghz και 5 Ghz μέσω των κεραιών Wi-Fi καθώς και μια ειδική 2,4 Ghz Bluetooth και Zigbee κεραία που προσφέρει αξιόπιστη κάλυψη σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν συνδέσεις και ταχύτητες Wi-Fi μέσω της απλής χρήσης εφαρμογής Google On στις κινητές συσκευές τους, επιτρέποντας τον απόλυτο έλεγχο. Το OnHub AC1900 προστατεύει επίσης από κακόβουλους ιστότοπους και συσκευές με αυτόματες ενημερώσεις ασφαλείας. Για επιπλέον ηρεμία, έρχεται με εγγύηση δύο ετών και τεχνική υποστήριξη 24/7.

Ο δρομολογητής Norton Core Secure Wi-Fi έχει μακράν το καλύτερο σχέδιο. Η γεωμετρική μπάλα δεν είναι μόνο η εμφάνιση και η ασφάλεια, αλλά παρέχει και ρυθμό μεταφοράς δεδομένων 2.600Mbps για ισχυρές συνδέσεις Wi-Fi με δυνατότητα ροής 4K.

Ο δρομολογητής Norton Core Secure Wi-Fi είναι κατασκευασμένος με προστασία πολλαπλών επιπέδων, χρησιμοποιώντας συνδέσεις βαθιάς σύνδεσης πακέτων. Έρχεται επίσης εξοπλισμένο με δωρεάν λογισμικό Norton Core Security Plus, έτσι ώστε οι συνδεδεμένες συσκευές σας να προστατεύονται πάντοτε από πιθανούς επιβλαβείς ιούς.

Ο δρομολογητής παιχνιδιών χρησιμοποιεί διπλό επεξεργαστή 1,7 GHz και εγκαθίσταται με 1GB μνήμης RAM, flash 4GB, δύο θύρες USB 3.0 και θύρες Ethernet τεσσάρων gigabit για άμεση συνδεσιμότητα. Η ασύρματη σύνδεση του χρησιμοποιεί Wave 2 IEEE 802.11 a / b / g / n / ac με 4x4 AC2600 MU-MIMO και ταυτόχρονη διπλή ζώνη 2,4 GHz και 5 GHz, ώστε να μπορείτε να διαθέσετε τη σύνδεσή σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .