Πώς να χρησιμοποιήσετε το USA.gov για πόρους

Μια πύλη προς τους καλύτερους πόρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ

Τι είναι το USA.gov;

Το USA.gov, γνωστό στο παρελθόν ως FirstGov.gov, είναι μια βελτιωμένη δικτυακή πύλη που δίνει στον ερευνητή άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες προς αναζήτηση από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, τις κυβερνήσεις των κρατών και τις τοπικές κυβερνήσεις.

Είμαι μόνο πρόκειται να περάσει από τα βασικά χαρακτηριστικά του USA.gov σε αυτό το άρθρο - αλλά αυτό θα πρέπει να σας δώσει αρκετά για να ξεκινήσετε πραγματικά με USA.gov και να βρείτε έναν τόνο των μεγάλων πληροφοριών της κυβέρνησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το USA.gov

USA.gov είναι λογικά απλό στη χρήση και να βρουν πληροφορίες in. Απλά πλοηγηθείτε στην κύρια σελίδα USA.gov και εισάγετε ένα ερώτημα στο πλαίσιο αναζήτησης στην πάνω δεξιά γωνία.

Ωστόσο, είχα πολύ καλύτερη τύχη χρησιμοποιώντας τους διαφόρους καταλόγους του USA.gov - υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία εδώ που βρήκα αυτό που έψαχνα γρηγορότερα και ευκολότερα από το να κάνω απλά μια γενική αναζήτηση. Εδώ είναι μερικά από τα καταλόγους USA.gov:

Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου με USA.gov - υπάρχει επίσης USA.gov για τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους, κυβέρνηση προς την κυβέρνηση, και GobiernoUSA.gov.

Θα μπορούσα να συνεχίσω και εδώ - υπάρχουν κυριολεκτικά τόσα πολλά στοιχεία που θα μπορούσα να γράψω ένα άρθρο 20 σελίδων και ακόμα δεν έρχομαι πολύ κοντά σε όλα όσα προσφέρονται στο USA.gov. Θα κυριολεκτικά θα μπορείτε να βρείτε σχεδόν ό, τι θέλετε εδώ από την κυβέρνηση.

USA.gov-Πώς να κάνει την αναζήτησή σας μια καλή

Είναι εύκολο να κατακλύσετε τον τεράστιο όγκο των πληροφοριών που παρουσιάζονται στο USA.gov. Η σύστασή μου είναι να καταλάβω ακριβώς τι ψάχνετε - και να χρησιμοποιήσετε τους καταλόγους (όπως αυτούς που έχω σχηματίσει εν συντομία ήδη σε αυτό το άρθρο) για να περιορίσετε την αναζήτησή σας από το ξεκίνημα.

Μια άλλη πρόταση είναι να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα βοήθειας Advanced Search της USA.gov. Θα μπορέσετε να πλαισιώσετε την αναζήτησή σας με κάποιες πολύ αυστηρές παραμέτρους εδώ - ένα καλό μέρος για να προχωρήσετε αν οι κατάλογοι απλά δεν σας βοηθούν να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Χρησιμοποιήστε τις Συμβουλές αναζήτησης του USA.gov για να σας βοηθήσουν ακόμα περισσότερο.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα χαρακτηριστικά που βρήκα στο USA.gov ήταν ο κατάλογος των Συχνών Ερωτήσεων, ο οποίος δεν είναι μόνο τεράστιος (2200 κατά τη διάρκεια αυτής της γραφής) αλλά προσφέρει ένα χαρακτηριστικό αναζήτησης. Ίσως η ερώτησή σας να είχε ήδη ζητηθεί και να απαντηθεί - αυτό θα ήταν το μέρος για να το βρείτε αυτό.

Τέλος, ελέγξτε τον Χάρτη ιστότοπου USA.gov για να πάρετε μια ακόμα μεγαλύτερη εικόνα για το τι προσφέρει αυτή η υπηρεσία αναζήτησης / μηχανή αναζήτησης. Θα δείτε εδώ μια εγγραφή συνδρομής USA.gov. μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που ενημερώνεται μια συγκεκριμένη ενότητα του USA.gov.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το USA.gov;

Εκτός από το γεγονός ότι μου αρέσουν οι τεράστιες ηλεκτρονικές ενημερωτικές ιστοσελίδες (είμαι περίεργος με αυτόν τον τρόπο), συνιστώ ανεπιφύλακτα USA.gov για οτιδήποτε χρειάζεστε μέσω κυβερνητικών πληροφοριών . Είναι μια τεράστια υπηρεσία αναζήτησης, ναι, και μπορεί να είναι κάπως συντριπτική - αλλά διαπίστωσα ότι με τη χρήση των κατακερματισμένων καταλόγων πραγματικά περικοπή σε αυτό.