Κάθε υποτροφία "Sims 2: University"

Όλες οι πιθανές υποτροφίες στο The Sims 2: Πανεπιστήμιο

Αντιμετωπίστε τους έφηβους Sims σας στο Sims 2: Πανεπιστήμιο στέλνοντας τους στο κολέγιο . Εάν έχουν καλούς βαθμούς ή υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων, μπορούν να λάβουν υποτροφίες.

Οι υποτροφίες δεν είναι απαραίτητες για διδασκαλία, αφού τα κολλέγια του Sims δεν έχουν τέτοιες αμοιβές, αλλά ένας Sims έχει τακτικούς λογαριασμούς. Επιπλέον, δεν θέλετε το Sim σας να έχει χρήματα για άλλα πράγματα στο κολέγιο σαν να διακοσμεί το δωμάτιο του / της;

Θυμηθείτε ότι οι Sims δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα υποτροφιών τους μετά από το κολέγιο.

Μόλις το Sim σας δηλώσει σημαντικό , να υποβάλει αίτηση για υποτροφία είναι τόσο απλό όσο χρησιμοποιεί το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή. Επιλέξτε το κολέγιο για να το εφαρμόσετε. Ο κατάλογος των υποτροφιών που δικαιούται το Sim θα ανακοινωθεί.

Κάθε Υποτροφία του Sims 2

Αυτή είναι μια λίστα με όλες τις πιθανές υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο Sims 2:

Πώς να κερδίσετε περισσότερα χρήματα στο Κολλέγιο

Οι Sims μπορούν επίσης να κερδίσουν ακαδημαϊκές επιχορηγήσεις ενώ στο κολλέγιο που βασίζονται σε GPA (βαθμούς) τους για κάθε εξάμηνο.

Οι υποτροφίες και οι υποτροφίες είναι μεγάλες, αλλά μπορεί να χρειαστείτε ακόμη περισσότερα χρήματα, ανάλογα με τις αποφάσεις του τρόπου ζωής σας.

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο κολλέγιο στο Sims 2: Πανεπιστήμιο είναι να πάρετε μια δουλειά ως barista, δάσκαλος, καφετέρια, μπάρμαν ή προσωπικός εκπαιδευτής.