Μαθήματα ανάπτυξης ιστού

Μάθετε την ανάπτυξη ιστού από τους επαγγελματίες σε περίπου

Η ανάπτυξη ιστού είναι κάτι περισσότερο από HTML ή JavaScript, είναι ένας συνδυασμός πολλών γλωσσών, εργαλείων λογισμικού και πολλά άλλα. Με αυτά τα δωρεάν μαθήματα και μαθήματα, μπορείτε να μάθετε πολλά από τα μέρη του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ιστοσελίδων, όπως HTML, σχεδιασμός ιστοσελίδων, CSS, XML, JavaScript, Perl και πολλά άλλα. Δωρεάν μαθήματα ανάπτυξης ιστοσελίδων σας προσφέρουν την ευκαιρία να μάθετε τι πρέπει να γίνετε επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων ή προγραμματιστής.

Δωρεάν κατηγορία HTML

Το HTML αποτελεί τη βάση όλων των Web Development . Και αυτή η δωρεάν τάξη θα σας διδάξει και τα δύο νέα χαρακτηριστικά της HTML5 καθώς και δοκιμασμένες και αληθινές λειτουργίες του HTML 4 και χαμηλότερων. Μάθετε HTML στον ελεύθερο χρόνο σας, με τον δικό σας ρυθμό, την τάξη που διατίθεται σε ημερήσιες ή εβδομαδιαίες δόσεις.

Δωρεάν κατηγορία σχεδίασης ιστοσελίδων

Μόλις γνωρίσετε το HTML, θα πρέπει να μάθετε να σχεδιάζετε τις σελίδες σας. Υπάρχουν περισσότερα για να σχεδιάσετε από το να ρίχνετε ετικέτες επάνω στη σελίδα και να ελπίζετε ότι φαίνεται εντάξει. Με αυτό το μάθημα, (που διατίθεται σε εβδομαδιαίες ή ημερήσιες δόσεις) θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε τις σελίδες ωραία όπως οποιοσδήποτε επαγγελματίας.

Διακοσμητικά φύλλα στυλ κατηγοριών

Τα επικαλυπτόμενα φύλλα στυλ (CSS) παρέχουν τη διάταξη, την εμφάνιση και την αίσθηση για τα έγγραφά σας HTML. Και είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε. Αυτή η κλάση θα σας διδάξει τα πάντα για το CSS, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στοιχείων της δημιουργίας φύλλων στυλ και της προσθήκης στυλ στην ιστοσελίδα μέσω της τοποθέτησης σελίδων με CSS και άλλα εξελιγμένα θέματα.

CSS Short Course

Αυτή η τάξη πέντε ημερών θα σας κάνει να σχεδιάσετε τις σελίδες σας νωρίτερα από όσο θα είχατε σκεφτεί.

Δωρεάν φόρμα HTML φόρμας

Εάν γνωρίζετε ήδη HTML, αλλά εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε τις φόρμες, αυτή η τάξη θα σας βοηθήσει. Μετά από 5 ημέρες θα γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε ετικέτες φόρμας, πώς να γράφετε μια φόρμα mailto ή CGI, πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τις φόρμες σας, ακόμα και πώς να τις επικυρώσετε με το JavaScript. Οι φόρμες HTML είναι δύσκολες, αλλά αυτή η τάξη θα τους βοηθήσει να τους διευκολύνουν.

Μάθετε XML

Αφού καταλάβετε το HTML, μπορείτε να προχωρήσετε σε XML και αυτή η ελεύθερη κλάση XML θα σας βοηθήσει να μάθετε τι πρέπει να γνωρίζετε.

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης

Εάν προσπαθείτε να βρείτε τον ιστότοπό σας από τους πελάτες σας, ένας τρόπος να το βοηθήσετε είναι να βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες σας είναι καλά γραμμένες έτσι ώστε οι πελάτες να θέλουν να έρθουν σε αυτούς, αλλά στη συνέχεια, για να βεβαιωθείτε ότι δεν είστε κάνοντας οτιδήποτε θα κάνει δύσκολο για τις αράχνες μηχανών αναζήτησης να εντοπίσουν και να δείξουν τον ιστότοπό σας. Αυτό ονομάζεται βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO.

Δωρεάν κατηγορία JavaScript

Η εκμάθηση του JavaScript δεν ήταν ποτέ ευκολότερη όταν βλέπετε αυτό το δωρεάν σεμινάριο και σας οδηγούσε βήμα προς βήμα στη γλώσσα.

Αναδυόμενα παράθυρα

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το JavaScript για τη δημιουργία, τη χρήση και τον χειρισμό των αναδυόμενων παραθύρων.

Perl CGI Tutorial

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το CGI στις ιστοσελίδες σας, το Perl είναι η γλώσσα επιλογής. Και αυτό το δωρεάν φροντιστήριο θα σας βοηθήσει να το μάθετε.

Δωρεάν τάξη Photoshop

Το Photoshop είναι το λογισμικό γραφικών επιλογής για τους προγραμματιστές Web. Και αυτό το ελεύθερο μάθημα θα σας διδάξει τα βασικά και πέρα.

Δημιουργία χαρτοφυλακίου σε 6 ημέρες

Αυτή είναι μια εξαιρετική τάξη για όσους θέλουν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν ένα χαρτοφυλάκιο. Δεν είναι καλό μόνο για εκδότες γραφείου , αν και αυτός είναι ο στόχος του Jacci.

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα μικρών επιχειρήσεων

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές απαιτήσεις για ιστότοπους από τους προσωπικούς ιστότοπους. Εάν είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή ανεξάρτητος σχεδιαστής που δημιουργεί αυτούς τους ιστότοπους, οι συμβουλές και οι λύσεις σε αυτό το ελεύθερο μάθημα θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ιστότοπους που μετατρέπουν περισσότερες προοπτικές σε πελάτες και αυτούς τους πελάτες σε περισσότερα χρήματα.

Προσωπική ιστοσελίδα (και ηλεκτρονικό ημερολόγιο) 101

Αν νομίζετε ότι οι παραπάνω κατηγορίες κωδικοποίησης όπως HTML, XML ή CSS ίσως είναι πολύ δύσκολο για εσάς, γιατί να μην δοκιμάσετε την τάξη της Linda Roeder. Σας παίρνει μέσα από τα βήματα της δημιουργίας μιας προσωπικής ιστοσελίδας χωρίς πολύ προγραμματισμό.

Καθημερινή δόση της έκδοσης του Desktop

Πολλές από τις έννοιες του desktop publishing ισχύουν και για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Αυτό το μάθημα προσφέρεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, έτσι ώστε να μπορείτε να το αποκτήσετε, ωστόσο, το χρειάζεστε. Και τα μαθήματα που διδάσκει ο Jacci είναι ιδανικά για όλα τα έργα σας στο Web design.

Γίνετε ανεξάρτητη κλάση web designer

Βάλτε όλα όσα γνωρίζετε μαζί σε μια επιχείρηση. Αυτή η τάξη σας διδάσκει τι πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ως σχεδιαστής ιστοσελίδων. Θα μάθετε το μάρκετινγκ και την προώθηση, καθώς και προτάσεις για τον τρόπο κατασκευής και συντήρησης της ιστοσελίδας της εταιρείας σας. Δεν θα ήταν ωραίο να πληρώνομαι για να κάνεις αυτό που αγαπάς;