Βίντεο Google: Οδηγός για αρχάριους

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα βίντεο Google

Τα Βίντεο Google, μέρος των περιφερικών περιεχομένων του Google, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προβάλετε περιεχόμενο πολυμέσων από το YouTube και άλλους ιστότοπους αναζήτησης βίντεο. Η υπηρεσία αυτή ξεκίνησε το 2005 και στη συνέχεια επέκτεινε την προσέγγιση της Google σε βίντεο με την αγορά του YouTube το 2007.

Όπως και με όλες τις άλλες υπηρεσίες αναζήτησης Google, αυτή η ιδιότητα έχει εξελιχθεί αρκετά κατά τη διάρκεια των ετών. από αυτή τη γραφή, τα Βίντεο Google είναι ένα απλό εργαλείο αναζήτησης που ανακτά τα βίντεο από το YouTube και άλλους σχετικούς ιστότοπους βίντεο. Εάν αναζητάτε έναν πολύ απλό τρόπο εύρεσης βίντεο, τα Βίντεο του Google είναι μια καλή επιλογή.

Πώς να αναζητήσετε γρήγορα τα βίντεο Google για αυτό που θέλετε

Το Google Videoe, όπως και άλλες υπηρεσίες Web της Google, είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε δωρεάν βίντεο και ταινίες στο Google Videos:

Τα βίντεο στα Βίντεο Google μπορούν να προβληθούν στο πρόγραμμα περιήγησής σας και τα περισσότερα βρίσκονται σε ανάλυση βίντεο υψηλής ποιότητας. Για να παρακολουθήσετε τα βίντεο, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στον τίτλο του βίντεο ή να κάνετε κλικ στην ίδια την εικόνα βίντεο.

Πώς να φιλτράρετε τα αποτελέσματα αναζήτησης

Οι βασικές συμβουλές αναζήτησης Ιστού ισχύουν εδώ στα Βίντεο του Google όπως ακριβώς κάνουν και ο υπόλοιπος ιστός, ειδικά χρησιμοποιώντας αναφορές γύρω από το ερώτημα αναζήτησης : "θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες", για παράδειγμα.

Μόλις πληκτρολογήσετε μια φράση και αποκτήσετε μια σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης πίσω, τα Βίντεο Google σάς δίνουν μερικές ακόμη επιλογές αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού για να φιλτράρετε τις ημερομηνίες των βίντεο που αναζητάτε (πιο πρόσφατο, τον προηγούμενο μήνα, όλες τις ημερομηνίες κλπ.) Ή για να φιλτράρετε πόσο χρόνο θέλετε ένα βίντεο που ψάχνετε (οτιδήποτε λιγότερο από 4 λεπτά σε περισσότερο από 20 λεπτά).

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ τα βίντεο Google;

Τα Βίντεο Google παρέχουν μια αρκετά καλή εμπειρία βίντεο στο Web. Ιδιαίτερα απολαμβάνω την ειδική σειρά Βίντεο του Google, όπως το UC Berkeley στα Βίντεο Google, το Top 100 - το Google Video, το NARA στο Google Video και οι συνομιλίες του TED. Υπόδειξη: εάν αναζητάτε ταινίες πλήρους μήκους στα Βίντεο Google, αλλάξτε τη διάρκεια σε περισσότερο από 20 λεπτά. Θα έχετε πολλά υπέροχα αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο.

Αναζήτηση βίντεο με το Google

Τα Βίντεο Google αναζητούν βίντεο και ταινίες από μια χούφτα τοποθεσίες βίντεο και μηχανές αναζήτησης βίντεο ( YouTube , Hulu κ.λπ.). Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τις αναζητήσεις σας για ταινίες συνεχούς ροής στο Google Videos λίγο πιο εύκολη: