Ένας πλήρης οδηγός στρατηγικής για το "Fish Tycoon"

Αύξηση και πώληση ψαριών για την προστασία του νησιού Isola

Το "Fish Tycoon" είναι ένα σχετικά απλό παιχνίδι, καθώς τα παιχνίδια προσομοίωσης πηγαίνουν, αλλά είναι εθιστικά και είναι κατάλληλα για μεγάλα παιδιά και μερικούς ενήλικες. Ο στόχος σας στο παιχνίδι είναι να αναπαραγάγετε επτά μαγικά ψάρια που κάποτε κολύμπησαν στη λιμνοθάλασσα της Isola. Είστε υπεύθυνος για ένα κατάστημα ψαριών σε πραγματικό χρόνο. Παρόλο που ξεκινάτε το παιχνίδι με λίγα μόνο ψάρια, παίζετε το δρόμο σας σε δύο δεξαμενές γεμάτες ψάρι. Αγοράζετε προμήθειες, αναπαράγετε τα ψάρια και τα πουλάτε για μετρητά. Γνωρίζοντας μερικά κόλπα του παιχνιδιού καθιστά την αναπαραγωγή και την αύξηση των ψαριών ευκολότερη και σε ορισμένες περιπτώσεις πιο γρήγορα.

Όταν διασχίζετε τα ψάρια για να βγείτε με τα επτά μαγικά ψάρια, λύνεται ένα γενετικό παζλ και η Ιsola αποκατασταθεί στην ψαραγορά.

Ξεφορτωθείτε τα αρπακτικά ψάρια

Αν δεν έχετε πολλά μετρητά, τα οποία είναι κοινά στην αρχή του παιχνιδιού, η αγορά φαρμάκων για άρρωστα ψάρια δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν μπορείτε να αναδημιουργήσετε τη φυλή με άλλα ψάρια στη δεξαμενή, στείλτε τα άρρωστα ψάρια στα σκουπίδια και δημιουργήστε ένα άλλο.

Προσέξτε για τα όρια δεξαμενών

Οι δεξαμενές ψαριών μπορούν να διατηρούν μόνο 20 ψάρια. Εάν ένα έγκυο ψάρι έχει μωρό σε δεξαμενή με 20 ψάρια, το μωρό εξαφανίζεται.

Κάντε την καλύτερη πρώτη αγορά

Οι προμήθειες είναι δύσκολο να αγοραστούν ξεκινώντας. Γίνεται πιο εύκολο αφού βρείτε μια φυλή που σας κερδίζει $ 40 ή περισσότερα για κάθε πώληση. Η πρώτη προσφορά εργασίας για την αγορά είναι το περιβάλλον ψαριών. Χωρίς αυτό, πολλά ψάρια μωρών πεθαίνουν.

Ακολουθήστε αυτή την Συμβουλή αναπαραγωγής

Προτού διερευνήσετε το περιβάλλον των ψαριών, αναπαράγετε ψάρι που μοιάζουν. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σπαταλάτε το χρόνο σας αναπαραγωγής ψαριών που πεθαίνουν.

Καταγράψτε το "Fish Tycoon" Συνδυασμοί φυλών

Πάρτε σημειώσεις για το είδος των ψαριών που παίρνετε όταν εκτρέφετε δύο ψάρια. Παρακολουθώντας τους συνδυασμούς, θα βρείτε πιο εύκολο το μαγικό ψάρι. Για να δείτε ποια δύο ψάρια δημιούργησαν μια φυλή, βάλτε ένα ψάρι στη δεξαμενή απομόνωσης και κάντε κλικ στο κουμπί Είδη.