Τι είναι η Tidal;

Ένας οδηγός για την υπηρεσία παλιρροιακής ροής

Το Tidal είναι μια συνδρομητική υπηρεσία online streaming μουσικής. Η Tidal προσπαθεί να ξεχωρίσει παρέχοντας υψηλής ποιότητας ήχο, βίντεο HD και αποκλειστικό περιεχόμενο σύνταξης. Η πλατφόρμα ανήκει σε πολλούς καλλιτέχνες υψηλού προφίλ, όπως οι Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Nicki Minaj, Coldplay και Calvin Harris.

Παρά τον ισχυρισμό της Jay-Z ότι η Tidal δεν ανταγωνίζεται κανέναν, η πλατφόρμα είναι ουσιαστικά ανταγωνιστής των Spotify, Pandora και Apple Music. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που το χωρίζουν.

Τι κάνει την παλίρροια διαφορετική;

Το Tidal είναι η μόνη υπηρεσία συνεχούς ροής που προσφέρει υψηλή πιστότητα, ποιότητα χωρίς ήχο χωρίς απώλειες. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία παρέχει έναν πολύ σαφέστερο και πιο καθορισμένο ήχο διατηρώντας ολόκληρα τα αρχεία μουσικής - π.χ. μη κόβοντας τμήματα του αρχείου για να το ελαχιστοποιήσετε.

Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ανήκει σε μουσικούς, η Tidal πιστεύει επίσης ότι οι καλλιτέχνες πληρώνουν περισσότερο τα δικαιώματα. Ενώ η Spotify και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής πληρώνουν επίσης δικαιώματα, η Tidal υπόσχεται να καταβάλει μεγαλύτερο μερίδιο στους καλλιτέχνες. Τη στιγμή της γραφής, η Tidal πληρώνει καλλιτέχνες $ 0,011 ανά παιχνίδι, η Apple Music πληρώνει $ 0,0064 και η Spotify πληρώνει $ 0,0038.

Ω, τότε υπάρχει και το μικρό θέμα της αποκλειστικής μουσικής. Πολλοί από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες έχουν κυκλοφορήσει αποκλειστικό περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Πρόσφατα, ο ίδιος ο Jay-Z κυκλοφόρησε το 13ο του άλμπουμ, 4:44 νωρίς αποκλειστικά στους συνδρομητές της πλατφόρμας. Γιατί είναι αυτή η νίκη για την Tidal; Αν χρησιμοποιούσατε μόνο Spotify για να ακούσετε μουσική, δεν μπορείτε να ακούσετε αυτό το άλμπουμ εδώ και μήνες.

Παλιρροϊκό: Πλεονεκτήματα

Παλίρροια: μειονεκτήματα

Πόσο κοστίζει η παλίρροια;

Το Tidal προσφέρει επίσης οικογενειακά, φοιτητικά και στρατιωτικά σχέδια. Μπορείτε να δείτε τις τιμές στον ιστότοπο του Tidal.