Πώς να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο στο iPad σας

Πληκτρολογήστε ταχύτερα παραβλέποντας το πληκτρολόγιο οθόνης

Μέσα σε λίγα χρόνια, το iPad έχει περάσει από μια καινοτομία που χρησιμοποιείται για την κατανάλωση μουσικής, βίντεο και του διαδικτύου σε μια συσκευή που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτών των πολύ πράξεων, και τώρα με τα iPad Pro μοντέλα , είναι εξίσου ισχυρό με ένα φορητό υπολογιστή ή έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Πώς λοιπόν αρχίζετε να το χρησιμοποιείτε σαν PC; Για πολλούς ανθρώπους, είναι απλό θέμα να τραβήξετε το πληκτρολόγιο στην οθόνη και να πληκτρολογήσετε μακριά, αλλά εάν πρόκειται να κάνετε ένα μεγάλο ποσό δακτυλογράφησης, η απτική αίσθηση ενός πραγματικού πληκτρολογίου μπορεί να είναι προτιμότερη.

Η Microsoft μπορεί να θέλει να πείσει τον κόσμο ότι το Tablet Surface είναι το tablet για άτομα που θέλουν ένα πληκτρολόγιο, αλλά υπάρχουν δυο μεγάλα προβλήματα με αυτό το κομμάτι μάρκετινγκ: (1) το iPad έχει υποστηρίξει ασύρματα πληκτρολόγια από την πρώτη μέρα και (2) Η επιφάνεια δεν έρχεται ακόμη και με πληκτρολόγιο. Είναι απλά ένα εξάρτημα που πρέπει να αγοράσετε, ακριβώς όπως το iPad.

Είναι πολύ εύκολο να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο στο iPad. Και δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι εκτός αν έχετε πραγματικά την καρδιά σας που στο Smart πληκτρολόγιο της Apple.

01 από 05

Το ασύρματο πληκτρολόγιο

Το νέο Smart Keyboard έκανε το ντεμπούτο του μαζί με το iPad Pro, αλλά θα χρειαστεί ένα tablet Pro για να το χρησιμοποιήσει. Apple, Inc.

Η πιο απλή και άμεση προσέγγιση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Ακριβώς έξω από το κουτί, το iPad είναι συμβατό με τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια. Αυτά περιλαμβάνουν αυτά που δεν έχουν επισημανθεί ειδικά για το iPad, αν και για να είστε ασφαλείς, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε για συμβατότητα. Το ασύρματο πληκτρολόγιο της Apple είναι μια ασφαλής επιλογή. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα θέλετε και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήκτρα συντόμευσης για κοινές λειτουργίες όπως η εντολή-c για αντιγραφή και εντολή-v για επικόλληση. Αλλά δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολύ. Ένα φθηνό ασύρματο πληκτρολόγιο από το Amazon μπορεί να λειτουργήσει αρκετά καλά.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός ασύρματου πληκτρολογίου είναι ότι είναι εύκολο να συνδεθείτε και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε, αλλά πάντα έχετε την επιλογή να το αφήσετε πίσω. Αυτό μπορεί να κάνει μια καλύτερη επιλογή από μια θήκη πληκτρολογίου, η οποία μετατρέπει το iPad σε οιονεί φορητό υπολογιστή.

Τα ασύρματα πληκτρολόγια έχουν χρησιμοποιηθεί από καιρό για το iMac και το Mac Mini, και λειτουργεί τέλεια για το iPad. Είναι επίσης ανθεκτικό και σχετικά μικρό, αλλά είναι επίσης ένα από τα ακριβότερα ασύρματα πληκτρολόγια.

Τα περισσότερα ασύρματα πληκτρολόγια απαιτούν να αντιστοιχίσετε τη συσκευή. Η ακριβής μέθοδος για να γίνει αυτό μπορεί να διαφέρει. Για παράδειγμα, ορισμένοι θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε έναν κώδικα που εμφανίζεται στην οθόνη του iPad για να ολοκληρώσετε την αντιστοίχιση. Αλλά θα ξεκινάτε πάντα στις ρυθμίσεις Bluetooth.

Πρώτα, ξεκινήστε τις ρυθμίσεις του iPad. Στο αριστερό μενού, βρείτε και πατήστε "Bluetooth". Εάν η λειτουργία Bluetooth είναι απενεργοποιημένη, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε αγγίζοντας τον διακόπτη on / off.

Ενδέχεται να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα ώστε το iPad να "ανακαλύψει" το ασύρματο πληκτρολόγιο. Όταν εμφανίζεται στη λίστα, απλώς πατήστε. Εάν σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό, το iPad θα εμφανίσει έναν κωδικό στην οθόνη που μπορείτε να εισάγετε στο πληκτρολόγιο.

Εάν το πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται στη λίστα, βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο και / ή ότι οι μπαταρίες δεν είναι νεκροί. Αν το πληκτρολόγιο διαθέτει ένα κουμπί Bluetooth για να το καταστήσει "ανιχνεύσιμο", θα χρειαστεί να το πατήσετε πριν το iPad αναγνωρίσει το πληκτρολόγιο. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη σύζευξη συσκευών στο iPad.

02 του 05

Η θήκη πληκτρολογίου

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας σαν φορητό υπολογιστή, γιατί να μην το μετατρέψετε σε φορητό υπολογιστή; Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πληκτρολογίου στην αγορά που προσφέρουν διαφορετικές λύσεις στο πρόβλημα πληκτρολόγησης. Η θήκη πληκτρολογίου μπορεί να φαίνεται λίγο αντίθετη-διαισθητική, λαμβάνοντας το δισκίο ακριβώς έξω από το iPad, αλλά δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να συνδέσετε ένα φορητό υπολογιστή σε ένα σταθμό σύνδεσης για να το κάνει να λειτουργεί περισσότερο σαν επιφάνεια εργασίας ενώ εργάζεται.

Ένα πλεονέκτημα της θήκης πληκτρολογίου είναι ότι προσφέρει καλύτερη κινητικότητα από ό, τι φέρει τόσο ένα iPad και ένα ασύρματο πληκτρολόγιο. Εάν πληκτρολογείτε συνεχώς πληκτρολόγιο όταν χρησιμοποιείτε το iPad σας, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Είναι επίσης ένα πακέτο δύο σε ένα επειδή προστατεύει το iPad σας και λειτουργεί ως πληκτρολόγιο.

Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα είναι ότι προσθέτει πολλά χύμα και μπορεί να είναι ακριβότερα από άλλες λύσεις. Και ενώ μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα το αφαιρέσετε από την περίπτωση όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως tablet, ίσως να είναι πιο ενοχλητικό από την αξία του, οπότε θα καταλήγετε μόνο στην περίπτωση που το 90% των Η ωρα. Περισσότερο "

03 του 05

Το ενσύρματο πληκτρολόγιο

Ξέρατε ότι μπορείτε να συνδέσετε τα πιο ενσύρματα ( USB ) πληκτρολόγια στο iPad; Ο προσαρμογέας σύνδεσης κάμερας iPad μπορεί να διαφημιστεί ως λύση για τη λήψη φωτογραφιών από τη φωτογραφική σας μηχανή στο iPad, αλλά λειτουργεί πραγματικά καλά με πολλές συσκευές USB, συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογίων.

Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο με το iPad σας, αλλά δεν νομίζετε ότι θα το χρησιμοποιήσετε πολύ συχνά. Μπορείτε ακόμη να αποσυνδέσετε το ενσύρματο πληκτρολόγιο από τον υπολογιστή σας και να το χρησιμοποιήσετε στο iPad σας.

Ωστόσο, το κιτ σύνδεσης φωτογραφικών μηχανών θα κοστίσει όσο και μερικά από τα φθηνότερα ασύρματα πληκτρολόγια. Έχει το πλεονέκτημα ότι σας επιτρέπει να συνδέσετε μια κάμερα στο iPad σας ή ακόμα και ένα όργανο MIDI σαν ένα μουσικό πληκτρολόγιο, αλλά αν δεν έχετε άλλη χρήση από τη χρήση του για πληκτρολόγηση, θα ήταν ίσως φθηνότερο να πάτε με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο.

Αγοράστε το κιτ σύνδεσης κάμερας στο Amazon

04 του 05

Το πληκτρολόγιο Touchfire

Το Touchfire έχει δημιουργήσει ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι πληκτρολόγιο. Σχεδιασμένο για να λειτουργήσει με την Smart Cover και Smart Case της Apple, το πληκτρολόγιο Touchfire είναι ένα διαφανές στρώμα πυριτίου που ταιριάζει στο πληκτρολόγιο οθόνης του iPad, δίνοντάς του τον ίδιο τύπο υφής και αίσθηση που μπορεί να περιμένετε από ένα πραγματικό πληκτρολόγιο. Αυτό είναι ιδανικό για δακτυλογράφοι που δεν έχουν την αίσθηση της αίσθησης των πλήκτρων κάτω από τα άκρα των δακτύλων τους και επειδή το πληκτρολόγιο είναι σχεδιασμένο να κολλάει στην κάτω πλευρά του Smart Cover, είναι το πιο κινητό από τις λύσεις πληκτρολογίου.

Συνολικά, το πληκτρολόγιο Touchfire κάνει μια μεγάλη δουλειά που σας δίνει ότι η απτική αίσθηση ενός πληκτρολογίου χωρίς πραγματικά να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο. Αλλά εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο οθόνης για πληκτρολόγηση, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσετε ένα κομμάτι χώρου οθόνης. Και δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την πληκτρολόγηση σε ένα πραγματικό πληκτρολόγιο, οπότε αν θέλετε να πάτε 60+ λέξεις ανά λεπτό, μπορεί να θέλετε να πάρετε την πραγματική συμφωνία αντί για το Touchfire. Περισσότερο "

05 του 05

Φωνητική υπαγόρευση

Ποιος χρειάζεται ένα πληκτρολόγιο; Ένα ωραίο πλεονέκτημα του Siri είναι η δυνατότητα χρήσης της αναγνώρισης φωνής οποτεδήποτε χρησιμοποιείτε κανονικά το πληκτρολόγιο. Απλά πιέστε το κουμπί μικροφώνου και αρχίστε να μιλάτε. Αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση για βαριά χρήση, αλλά αν θέλετε απλώς να εισάγετε ένα μεγάλο κομμάτι κειμένου χωρίς κυνήγι και κροταλίας σε αυτό το πληκτρολόγιο οθόνης, η φωνητική αναγνώριση μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Και επειδή η Siri είναι δωρεάν, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε πραγματικά χρήματα.

Η αναγνώριση φωνής είναι διαθέσιμη σχεδόν κάθε φορά που το πληκτρολόγιο είναι ανεβασμένο. Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να παρακάμψετε ακόμη και το άνοιγμα κάποιων εφαρμογών . Για παράδειγμα, αντί να ανοίξετε την εφαρμογή "Σημειώσεις" για να δημιουργήσετε μια νέα σημείωση, μπορείτε να πείτε στο Siri να "κάνει μια νέα σημείωση". Διαβάστε περισσότερα για τα πιο δροσερά πράγματα που μπορεί να κάνει η Siri για εσάς.

Ωστόσο, δεν θα θέλετε να γράψετε ένα μυθιστόρημα μέσω της φωνητικής υπαγόρευσης. Εάν έχετε μεγάλες ανάγκες πληκτρολόγησης, η φωνητική υπαγόρευση δεν είναι η καλύτερη διαδρομή. Και αν έχετε μια πολύ παχιά προφορά, η Siri μπορεί να δυσκολευτεί να υπολογίσει ποιο είναι το καλό που λέτε. Περισσότερο "

Ξέρετε ότι υπάρχει ένα Touchpad στο iPad;

Οι τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος του iPad περιλαμβάνουν ένα Virtual Touchpad στο οποίο έχετε πρόσβαση όταν βάζετε ταυτόχρονα δύο δάχτυλα στο πληκτρολόγιο οθόνης του iPad. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να επιλέξετε γρήγορα κείμενο ή θέση δρομέα μέσα στο κείμενο.
Αποκάλυψη
Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.