Πώς να προκληθεί ένας φίλος στο Κέντρο Παιχνιδιών

Πάρτε ένα μεγάλο αποτέλεσμα; Προκαλέστε τους φίλους σας να το κτυπήσετε!

Είναι ένα πράγμα να είσαι καλός σε ένα παιχνίδι. Είναι άλλο πράγμα να βάζετε τα χρήματά σας όπου είναι το στόμα σας. Ένα από τα δροσερά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Center είναι η δυνατότητα να αμφισβητήσει τους φίλους σας για να δείτε ποιος μπορεί να πάρει το υψηλότερο σκορ. Και σε μια καθαρή συστροφή, το παιχνίδι δεν χρειάζεται πραγματικά να υποστηρίξει τις προκλήσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα leaderboard με υψηλή βαθμολογία και το Κέντρο Παιχνιδιών θα κάνει τα υπόλοιπα. Λοιπόν, πώς φτάνετε στο iPad σας και προκαλείτε τον φίλο σας για να δείτε ποιος μπορεί να πάρει το υψηλότερο σκορ στο Temple Run 2 ; Είναι πραγματικά εύκολο ...

Εκδώστε μια πρόκληση από μέσα στο παιχνίδι:

Εάν μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στους πίνακες κατάταξης μέσα από το παιχνίδι, μπορείτε να κάνετε μια πρόκληση εκεί. Τα Leaderboards κατανέμονται μεταξύ των βαθμολογιών από όλους τους φίλους σας που παίζουν το παιχνίδι και τα αποτελέσματα από όλους τους παίκτες του κόσμου που παίζουν το παιχνίδι. Οι φίλοι σας θα πρέπει να αναφέρονται πρώτα. Απλώς πατήστε το όνομα του φίλου που θέλετε να αμφισβητήσει και η οθόνη θα αλλάξει, επιτρέποντάς σας είτε να μοιραστείτε το παιχνίδι μαζί τους είτε να στείλετε την πρόκληση.

Πριν κάνετε την πρόκλησή σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα αξιοσέβαστο σκορ στο leaderboard. Δεν θέλετε ένα αδύναμο σκορ που μπορεί εύκολα να χτυπηθεί.

Τα καλύτερα παιχνίδια δράσης για το iPad

Πρόκληση ενός φίλου από το Κέντρο Παιχνιδιών:

Μερικές φορές, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση στους πίνακες κατάταξης μέσα από το παιχνίδι. Ή σκεφτήκατε μόνο να προκληθεί κάποιος να κερδίσει το υψηλό σας σκορ, αλλά δεν είστε στην πραγματικότητα στο παιχνίδι εκείνη την εποχή. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια πρόκληση από την εφαρμογή Κέντρου παιχνιδιών.

Αυτή η διαδικασία είναι στην πραγματικότητα αρκετά παρόμοια με το να κάνει το ίδιο μέσα από το παιχνίδι. Στο Κέντρο παιχνιδιών, πατήστε την καρτέλα "Παιχνίδια" στο κάτω μέρος της οθόνης. Εντοπίστε το παιχνίδι στο οποίο θέλετε να εκδώσετε την πρόκληση και πατήστε το εικονίδιο. Αυτό θα φέρει το leaderboard με τους φίλους σας που αναφέρονται στα αριστερά και όλους τους παίκτες που αναφέρονται στα δεξιά. Πατήστε το όνομα του φίλου σας και θα εμφανιστεί η ίδια οθόνη που σας επιτρέπει να μοιραστείτε το παιχνίδι ή να στείλετε μια πρόκληση.

Και στις δύο περιπτώσεις, θα δείτε πού τοποθετείτε στη λίστα φίλων σας. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε προκλήσεις σε άτομα που βρίσκονται πιο κάτω στη λίστα.

Τα καλύτερα iPad παιχνίδια Retro-Style