Πώς να ασφαλίσετε το iPad σας

Προστατέψτε το iPad από πτώση, πτώση, απώλεια ή κλοπή

Η προστασία του iPad μπορεί να κυμαίνεται από το να βεβαιωθείτε ότι το tablet μπορεί να αντέξει μια πτώση για να τον ασφαλίσει στην ανεπιθύμητη περίπτωση κλοπής. Για τη συνείδηση ​​της ασφάλειας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να κάνετε το iPad σας ασφαλές. Και ακόμα κι αν δεν είστε τόσο ανήσυχοι για την ασφάλεια, μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας βοηθήσουν αν χάσετε απλά το iPad σας - ακόμα κι αν το χάσετε κάπου στο σπίτι σας!

01 από 07

Ορίστε ένα κλείδωμα κωδικού πρόσβασης

Getty Images / John Lamb

Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας είναι να ορίσετε μια κλειδαριά κωδικού πρόσβασης για να κρατήσετε τα αδιάκριτα μάτια (και τα δάχτυλα) έξω από το tablet σας. Στην πραγματικότητα, η Apple παροτρύνει τους ανθρώπους να το κάνουν κατά την αρχική εγκατάσταση του iPad. Αλλά αν το χάσατε, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του iPad - το οποίο είναι πραγματικά μια εφαρμογή που ονομάζεται "Ρυθμίσεις" - και ορίστε μια για τον εαυτό σας. Για να ξεκινήσετε, απλά επιλέξτε "Κωδικός πρόσβασης" ή "Κωδικός πρόσβασης και κωδικό πρόσβασης" από το αριστερό μενού.

Δεν θέλετε να πληκτρολογείτε έναν κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας; Αυτό είναι μακράν ο πιο δημοφιλής λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι παρακάμπτουν τον κωδικό πρόσβασης για το iPad και το iPhone τους. Αλλά εάν διαθέτετε ένα iPad που υποστηρίζει Touch ID, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για να ανοίξετε το iPad σας . Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να παραλείψετε τον κωδικό πρόσβασης! Περισσότερο "

02 του 07

Διατηρήστε τις ειδοποιήσεις και το Siri από την οθόνη κλειδώματος

Τώρα που έχετε ρυθμίσει ένα κωδικό πρόσβασης, νομίζετε ότι το iPad σας είναι ασφαλές, έτσι; Δεν είναι τόσο γρήγορο ... Ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις Passcode, αναζητήστε την ενότητα με τίτλο "Να επιτρέπεται η πρόσβαση όταν είναι κλειδωμένη". Οι ειδοποιήσεις σας, τα συμβάντα ημερολογίου και το Siri μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση ενώ βρίσκονται στην οθόνη κλειδώματος. Για μερικούς, αυτό είναι μια μεγάλη ευκολία, αλλά αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να δει οποιαδήποτε προσωπικά σας στοιχεία χωρίς να βάλει τον κώδικα, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει αυτές τις λειτουργίες.

03 του 07

Εγκαταστήστε τις τελευταίες ενημερώσεις

Ένας συνεχής πόλεμος εναντίον των χάκερ που θέλουν να κοιτάξουν τις συσκευές μας και να κλέψουν τα μυστικά μας ίσως ακούγεται σαν μια πλοκή μιας κακής ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι πολύ μακριά από το σημάδι.

Ενώ είναι απίθανο να σας συμβεί ψηφιακό έγκλημα ή κλοπή ταυτότητας, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι κάνετε ό, τι μπορείτε για να παραμείνετε ασφαλείς. Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εγκαταστήσετε πάντα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις iOS στο iPad σας. Αυτές οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν διορθώσεις ασφαλείας που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ταμπλέτα σας ασφαλή. Περισσότερο "

04 του 07

Ενεργοποιήστε το "Εύρεση iPad μου"

Μην κλείνετε τις ρυθμίσεις ακόμα. Έχουμε ακόμα μερικά πράγματα να κάνουμε πριν το iPad σας είναι ασφαλές.

Πρώτον, πρέπει να μεταβούμε στις ρυθμίσεις iCloud . Απλά επιλέξτε iCloud από αυτό το αριστερό μενού.

Από προεπιλογή, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό iCloud που έχει το ίδιο όνομα χρήστη με το αναγνωριστικό σας Apple. Εάν δεν το έχετε ορίσει με το iPad σας, μπορείτε να το ρυθμίσετε τώρα αγγίζοντας το κουμπί στο επάνω μέρος της οθόνης.

Βρείτε το iPad μου είναι μια λειτουργία που όχι μόνο σας επιτρέπει να μάθετε πού βρίσκεται το iPad σας, αλλά και σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Lost , η οποία θα κλειδώσει το iPad και θα εμφανίσει τον αριθμό τηλεφώνου σας και θα διαγράψει ακόμη και το iPad από μακριά. -Οι κλέφτες δεν μπορούν να φτάσουν στα ευαίσθητα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Find My iPad για να παίξετε έναν ήχο στο iPad σας μόνο σε περίπτωση που το έχετε χάσει κάπου στο σπίτι. Περισσότερο "

05 του 07

Ενεργοποιήστε τα Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας iCloud

Δεν θέλετε να ξεχάσετε να προστατεύετε τα δεδομένα σας! Σε περίπτωση που χρειαστεί να επαναφέρετε το iPad σας, σίγουρα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πάρετε τα έγγραφά σας και τα δεδομένα σας πίσω στο iPad.

Αυτή η ρύθμιση βρίσκεται επίσης στις ρυθμίσεις iCloud. Παρόμοια με την εισαγωγή ενός κωδικού πρόσβασης, η Apple σας προτρέπει να ενεργοποιήσετε τα iCloud αντίγραφα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του iPad. Ωστόσο, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση και στη ρύθμιση iCloud.

Η ρύθμιση Backup είναι ακριβώς πάνω από το Find My iPad and Keychain. Πατώντας σε αυτό θα μεταβείτε σε μια οθόνη όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας. Αν είναι ενεργοποιημένα, το iPad σας θα δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο iCloud όταν είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα ή σε έναν υπολογιστή.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να κάνετε χειροκίνητο αντίγραφο ασφαλείας από αυτήν την οθόνη. Εάν τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ήταν απενεργοποιημένα, είναι καλό να κάνετε ένα μη αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας σε αυτό το σημείο μόνο για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας. Περισσότερο "

06 του 07

Αγοράστε μια καλή υπόθεση για το iPad σας

Ας μην ξεχνάμε πραγματικά να προστατεύσετε την επένδυσή σας από τις σταγόνες και τις πτώσεις! Μια καλή περίπτωση εξαρτάται από το τι ακριβώς θα κάνετε με το iPad σας.

Εάν το χρησιμοποιείτε κυρίως για το ταξίδι στο σπίτι και το φως, η Smart Case της Apple είναι μια εξαιρετική επιλογή. Όχι μόνο θα προστατεύσει το iPad, αλλά θα ξυπνήσει επίσης το iPad όταν ανοίξετε το κάλυμμα.

Για εκείνους που θα ταξιδεύουν με το iPad σε τακτική βάση, μια πιο εύρωστη περίπτωση είναι σε τάξη. Το Otterbox, το Trident και το Gumdrop κάνουν μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορούν να αντέξουν τις σταγόνες και ακόμη να προστατεύσουν από πιο τραχιά δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ράφτινγκ ή βαρκάδα. Περισσότερο "

07 του 07

Ρυθμίστε την πληρωμή της Apple στο iPad

Πιστέψτε το ή όχι, το Apple Pay είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple Pay δεν μεταφέρει στην πραγματικότητα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Αντίθετα, χρησιμοποιεί έναν κώδικα ο οποίος λειτουργεί μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς, το iPad δεν υποστηρίζει επικοινωνίες κοντά στο πεδίο, οπότε η πληρωμή στο ταμείο δεν είναι δυνατή σε ένα iPad. Φυσικά, μάλλον δεν μεταφέρετε το iPad σας στην τσέπη σας. Ωστόσο, η Apple Pay μπορεί να είναι χρήσιμη σε ένα iPad. Ορισμένες εφαρμογές υποστηρίζουν την Apple Pay, η οποία μπορεί να σας δώσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας.

Η διαδικασία για την προσθήκη της Apple Pay στο iPad σας είναι αρκετά απλή. Στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις", μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και επιλέξτε "Πορτοφόλι και πληρωμή Apple". Αφού πατήσετε την επιλογή Προσθήκη πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα καθοδηγηθείτε με τα βήματα για την προσθήκη μιας πιστωτικής κάρτας. Το δροσερό πράγμα είναι ότι μπορείτε να τραβήξετε μια εικόνα της κάρτας σας για να κάνετε τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορα.