Πέντε πράγματα οι φίλοι της Sony πρέπει να περιμένουν από το E3 2015

Η εκδήλωση παιχνιδιών του έτους πραγματοποιείται τον Ιούνιο στο E3 στην Καλιφόρνια, καθώς η Nintendo, η Microsoft και η Sony αρέσκονται να παρουσιάσουν τους gamers με τις πιο εντυπωσιακές αναζητήσεις σε ό, τι θα έπρεπε να ξοδέψουν τα επιδόματα τους στα επόμενα χρόνια. Και εννοώ χρόνια. Το E3 είναι πασίγνωστο για το γεγονός ότι είναι ένα λανσάρισμα για παιχνίδια που καθυστερούν και ταιριάζουν στο σημείο που δεν βγαίνουν μέχρι πολύ, πολλούς μήνες αργότερα. Στην πραγματικότητα, κάποια παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στο E3 έχουν αποσυρθεί και δεν βγαίνουν ποτέ. Εντούτοις, στο μεγαλύτερο μέρος της, το E3 έχει σχεδιαστεί ως το μέρος για να προχωρήσετε πραγματικά στην προώθηση για τα αγαπημένα σας παιχνίδια των επόμενων 12-18 μηνών. Έτσι, τι μπορούμε να περιμένουμε αυτό το έτος, δύο χρόνια μετά τη χρήση της E3 από την Sony ως πλατφόρμα εκτόξευσης για το PlayStation 4; Εδώ είναι πέντε πράγματα που περιμένουμε να δούμε:

Uncharted 4: Ένα τέλος κλέφτη

Uncharted 4. Sony

Αναμφισβήτητα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του 2015 για τους ιδιοκτήτες της Sony PlayStation, η επιστροφή του Nathan Drake στο σύστημα επόμενης γενιάς θα αποτελέσει το επίκεντρο της παρουσίασης της Sony. Μπορώ να το εγγυηθώ. Έχουμε δει πολλές φωτογραφίες και βίντεο, αλλά περιμένω από τη Sony να απελευθερώσει πραγματικά αυτή τη μανία τον επόμενο μήνα. Αναμείνετε το gameplay, τα στοιχεία της ιστορίας και ακόμη και την αναγγελία της αρχικής "Uncharted Trilogy" που έχει γίνει remastered σε HD, η οποία είναι αυτή κοντά στο επίσημο δεδομένου πόσες φήμες έχουν επιπλέει γύρω από την ύπαρξή της. Ναι, μέχρι το τέλος του έτους, θα μπορείτε να παίξετε τέσσερις περιπέτειες Nathan Drake στο PS4 σας. Αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο σημαντικά και τόσο επιρροή και οι ελπίδες για το τέταρτο παιχνίδι είναι τόσο υψηλές, ότι ο πιο διάσημος τυχοδιώκτης του παιχνιδιού θα μπορούσε απλώς να κάνει το PlayStation 4 μια ιδανική κονσόλα.

Μέχρι την αυγή

Μέχρι την αυγή. Sony

Εδώ είναι ένα άλλο παιχνίδι που έχει στο αγωγό της Sony για ένα υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Κοιτάξτε την ενότητα "Coming Soon" στο PlayStation Store και θα δείτε πού ξεκινάει εδώ και μήνες. Η Sony θα ήταν φρόνιμο να χρησιμοποιήσει την E3 για να προωθήσει την προώθησή της στο επόμενο επίπεδο, ειδικά επειδή πραγματικά δεν έχουν πολλά να προσφέρουν το φετινό γεγονός με αποκλειστικότητα εκτός του "Uncharted 4" (ενώ η Microsoft θα προωθήσει το "Halo" "Άνοδος του Tomb Raider", ένα χρονικό αποκλειστικό, σκληρό). Το "Μέχρι την Αυγή" είναι επίσης απίστευτα συναρπαστικό θεωρητικά. Μπορείτε να παίξετε οκτώ πιθανά θύματα δολοφονίας σε ένα "Scream" - ορατό εφιάλτη ταινιών slasher. Οι επιλογές που κάνετε θα καθορίσουν ποιος φτάνει στο τελικό κύλινδρο. Διασκεδαστική ιδέα. Τώρα ας δούμε πώς παίζει στο E3.

Call of Duty: Black Ops 3 & Assassin's Creed: Συνδικάτο

Black Ops III. Activision

Οι βασιλιάδες των Prom των E3. Έχουν γίνει τόσο διασκεδαστικό ως Ημέρα Έναρξης για το αγαπημένο σας άθλημα. Έρχονται κάθε χρόνο. Γνωρίζουμε ήδη τις επόμενες ετήσιες δόσεις στις προσφορές του Activision και του Ubisoft, " Call of Duty " και " Creed Assassin's franchises", αλλά η E3 είναι εκεί που πραγματικά θα τα δούμε στην πράξη. Ποια νέα κόλπα θα προσφέρουν στους "CoD" οπαδοί πολλών παικτών; Πώς θα αποφευχθεί η "Assassin's Creed" μετά τη σχετική απογοήτευση του "Assassin's Creed: Unity"; Το "Syndicate" θα είναι μια επιστροφή ή μια συνεχής διαφάνεια; Και πότε οι άνθρωποι τελικά θα ενεργοποιήσουν το "Call of Duty"; Η εικασία μου είναι ότι το "Syndicate" θα είναι καλύτερο από την "Ενότητα" αλλά όχι τόσο καλό όσο το "Black Flag", και όχι, το "Call of Duty" δεν θα χάσει το στραγγαλισμό του σε παίκτες σύντομα.

Rock Band 4 & Ήρωας Κιθάρας Live

Rock Band 4. EA

Θυμάμαι όταν οι "Rock Band" και " Guitar Hero " στράφηκαν στην μεγάλη βόλτα βιντεοπαιχνιδιών στον ουρανό, λίγα χρόνια μετά την κορύφωσή τους. Ήξερα ότι θα επέστρεφαν τελικά, αλλά δεν περίμενα τόσο σύντομα σε αυτή τη γενιά. Τι μπορεί να προσφέρει η EA και η Activision στους gamers ότι δεν ήταν ήδη κουρασμένοι πριν από λίγα χρόνια; Προσωπικά, λάτρευα το " Rock Band ", αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί να είναι τόσο διαφορετικό τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αφού έφυγε από την αγορά. Εάν είμαι σκεπτικός, πώς πρέπει να εγκαταλείψουν όσοι παραιτούνται από μουσικά παιχνίδια πολύ πριν νιώθω; Ελπίζω ότι και τα δύο αυτά παιχνίδια θα βγουν ισχυρά στο E3, δημιουργώντας τρέχουσες ανησυχίες και ανησυχία για την προσμονή.

Κάτι εντελώς απροσδόκητο

Fallout 3. Bethesda

Για να είμαι ειλικρινής, τα τέσσερα παραπάνω σημεία είναι αναπόφευκτα. Δεν θα εκπλήξουν. Αλλά κάθε χρόνο υπάρχει ένα παιχνίδι στο E3 που έρχεται εντελώς από το πουθενά. Θα μπορούσαμε να δούμε νέα για το "Borderlands 3"; Είναι πιθανό να υπάρχει ένα ρυμουλκούμενο για το "Fallout 4"; (Μια περιβόητη ιστορία για κάποιον που έχει βάλει δουλειά σε ένα τέτοιο τρέιλερ στο προφίλ του LinkedIn έχει κάνει τους γύρους τον τελευταίο καιρό.) Τι γίνεται με το "Red Dead Redemption 2"; Ένα νέο παιχνίδι "Bioshock"; "Mass Effect 4"; Είσαι έτοιμος? Ξέρω οτι είμαι.