Τα 9 καλύτερα smartphone T-Mobile να αγοράσουν το 2018

Διαλέξτε ποιο τηλέφωνο T-Mobile είναι το καλύτερο για εσάς και τον προϋπολογισμό σας

Η T-Mobile είναι μια αποδιοργανωτική δύναμη στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και έχουν διογκώσει τις τάξεις τους με δυσαρεστημένους πελάτες από τους άλλους μεγάλους παρόχους. Ενώ το γρήγορο δίκτυο LTE της T-Mobile και οι προσιτές τιμές το καθιστούν ιδανικό για τους Αμερικανούς που ζουν σε αστικές περιοχές, αν ζείτε σε αγροτικό τόπο, μπορεί να μείνει μηδενικό, επειδή η κάλυψη εξακολουθεί να παραμένει πίσω.

Αντίστοιχα, η εταιρεία προσφέρει και δύο χρόνια προγράμματα πληρωμών χωρίς ενδιαφέρον, έτσι δεν χρειάζεται να περάσετε το πλήρες ποσό για το τελευταίο τηλέφωνο μπροστά και δεν υπάρχουν δεδομένα για την παρακολούθηση βίντεο και την αναπαραγωγή του Pokemon Go. Με τόσο πολλά να εξετάσετε, εδώ είναι τα καλύτερα τηλέφωνα που διατίθενται σήμερα στο εντυπωσιακό οπλοστάσιο της T-Mobile.

Ενώ υπάρχει πολύς ανταγωνισμός εκεί έξω, το Pixel 2 μπορεί να βασιλεύει υπέρτατα στο καλύτερο τμήμα φωτογραφικών μηχανών. Με έναν αισθητήρα αυτόματης εστίασης 12 megapixel με αυτόματη εστίαση στην πλάτη και έναν αισθητήρα 8 megapixel στο μπροστινό μέρος, χειρίζεται τις ρυθμίσεις χαμηλού φωτισμού με απλό φωτισμό. Η προσθήκη της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και μια λειτουργία πορτρέτου που βάζει την ντροπή της Apple να την ωθεί πάνω από την κορυφή.

Εκτός από την κάμερα, το Pixel 2 είναι ένα θαυμάσιο τηλέφωνο από μόνο του. Μπορεί να αισθάνεται λίγο πλαστικό για τους χρήστες iPhone για πολύ καιρό, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είναι κατασκευασμένο από γυαλί Gorilla και αλουμίνιο όπως τα περισσότερα άλλα τηλέφωνα αυτές τις μέρες. Έχει στερεά ηχεία και προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία Android, χάρη στη συμπερίληψη του Google Assistant. Θα χαμογελάτε παντού, αλλά ειδικά όταν θα πάτε να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Το πιο πρόσφατο iPhone X της Apple είναι ένα από τα γρηγορότερα τηλέφωνα στην αγορά. Με τον επεξεργαστή της Apple A11 Bionic και την πανέμορφη οθόνη AMOLED των 2,48 ιντσών με οθόνη 2,48 ιντσών και 458ppi, τρέχει όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές σε εκπληκτική γρήγορη ταχύτητα. Το ίδιο το τηλέφωνο είναι πλέον ουσιαστικά ελεύθερο.

Οι ιδιοκτήτες iPhone για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να μπερδευτούν από την έλλειψη ενός κουμπιού Home (και ως εκ τούτου του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων) στην αρχή, για να μην αναφέρουμε την υποδοχή των ακουστικών που λείπει, αλλά αυτά είναι μόνο μικρά αυξανόμενα πόνε καθώς μεταφέρουμε μια πιο έξυπνη γενιά τηλεφώνων. (Βολικά, μπορείτε να προσεγγίσετε την Αρχική οθόνη απλά πατώντας επάνω.) Αντ 'αυτού λαμβάνετε αρκετές αναβαθμισμένες κάμερες που υποστηρίζουν από κοινού το FaceID, ένα χαρακτηριστικό που σαρώνει το πρόσωπό σας για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Ενσωματώνει ακόμη και με την Apple Pay, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα με μια απλή ματιά.

Ένα τέτοιο ισχυρό τηλέφωνο χρησιμοποιεί, πολύ, πολλή ισχύ και, δυστυχώς, η μπαταρία 2.716mAh δεν είναι αυτή που ελπίζαμε, αλλά θα σας πάρει μέσα από μια μέρα μέτρια χρήση. Όπως το iPhone 8, υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση, καθώς και την παραδοσιακή φόρτιση μέσω καλωδίου Lightning. Είναι ένα τηλέφωνο αιχμής χωρίς αμφιβολία, έτσι φυσικά, θα υπάρξουν κάποιες ιδιορρυθμίες για να το δούμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iPhone X είναι απλώς μια προεπισκόπηση του τι πρόκειται να προέλθει από την Apple τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iPhone X είναι ένα, αν όχι το καλύτερο τηλέφωνο εκεί έξω. Παρόλα αυτά, είναι καινούργιοι και κάποιοι τεχνικοί ίσως να μην ενδιαφέρονται τόσο πολύ για να χτυπήσουν ένα κομμάτι υλικού που είναι σε αυτό που πολλοί καλούν ένα beta στάδιο. Για ένα δοκιμασμένο και αληθινό smartphone, συνιστούμε το iPhone 8. Φαίνεται εντυπωσιακά όπως το iPhone 7, με τη σημαντική διαφορά ότι το 8 έχει ένα πανέμορφο μπροστινό και πίσω μέρος από γυαλί.

Στο εσωτερικό, το iPhone 8 αναβαθμίζεται σε έναν αισθητήρα 12 megapixel και έναν επεξεργαστή A11 Bionic αντίστοιχα με αυτόν ενός φορητού υπολογιστή. Μαζί κάνουν για το γρήγορο smartphone ότι η πολυλειτουργικότητα και οι εναλλαγές μεταξύ των εφαρμογών με ευκολία. Επιπλέον, υποστηρίζει τώρα την ασύρματη φόρτιση. Υπάρχει μια φωτογραφική μηχανή στην πλάτη με φακό f / 1.8 και οπτική σταθεροποίηση εικόνας, καθώς και μια κάμερα "selfie" 7 megapixel στο μπροστινό μέρος. Όσον αφορά το βίντεο, υποστηρίζει βίντεο αργής κίνησης σε 1080p και ακόμη 4K σε 60fps. Αγωνίζεται ακόμα στο χαμηλό φως, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν είναι τέλειος.

Το Samsung Galaxy Note 8 έχει καθαρίσει την μπαταρία από 3.500mAh σε 3.300mAh για να αφήσει περισσότερο χώρο στην κοιλότητα του τηλεφώνου και να μειώσει την πιθανότητα υπερθέρμανσης. Την ίδια στιγμή, η Samsung έχει συσκευάσει σε επεξεργαστή Snapdragon 835 και επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης μέχρι και 2TB, καθιστώντας το ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα στην αγορά.

Τα δύο μεγαλύτερα σημεία πώλησης του Galaxy Note 8,3 ιντσών είναι οι διπλές κάμερες και η γραφίδα του. Με τις δίδυμες κάμερες στην πλάτη, μπορεί να πάρει πανέμορφα πορτρέτα με εφέ βάθους που θα κάνουν τους χρήστες iPhone να ζηλεύουν. Και ενώ δεν αγαπάει ο καθένας μια γραφίδα, το S Pen έχει αμέτρητα κόλπα επάνω στο μανίκι του, που θα σας κάνει πιο παραγωγικούς από ποτέ, επιτρέποντάς σας να σημειώσετε σημειώσεις στην οθόνη κλειδώματος σας και να σχολιάσετε φωτογραφίες, μεταξύ άλλων. Παρά την περίεργη τοποθέτηση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, είναι ένα καλά σχεδιασμένο τηλέφωνο που θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητά σας.

Με τη μέτρηση των 6.3 x 3.1 x .3 ίντσες, το LG V20 στεγάζεται σε μεταλλικό σώμα από αλουμίνιο που θα βρείτε στα αεροπλάνα. Αυτό το καθιστά συμβατό με πτώση MIL-STD-810G, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να επιβιώσει πέφτει πάνω σε σκληρές επιφάνειες.

Έχει ένα πάνελ IPS 5,7 ιντσών, 2,560 x 1,440 και ίσως το χαρακτηριστικό του πιο ξεχωριστό: μια δευτερεύουσα οθόνη 2,1 ιντσών και 160 x 1,040 δευτερόλεπτα. Η δευτερεύουσα οθόνη βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της κύριας οθόνης και παρέχει γρήγορη πρόσβαση στο χρόνο, τις ειδοποιήσεις και τις εφαρμογές που επιλέγετε να τοποθετήσετε εκεί. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και 4GB μνήμης RAM, η οποία επιτρέπει γρήγορο multitasking και gaming ενώ εκτελείται το Android 7.0 Nougat. Θα έχετε επίσης τρεις κάμερες: μια φωτογραφική μηχανή οπίσθιου φωτισμού 16 megapixel με οπτική σταθεροποίηση εικόνας, μια δευτερεύουσα οπισθοπορεία με οκτώ megapixel που δίνει τη δυνατότητα λήψεων ευρείας γωνίας και μιας μετωπικής όψης πέντε εκατομμυρίων pixel που έχει επίσης ευρεία -γυθοειδούς λειτουργίας.

Με κάθε ειλικρίνεια, το Apple iPhone 7 και το Samsung Galaxy S8 έχουν πολύ αξιόλογες κάμερες. Αν καταλήξετε με ένα από αυτά τα τηλέφωνα στο χέρι, θα πάρετε εντυπωσιακές εικόνες. Αλλά αν είστε σε ένα πιο σφριγηλό προϋπολογισμό και δεν θέλετε να θυσιάσετε μια λειτουργία κάμερας στο επόμενο τηλέφωνο σας, το LG G6 είναι ένα σταθερό στοίχημα. Είναι ψηλό, λεπτό και ανθεκτικό στο νερό (βαθμολογείται στο IP68) και η οθόνη 5,7 ιντσών της αναλαμβάνει το 80 τοις εκατό του προσώπου της, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει πολύ λίγη σπατάλη χώρου. Το Qualcomm Snapdragon 821 παρέχει γρήγορη απόδοση και μια μπαταρία 3.300 mAh παρέχει μακροχρόνια ισχύ, αν και δυστυχώς δεν είναι αφαιρούμενη όπως σε προηγούμενες εκδόσεις.

Στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, το κουμπί του σπιτιού βρίσκεται ακριβώς κάτω από δύο κάμερες: ένας σκοπευτής 13-megapixel και ένας φακός ευρείας γωνίας 120 μοιρών. Μπορείτε εύκολα να μεταβείτε ανάμεσα σε αυτές τις δύο κάμερες, καθώς και στην κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός, πέντε εκατομμυρίων pixel, που έχει επίσης ευρυγώνια επιλογή. Έρχεται με μια μεγάλη εφαρμογή κάμερας που ονομάζεται τετραγωνική κάμερα που έχει μερικά διασκεδαστικά εργαλεία που στοχεύουν ειδικά στους χρήστες Power Instagram.

Το iPhone SE είναι το τέλειο τηλέφωνο για όλους κουρασμένους από το phablet μανία. Αποδίδει πίσω σε μια περασμένη εποχή (2011), όταν τα τηλέφωνα μπορούν να ταιριάζουν στις τσέπες και να λειτουργούν εύκολα με το ένα χέρι. Παρόλο που η Apple πήγε all-in στη μεγάλη οθόνη για το προϊόν της ναυαρχίδας της, έφτιαξε επίσης την αγορά στην οθόνη των τεσσάρων ιντσών με το iPhone SE.

Σχεδίαση-σοφός, το SE μοιάζει με το 5S, με επίπεδες πλευρές και ματ φινίρισμα. Το τηλέφωνο χρησιμοποιεί τον ίδιο ισχυρό επεξεργαστή A9 και μνήμη RAM 2 GB που στεγάζεται στο iPhone 6s, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνετε ακριβώς την ίδια δυνατή ταχύτητα για εκατοντάδες δολάρια λιγότερο. Παίρνετε επίσης μια φωτεινή και πολύχρωμη ανάλυση 1136 x 640. Η φωτογραφική μηχανή των 12 megapixel είναι μόλις υποβαθμισμένη από το premium και καταγράφει πανέμορφο βίντεο 4K. Η κάμερα FaceTime HD 1.2 megapixel είναι μια αρκετά σοβαρή υποβάθμιση από άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας, αλλά είναι επαρκής.

Είναι μεγαλύτερο πάντα καλύτερα; Σε αυτή την περίπτωση, λέμε σίγουρα. Με αυτό που η Samsung ονομάζει "πρώτη οθόνη του κόσμου", η πανέμορφη, διπλή καμπύλη οθόνη QHD Super AMOLED της S8 +, εκτείνεται από άκρη σε άκρη για καλύτερη προβολή. Αλλά αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για πολλά άλλα. Η Samsung έχει αφαιρέσει όλα τα φυσικά κουμπιά και είμαστε περισσότερο από εντάξει με αυτό.

Έχει δύο κάμερες: μία φωτογραφική μηχανή 12 megapixel που βλέπει προς τα πίσω, η οποία παίρνει λαμπρές φωτογραφίες, καθώς και μια φωτογραφική μηχανή μπροστά που βλέπει οκτώ megapixel, που συλλαμβάνει όλες τις selfies που επιθυμεί η καρδιά σας. Εάν δεν είστε ερωτευμένοι με το γεγονός ότι η Samsung κολλήσει ασταμάτητα τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς αριστερά από την κάμερα που βλέπει προς τα πίσω (γεια σου, συνεχώς μουτζουρωμένος φακός της κάμερας!), Θα ανακουφιστείτε να ξέρετε ότι μπορείτε εναλλακτικά να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με ένα σάρωση προσώπου ή ίριδας.

Ο επεξεργαστής octa-core Snapdragon 835 του παρέχει ταχύτατη απόδοση και τρέχει μια έκδοση του Android 7.0 Nougat που η Samsung έχει προσαρμόσει. Το S8 + διαθέτει βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και, παρόλο που μπορεί να μην είναι άμεσα αντιληπτό, θα είναι σίγουρα ένα έτος κάτω από τη γραμμή, όταν διατηρεί περίπου το 95% της αρχικής του χωρητικότητας.

Η παρατεταμένη έκδοση του Galaxy είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες επιλογές του προϋπολογισμού, αλλά τα επιπλέον χρήματα αξίζει εντελώς. Παίρνετε μια τεράστια οθόνη 5.5 ιντσών HD Super AMOLED και μια κάμερα 13 megapixel που τραβάει καλύτερες φωτογραφίες από οποιοδήποτε άλλο τηλεφωνικό κέντρο στην αγορά (αν και δεν έχει λάμψη). Ο επεξεργαστής Octa-core 1,5 GHz είναι αρκετά γρήγορος για να χειρίζεται όλες τις εφαρμογές και να περιηγεί χωρίς καθυστέρηση και το τηλέφωνο έχει διάρκεια ζωής πάνω από 10 ώρες. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι ότι έρχεται μόνο με 16 GB μνήμης, το οποίο απλά δεν είναι αρκετό σε έναν κόσμο μνήμης-hogging εφαρμογές και εικόνες HD. Ευτυχώς, το τηλέφωνο διαθέτει μια υποδοχή SD, ώστε να μπορείτε να αναβαθμίσετε τη μνήμη αν χρειαστεί.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .