Πώς να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας (εκτός από τη χρήση διαφημίσεων)

Η αξία της δημιουργίας εσόδων από το Blog σας μέσω ευκαιριών μη διαφημίσεων:

Η προβολή διαφημίσεων στο ιστολόγιό σας είναι ασφαλώς ένας απλός τρόπος να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ένα εισόδημα από αυτό. Ωστόσο, οι διαφημίσεις δεν είναι ένας εγγυημένος κατασκευαστής χρημάτων. Για ένα λόγο, συχνά εξαρτώνται από τις ενέργειες των αναγνωστών του ιστολογίου σας. Για έναν άλλο λόγο, η δημιουργία σημαντικού ποσού χρημάτων μέσω της διαφήμισης στο ιστολόγιό σας είναι απίθανο (πιθανό αλλά απίθανο) εκτός εάν το ιστολόγιό σας λαμβάνει κάθε μέρα πολύ μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας.

Με τη διαφοροποίηση των ευκαιριών που δημιουργούν εισόδημα , θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε με επιτυχία το ιστολόγιό σας. Παρακάτω είναι μια ποικιλία μεθόδων μη διαφήμισης για να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας.

Πουλήστε τα εμπορεύματα

Πολλοί μπλόγκερ έχουν επιτυχία που πωλούν επώνυμα και μη επώνυμα εμπορεύματα στα blog τους μέσω του CafePress.

Ζητήστε δωρεές

Δεν μπορεί να βλάψει να ζητήσετε από τους αναγνώστες σας να δωρίσουν στο ιστολόγιό σας. Κάποιοι απλά θα το κάνουν. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κουμπί δωρεάς στο ιστολόγιό σας μέσω του PayPal.

Πουλήστε τις υπηρεσίες απόσπασης επισκεπτών σας

Οι περισσότεροι μπλόγκερ γράφουν θέσεις επισκέψεων για άλλα blogs δωρεάν ως τρόπο προώθησης των δικών τους ιστολογίων. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσφέρετε υπηρεσίες φιλοξενίας επισκεπτών σας έναντι αμοιβής.

Γράψτε και πωλήστε ένα ebook

Εάν το ιστολόγιό σας έχει πιστούς αναγνώστες τότε πρέπει να τους αρέσει αυτό που πρέπει να πείτε. Ομοίως, αν έχετε καθιερωθεί ως ειδικός στο θέμα του ιστολογίου σας, τότε υπάρχει μια καλή ευκαιρία οι άνθρωποι να θέλουν να διαβάσουν περισσότερα από εσάς εκτός του ιστολογίου σας. Αξιοποιήστε αυτή τη θέση γράφοντας ένα ebook και το προσφέρετε προς πώληση στο blog σας.

Γράψε ένα βιβλίο

Εάν έχετε καθιερωθεί ως ειδικός στο θέμα του ιστολογίου σας και έχετε αναπτύξει μια ισχυρή συνέχεια, θα μπορούσατε να γράψετε ένα βιβλίο και είτε προσπαθήστε να το έχετε δημοσιεύσει είτε αυτο-δημοσιεύσει.

Γίνετε επαγγελματίας Blogger

Πολλά blogs και δίκτυα ιστολογίων αναζητούν ταλαντούχους και έμπειρους συγγραφείς για να δημιουργούν ιστολόγια , και πολλές από αυτές τις θέσεις blogging πληρώνουν . Εφαρμόστε τις εργασίες blogging για να αυξήσετε το εισόδημά σας στο blogging.

Αίτηση για άλλες εργασίες γραφής

Το blogging μπορεί να σας βοηθήσει να γυαλίσετε τις δεξιότητές σας στη γραφή, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε σε άλλες ανεξάρτητες εργασίες γραφής online και offline. Η μετάβαση σε ανεξάρτητη γραφή από το blogging δεν είναι ασυνήθιστη και μπορεί να είναι πολύ προσοδοφόρα.

Γίνετε δημόσιος ομιλητής

Εάν έχετε καθιερωθεί με επιτυχία ως ειδικός στο θέμα του ιστολογίου σας και δημιουργήσατε αξιοπρεπή κίνηση στο ιστολόγιό σας, θα μπορούσατε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως δημόσιος ομιλητής σε εκδηλώσεις σχετικές με τον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας.

Γίνετε Σύμβουλος

Εάν έχετε καθιερωθεί ως ειδικός στο θέμα του ιστολογίου σας, μπορείτε να προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άλλα άτομα ή επιχειρήσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη βοήθεια της εμπειρίας σας. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την ανάπτυξη και τη σύνταξη ενός επιτυχημένου ιστολογίου .