Οι 8 καλύτεροι μίνι υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Εξασφαλίστε τον καλύτερο προϋπολογισμό, τα over-the-top και προσαρμόσιμα μίνι υπολογιστές

Ψάχνετε να αγοράσετε ένα Mini PC; Οι πιθανότητες είναι ότι η απόδοση δεν είναι ο κορυφαίος λόγος για τον οποίο επιθυμείτε (καθώς αυτές οι μονάδες δεν είναι τοποθετημένες ούτε κατασκευασμένες για μυ), αλλά προσφέρουν έναν κομψό, συμπαγή σχεδιασμό και έχουν αρκετή υπολογιστική ισχύ για να εκπληρώσουν μια ποικιλία καθημερινών εργασιών. Δεν γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε; Ελέγξτε τα κορυφαία έξι μίνι υπολογιστές μας. Από το υπερσύγχρονο και ανθεκτικό Mac Mini της Apple στην οικονομικά φιλική Asus Chromebox, είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα Mini PC που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε ένα μίνι PC με γιγαντιαία δύναμη και απόδοση στο ASUS GR8 II-T0695. Όχι μεγαλύτερος από μια κονσόλα παιχνιδιών, αυτό το απίστευτο μηχάνημα είναι ικανό για οποιοδήποτε υπολογιστικό επίτευγμα, από τις εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού μέχρι τα παιχνίδια VR. Ο μοναδικός σχεδιασμός του πύργου περιλαμβάνει φωτισμό AURA Sync RGB και ένα ατελείωτο φάσμα χρωμάτων για συγχρονισμό εφέ και μετατροπή του δωματίου σας σε φουτουριστική όαση. Οι εξαιρετικά ήσυχοι θερμικοί θάλαμοι ψύξης επιτρέπουν στον υπολογιστή να εκτελεί απαιτητικά προγράμματα με ελάχιστη θερμότητα ή ήχο. Παίξτε οποιοδήποτε παιχνίδι με γραφικά ASUS GeForce GTX 1060 που είναι NVIDIA VR Ready. Το Supreme FX HD Audio με το Sonic Studio III κάνουν αυτό το ιδανικό κέντρο ενός συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, είτε θέλετε να παίξετε είτε να παρακολουθήσετε ταινίες.

Το πλήρως εξοπλισμένο Acer Revo One διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i3 2.1GHz, 4GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 1TB. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα εκπληκτικό για την αισθητική του, αλλά είναι αρκετά μικρό που θα το τοποθετήσετε σε ένα γραφείο και θα το ξεχάσετε ακόμα και εκεί. Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους Mini PCs, το Revo One δεν θα σκοράρει τα διαγράμματα σε οποιεσδήποτε δοκιμές αναφοράς, αλλά αυτό δεν είναι η πρόθεσή του. Υπάρχουν περισσότερες από αρκετές δυνατότητες εδώ για καθημερινές εργασίες, αλλά θα θελήσετε να κοιτάξετε αλλού εάν το παιχνίδι είναι ψηλά στον κατάλογο προτεραιοτήτων σας.

Υπάρχουν δύο θύρες USB 2.0 στο πίσω μέρος για την προσθήκη ενός πληκτρολογίου και ποντικιού, πράγματα που θα θέλετε να προσθέσετε μόνοι σας, καθώς αυτά που έρχονται με το Revo δεν είναι η καλύτερη ποιότητα. Υπάρχουν επίσης δύο πρόσθετες θύρες USB 3.0 για μελλοντική προστασία και έξοδο HDMI για σύνδεση σε οθόνη ή / και τηλεόραση. Και θα θέλετε να το χρησιμοποιήσετε, επειδή ο μίνι υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με Intel HD Graphics 5500.

Υπάρχουν πολλά που να σας αρέσουν για το Revo One: Είναι καλά σχεδιασμένο και διαθέτει πολλές δυνατότητες επέκτασης για να προσθέσετε περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες σας.

Το Asus VivoMini μετρά 7,5 x 7,5 x 2,2 ίντσες, αλλά συσκευάζει μια γροθιά. Οι παίκτες θα λάβουν αμέσως υπόψη τη διακριτική κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 930m που επιτρέπει την απεικόνιση 4K UHD για περιστασιακά παιχνίδια. Το VivoMini δεν θα μπερδευτεί για ένα πλήρες PC παιχνιδιών, αλλά για το μέγεθος και την τιμή του, είναι η συσκευασία 8GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i5 3.1GHz και σκληρό δίσκο 1TB. Το VivoMini περιλαμβάνει συνδεσιμότητα Wi-Fi 802.11ac καθώς και Bluetooth 4.0. Έχει επίσης δύο USB 3.1 και τέσσερις είσοδοι USB 3.0, συν έναν αναγνώστη καρτών 4 σε 1 και ψηφιακό ήχο HD. Για το πάγωμα στο κέικ Mini PC, το VivoMini υποστηρίζει τοποθέτηση σε τοίχο VESA απευθείας από το κιβώτιο για σύνδεση με οθόνες και τηλεοράσεις HD.

Εάν οι βασικές ανάγκες πληροφορικής και μια φιλόξενη τιμή βρίσκονται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών Mini PC, το Asbox Chromebox μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε (απλά να είστε προετοιμασμένοι να χρησιμοποιήσετε βασίζεστε στο Google εγγράφως, καθώς δεν θα είστε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Microsoft Office).

Το κουτί Chromebox είναι μόνο 12,8 x 8,3 x 2,3 ίντσες και καταφέρνει να χωρέσει τέσσερις θύρες USB για πληκτρολόγιο, ποντίκι και πρόσθετα στοιχεία. Η συνολική απόδοση είναι εκπληκτικά καλή: υπάρχει ένας επεξεργαστής Intel Celeron 1,4 GHz, 4 GB μνήμης RAM και 16 GB μνήμης SSD (συν 2 χρόνια χωρίς 100GB Google Cloud Storage).

Αν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας υπολογιστής με λογικές τιμές για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να εκτελέσετε βασικές εργασίες ιστού, θα βρείτε τον συνδυασμό τιμών και του Chrome OS πολύ ελκυστικό.

Μην αφήσετε το μικρό μέγεθος να σας ξεγελάσει: Το Inspiron i3050 της Dell είναι ένα πλήρως λειτουργικό επιτραπέζιο υπολογιστή των Windows 10. Λίγο μικρότερο από το Mac Mini, ο σχεδιασμός της Dell δεν θα κερδίσει βραβεία με το απλό μαύρο πλαίσιο, αλλά στο εσωτερικό του θα βρείτε έναν μέτριο 2.41GHz επεξεργαστή Intel Dual-Core Celeron, 2GB μνήμης RAM και 32GB αποθήκευσης επί του σκάφους. Έρχεται με τρεις θύρες USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0, καθώς και ένα ενσύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Αυτό μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε απλά κάτι αφιερωμένο στο Amazon Instant Video, HULU και Netflix. Εξακολουθείτε να βρίσκετε αρκετή ισχύ για να εκτελέσετε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών των Windows, αλλά θα χρειαστείτε μετριοπαθείς προσδοκίες για το πόσο καλά μπορεί να χειριστεί μια τέτοια μηχανή. (Μην περιμένετε να εκτελούνται περισσότερες εφαρμογές έντασης ενέργειας, όπως το Photoshop και η επεξεργασία βίντεο.)

Το σημείο χαμηλής τιμής δεν παρουσιάζει πρόσθετες επιλογές επέκτασης, αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να διαφωνούμε με ένα τέλεια χρησιμοποιήσιμο Η / Υ που κοστίζει λιγότερο από κάποια κορυφαία πληκτρολόγια. Για απλά τα βασικά, εκτός αν θέλετε να εξετάσετε την εκμάθηση του Chrome OS, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από τον βασικό Mini PC της Dell.

Αυτός ο μίνι υπολογιστής μεγέθους κατάστρωμα όχι μόνο φαίνεται δροσερός, αλλά προσφέρει μια ολόκληρη σειρά χαρακτηριστικών που δεν είναι μεγαλύτερα. Με τεχνολογία επεξεργαστή x5-Z8500 της Intel Atom "Cherry Trail" 2,24 GHz και 2 GB μνήμης RAM, προσφέρει σταθερή απόδοση. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον μνήμη αποθήκευσης μέσω κάρτας microSD ή σκληρού δίσκου USB. Επιπλέον, διαθέτει ένα εξαιρετικά γρήγορο πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων , μια αποβάθρα αποβάθρας και 802.11ac Wi-Fi.

Σε 4,9 x 3,2 x 0,5 ίντσες και ζυγίζει κάτω από μια λίβρα, δεν είναι τόσο συμπαγές όσο ένα stick PC, αλλά το μεγαλύτερο μέγεθος του σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χώρο για θύρες, καθώς και μια ενσωματωμένη μπαταρία που σας δίνει τέσσερις ώρες ισχύος. Είναι ιδανικό για χρήση ως δευτερεύων οικιακός υπολογιστής, υπολογιστή οικιακού κινηματογράφου ή ως εναλλακτική λύση για παρουσιάσεις. Και η επιλογή να συνδεθεί με μια οθόνη iPad μέσω της προ-φορτωμένης εφαρμογής OSLinx καθιστά ακόμη καλύτερη την χρήση του κινητού. Όπως λέει ένας αναθεωρητής του Amazon, είναι "μια ευχάριστη προσθήκη στην ντουλάπα πληροφορικής σας".

Ενώ ο παράγοντας μορφής Samsung DP700 θα τραβήξει αμέσως την προσοχή σας, αυτός ο μεταλλικός υπολογιστής είναι πολύ περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός κάνει σπουδαία δουλειά να κρύβει τα εσωτερικά εξαρτήματα που περιλαμβάνουν μια μονάδα 256 Gb στερεάς κατάστασης που αυξάνει την απόδοση και το χρόνο εκκίνησης. Η τροφοδοσία του υπόλοιπου υπολογιστή είναι ένας 6ης γενιάς επεξεργαστής Intel Core i5 2.7GHz με προεγκατεστημένη έκδοση Windows 10, 8GB μνήμης RAM και μια κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 460. Η Samsung είναι περισσότερο από ικανή να χειριστεί έξοδο βίντεο 4K για ταινίες και φωτογραφίες. Όταν πρόκειται για κινηματογραφικές ταινίες, η ενσωμάτωση ενός ημι-κατευθυντικού ηχείου 360 μοιρών που παράγεται από την ηχητική μονάδα Harman Kardon προσθέτει έναν πλούσιο και τραγανό ήχο σε κάθε γωνιά του δωματίου. Εάν ο σχεδιασμός και η απόδοση είναι δύο από τις μεγαλύτερες προτεραιότητές σας για ένα μίνι PC, το DP700 χτυπάει ένα σπίτι.

Αυτό το κιτ ασημί-μαύρου κουτιού Intel NUC είναι εύκολο να συναρμολογηθεί και να ταιριάζει στην παλάμη των χεριών σας, παρέχοντας παράλληλα εντυπωσιακές επιδόσεις. Η συσκευή διαθέτει όλη τη σύνδεση που χρειάζεστε, με δύο θύρες USB, μια θύρα Ethernet, δύο υποδοχές SD, καθώς και μία θύρα HDMI. Το μηχάνημα διαθέτει έναν ικανό επεξεργαστή Intel Core i5-5250U 5ης γενιάς, ο οποίος μπορεί να εκτελέσει ομαλά όλο το επαγγελματικό λογισμικό και εφαρμογές, ενώ μια κάρτα Intel HD Graphics 6000 καθιστά αυτή τη συσκευή ικανή και για ψυχαγωγία.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .