Πριν αγοράσετε έναν εκτυπωτή

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για να αγοράσετε έναν εκτυπωτή . Οι τιμές μειώνονται, η ποιότητα συνεχίζει να βελτιώνεται και υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Είτε θέλετε να αγοράσετε τον πρώτο σας εκτυπωτή είτε να κάνετε εμπόριο σε ένα παλαιότερο μοντέλο για έναν με περισσότερες καμπάνες και σφυρίχτρες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος για να μάθετε περισσότερα, ώστε να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αλλά με πολλές επιλογές δεν είναι εύκολο να επιλέξετε. Ποιος εκτυπωτής είναι ο σωστός για εσάς; Η απάντηση εξαρτάται από το πώς σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε. Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε για εκτυπωτή, υπάρχει μια υψηλής ποιότητας και οικονομικά προσιτή επιλογή. Το πρώτο βήμα είναι να υπολογίσετε τι χρειάζεστε.

Επιλογή του σωστού εκτυπωτή

Ο αριθμός των επιλογών του εκτυπωτή είναι εκπληκτικός. Μου χρειάστηκαν δύο εβδομάδες σκληρής έρευνας για να επιλέξω τον δικό μου εκτυπωτή, οπότε ξέρω τι περνάτε. Η εργασία είναι λίγο πιο εύκολη αν αναλύσετε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τον εκτυπωτή.

Ας απλουστεύσουμε τα πράγματα με μια εκτίμηση των αναγκών σας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις περιγραφές και δείτε αν κάποιος από αυτούς ακούγεται σαν εσάς. Στη συνέχεια, μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές και να βρείτε τον εκτυπωτή που πραγματικά χρειάζεστε.

Ο Διευθυντής Home

Κάνετε μια μικρή επιχείρηση από την ελεύθερη κρεβατοκάμαρά σας. Αυτή η επιχείρηση θα μπορούσε να πουλήσει τις κούκλες Patch Patch στο eBay - ή θα μπορούσε να φροντίσει τους λογαριασμούς, βοηθώντας τα παιδιά με την εργασία τους και εκτυπώνοντας μια λίστα αγορών. Δεν εκτυπώνετε πολλά, αλλά χρειάζεστε ακόμα έναν ευέλικτο και προσιτό εκτυπωτή που μπορεί να εκτυπώσει τα πάντα από κουπόνια σε φωτογραφίες της γάτας.

Ο εκτυπωτής σας: Ένας έγχρωμος εκτυπωτής inkjet θα σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε για τα περισσότερα έργα και μπορείτε να βρείτε τα καλά για κάτω από $ 100. Αν έχετε ένα φωτοαντιγραφικό και σαρωτή θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε, υπολογίστε ότι ξοδεύετε περίπου δύο φορές αυτό.

Το Wordsmith

Εργάζεστε σε ένα μυθιστόρημα ή ένα βιβλίο ποίησης; Χρειάζεσαι έναν εκτυπωτή ο οποίος μπορεί να φουσκώνει δεκάδες σελίδες στο διπλό. Το χρώμα δεν αποτελεί προτεραιότητα. ταχύτητα και εκτυπώσεις καλής ποιότητας. Θα σας βοηθούσε εάν θα μπορούσατε να εκτυπώσετε και στις δύο πλευρές του χαρτιού (εκτύπωση διπλής όψης), να ταξινομήσετε και να συρραφήσετε.

Ο εκτυπωτής σας: Ένας εκτυπωτής λέιζερ είναι το καλύτερο σας στοίχημα. Αν και το αρχικό του κόστος είναι υψηλότερο από ένα inkjet, η ταχύτητα και η ποιότητα εκτύπωσης δεν είναι καθόλου, και πολλές προσφέρουν επιλογές αμφίδρομης εκτύπωσης και φινιρίσματος. Οι καλοί μονόχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ ξεκινούν από περίπου 200 δολάρια, ενώ οι έγχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ φθάνουν φθηνότερα. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στοιχήματα.

Το αφεντικό

Ο εκτυπωτής σας είναι ο ακρογωνιαίος λίθος του γραφείου σας στο σπίτι. Πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύει αποδείξεις, να αντιγράφει φορολογικά έντυπα, να στέλνει επιστολόχαρτα στα κεντρικά γραφεία και να ανεβαίνει ψηλά σε ένα ενιαίο όριο. Πρέπει να είναι ένας ολόσωμος ήρωας - ανθεκτικός, εργατικός, αξιόπιστος και εύκολος στη χρήση.

Ο εκτυπωτής σας: Ένας πολυλειτουργικός εκτυπωτής (MFP) ή ένα μηχάνημα all-in-one θα αποθηκεύσει την ημέρα. Αυτοί οι εκτυπωτές inkjet είναι μεγάλοι, αλλά είναι φθηνοί και μπορούν να κάνουν ακόμη και τη μικρότερη επιχείρηση να μοιάζει με μια εταιρεία Fortune 500. Τα καλά MFP κοστίζουν από $ 200-300, αλλά οι τιμές μειώνονται. Ακολουθούν μερικά καλύτερα στοιχήματα. Για λίγο περισσότερο μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε έναν μονόχρωμο εκτυπωτή λέιζερ.

Ο πολεμιστής του δρόμου

Ταξιδεύετε πολύ και πρέπει να φέρετε μαζί σας το γραφείο σας. Καλύτερα να πάτε στο Kinko's για να εκτυπώσετε την παρουσίασή σας, αλλά εξακολουθείτε να χρειαστεί να εκτυπώνετε συμβόλαια, εκτιμήσεις και άλλα έγγραφα από το δρόμο. Χρειάζεστε έναν εκτυπωτή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας ή στο lounge του αεροδρομίου που είναι ελαφρύς και αρκετά μικρός για να χωρέσει στην θήκη του φορητού υπολογιστή σας.

Ο εκτυπωτής σας: Ένας κινητός εκτυπωτής inkjet είναι ένας πολύ εκτυπωτής σε μια μικρή συσκευασία. Μπορεί να εκτυπώσει σε χρώμα, μπορεί να λειτουργεί με μπαταρίες (μερικοί έχουν φορτιστές αυτοκινήτου) και να συνδεθεί ασύρματα με το φορητό υπολογιστή σας. Θα πληρώσετε ένα ασφάλιστρο, με καλούς κινητούς εκτυπωτές στη σειρά $ 250, αλλά η ευκολία αξίζει πολύ.

Η Φωτογραφία Buff

Τα Σαββατοκύριακα σας βρίσκουν με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στο χέρι, φωτογραφίζοντας τον κόσμο γύρω σας. Πρέπει να αγοράσετε έναν εκτυπωτή που μπορεί να συλλάβει το φάσμα και το βάθος του χρώματος στις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια να αναπαράγει αυτές τις εικόνες σε ποιοτικό φωτογραφικό χαρτί.

Ο εκτυπωτής σας: Ένας εκτυπωτής φωτογραφιών θα σας δώσει εξαιρετικές εκτυπώσεις (συχνά συνδέοντας απευθείας με την κάμερά σας) σε μια σειρά μεγεθών. Εάν θέλετε να κάνετε άλλα είδη εκτύπωσης, ένας καλός έγχρωμος εκτυπωτής inkjet θα σας δώσει ποιοτικές εκτυπώσεις, αν και τα χρώματα δεν θα είναι τόσο πλούσια. Σχήμα σχετικά με τις δαπάνες περίπου $ 100, ενώ οι εκδόσεις σε διπλάσιες τιμές προσθέτουν δίσκους CD ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε απευθείας σε ένα δίσκο.

Ο Artisan και το DIY Buff

Δεν εκτελείται όλοι η εκτύπωση με ψεκασμό μελανιού ή τήξη γραφίτη σε χαρτί. Οι εκτυπωτές που σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε σε τρεις διαστάσεις γίνονται φθηνές - και οι εταιρείες που θα κάνουν την εκτύπωση για σας, αν προμηθεύετε το σχέδιο, εμφανίζονται τακτικά. Μπορείτε να εκτυπώσετε οτιδήποτε από τις εξατομικευμένες μανικετόκουμπα στα παιχνίδια μέχρι τα iPad. Και αν θέλετε να πουλήσετε τις δικές σας 3-D τεχνικές, αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα εκτυπωτών παρέχουν σχεδόν ό, τι χρειάζεστε. Επομένως, εάν οι ανάγκες σας για εκτύπωση τρέχουν σε τρεις διαστάσεις, θα πρέπει να αρχίσετε να διερευνάτε τι συμβαίνει πίσω από τα σκηνικά ενός ηλεκτρονικού καταστήματος εκτύπωσης 3D.