Βρείτε και εγκαταστήστε τις νέες φωνές GPS στο αυτοκίνητο

Θέλετε οδηγίες από τον Όμηρο Σίμπσον, τον Ντένις Χόπερ ή τον Νταρτ Βέιντερ;

Δεν είστε κολλημένοι με την ωραία, αλλά ήπια και γενική φωνή που μιλάει οδηγίες από το GPS σας στο αυτοκίνητο. Οι περισσότεροι δέκτες αποθεμάτων έρχονται με ενσωματωμένες φωνές, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε διασκεδαστικές νέες φωνές κειμένου σε ομιλία που είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας, θα διασκεδάσουν τους άλλους σημαντικούς σας - κάποιες εναλλακτικές φωνές είναι απολύτως αποπνικτικές - Παρέχετε ψηφιακή συντροφιά καθώς βρίσκεστε στον κόσμο. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε και να εγκαταστήσετε νέες φωνές GPS.

Φωνές TomTom

Η σελίδα φωνών πλοήγησης της TomTom φιλοξενεί πολλές φωνές που μπορείτε να αγοράσετε, να λάβετε και να εγκαταστήσετε στη συσκευή πλοήγησης.

Μπορείτε να βάλετε τον Όμηρο Simpson υπεύθυνο για την προσωπική σας πλοήγηση και ασφάλεια. Η αυθεντική φωνή του Όμηρου όχι μόνο παρέχει οδηγίες ακρίβειας, αλλά και σχόλια για την οδήγηση σας - «Είστε ιδιοφυΐα!» - και διακοσμεί με ένα κούνημα. Ακούστε δείγματα φωνής και αγοράστε και εγκαταστήστε τη φωνή του Όμηρου. Δεν λέει τι θα συμβεί χωρίς Marge να είναι η φωνή του λόγου.

Άλλες φωνές χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων για το TomTom περιλαμβάνουν το Sylvester, το Bugs Bunny, το Daffy Duck, το Yosemite Sam, το Wallace και το Gromit και το Marge Simpson.

Οι φωνές διασημοτήτων στη σελίδα φωνών πλοήγησης TomTom περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τους Kim Cattrall, Dennis Hopper, τον κ. T, τον Burt Reynolds και τον Snoop Dogg.

Ακριβώς για διασκέδαση φωνές GPS περιλαμβάνουν Yoda, Darth Vader, C-3PO ... παίρνετε την ιδέα. Μπορείτε να ακούσετε δείγματα φωνής στη σελίδα φωνών TomTom.

Υπάρχει μια χρέωση για τις περισσότερες φωνές TomTom, με διασημότητες που διοικούν την υψηλότερη τιμή. Πρέπει να ελέγξετε την έκδοση και το μοντέλο του λογισμικού για συμβατότητα πριν αγοράσετε. Ξεκινήστε πληρώνοντας και κατεβάζοντας το αρχείο φωνής στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή GPS στον υπολογιστή σας μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB και μεταφέρετε τα αρχεία.

Οι αγορασμένες φωνές TomTom μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε μία συσκευή πλοήγησης.

Garmin Voice Studio

Το Garmin προσφέρει ένα Voice Studio για να φτιάξετε τη δική σας φωνή πλοήγησης για χρήση με το Nuvi σας. Ο ιστότοπος συνιστά να χρησιμοποιήσετε μικρόφωνο με τον υπολογιστή σας για να εγγράψετε και να ανεβάσετε προσαρμοσμένες φωνές στη συσκευή σας. Το λογισμικό σας καθοδηγεί στη διαδικασία καταγραφής μιας λίστας λέξεων και φράσεων και στη λήψη των ηχογραφήσεων στη συσκευή σας, όπως "Προχωρήστε στην επισημασμένη διαδρομή" και "Μετακίνηση μπροστά". Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες για να εγκαταστήσετε το σύνολο φωνής στο συμβατό σας Garmin GPS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εκδόσεις όλων των κοινών εντολών GPS.

Ελέγξτε την εκτενή λίστα συμβατών προϊόντων προτού χρησιμοποιήσετε το Voice Studio για να επιβεβαιώσετε ότι η συσκευή σας είναι συμβατή.

PIG Tones για TomTom και Garmin

Το PIG Tones (Πολιτικά Λανθασμένο GPS) είναι μια εταιρεία που υπερηφανεύεται για την ανάπτυξη φωνητικών διασκέδασης, σέξι και διασημότητας για τις συσκευές πλοήγησης TomTom και Garmin. Παραδείγματα είναι ο Captain Jack, ο Sadera ο Γοητευτικός, ο Sean Connery 007, ο Arnold-The Govenator, ο Christopher Walkin, ο Beavis & Butthead, ο Clint Eastwood και η μαμά Hockey μεταξύ άλλων.

Απλά συνδέστε το TomTom ή το Garmin GPS σε έναν υπολογιστή PC ή Mac, αγοράστε και κατεβάστε το PIGtone, μεταφέρετε και αποθέστε τη μονάδα GPS, οδηγείτε και γελάτε.

Απολαύστε τον καινούριο σας σύντροφο!