Τρόποι για να προωθήσετε μια δημοσίευση στο Blog αμέσως μετά τη δημοσίευσή της

Πώς να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας προωθώντας τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Η πλειοψηφία της κυκλοφορίας που έρχεται σε μια θέση blog έρχεται εντός της πρώτης ημέρας ή έτσι μετά τη δημοσίευσή της. Μπορείτε να πάρετε τα χτυπήματα στην κυκλοφορία πολύ καιρό μετά την δημοσίευση μιας δημοσίευσης στο blog, αλλά πιο συχνά, το μεγαλύτερο μέρος της κυκλοφορίας σε μια θέση blog έρχεται νωρίτερα και όχι αργότερα. Με αυτό κατά νου, είναι σημαντικό να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα τους αμέσως μετά τη δημοσίευσή τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για δημοσιεύσεις σχετικά με έγκαιρα θέματα, αλλά ισχύει για όλες τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Ακολουθούν 15 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε την ανάρτηση του ιστολογίου σας αμέσως μετά τη δημοσίευσή του για να αυξήσετε γρήγορα την επισκεψιμότητα σε αυτό.

01 από 15

Tweet Το Blog σας Δημοσίευση στους ακόλουθους Twitter σας

[hh5800 / E + / Getty Images].

Το Twitter είναι ένα ιδανικό μέρος για να μοιραστείτε ένα σύνδεσμο με την ανάρτηση του ιστολογίου σας μόλις το δημοσιεύσετε. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που σας δίνουν τη δυνατότητα να δημοσιεύσετε αυτόματα έναν σύνδεσμο στην τελευταία αναρτήση ιστολογίου σας στο ρεύμα Twitter ή μπορείτε να το μοιραστείτε με μη αυτόματο τρόπο. Παρακάτω είναι μερικά άρθρα που μπορούν να σας βοηθήσουν:

02 από 15

Μοιραστείτε την Δημοσίευση Blog στο Facebook

Ενθαρρύνετε τους αναγνώστες να μοιράζονται το ιστολόγιό σας. Pixabay

Δεδομένου του αριθμού των ατόμων που χρησιμοποιούν το Facebook, είναι πολύ πιθανό ότι οι χρήστες που θέλουν να διαβάσουν τις αναρτήσεις ιστολογίου σας είναι επίσης στο Facebook. Επομένως, φροντίστε να μοιραστείτε ένα σύνδεσμο με την ανάρτηση ιστολογίου στο προφίλ σας στο Facebook και στην σελίδα σας (αν έχετε μια σελίδα στο Facebook για το ιστολόγιό σας). Ακολουθούν μερικά άρθρα που σας βοηθούν να προωθήσετε αποτελεσματικά το ιστολόγιό σας στο Facebook:

03 από 15

Μοιραστείτε τη Δημοσίευση στο Pinterest

Το Pinterest είναι μια οπτική κοινωνική bookmarking τοποθεσίες. Αν συμπεριλάβετε εικόνες στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, τότε το Pinterest είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να τις προωθήσετε. Ακολουθούν ορισμένα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

04 από 15

Μοιραστείτε τη Δημοσίευση στο Google+

Το Google+ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την προώθηση των δημοσιεύσεων ιστολογίου και δεν πρέπει να το χάσετε. Ακολουθούν μερικά άρθρα που συζητούν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google+ για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας:

05 από 15

Μοιραστείτε τη Δημοσίευση με τους Συμμετέχοντες LinkedIn

Αν γράφετε ένα blog σχετικά με μια επιχείρηση, μια σταδιοδρομία ή ένα επαγγελματικό θέμα, τότε το LinkedIn είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη για την προώθηση των αναρτήσεων στο blog σας. Ακολουθούν ορισμένα άρθρα για να ξεκινήσετε:

06 από 15

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τα μέλη των ομάδων LinkedIn που ανήκουν σε

Εάν ανήκετε σε οποιεσδήποτε ομάδες LinkedIn (και μπορείτε να ανήκετε σε έως και 50 ομάδες LinkedIn και απεριόριστες υποομάδες εντός αυτών των 50 ομάδων με δωρεάν συμμετοχή στο LinkedIn), τότε μπορείτε να μοιράζεστε συνδέσμους και αποσπάσματα σχετικά με τις αναρτήσεις ιστολογίου σας μέσω αυτών των ομάδων. Απλά σιγουρευτείτε ότι μοιράζεστε μόνο σχετικές αναρτήσεις ιστολογίου, έτσι ώστε τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να μην πιστεύουν ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αυτοπροβολή παρά τη δικτύωση μαζί τους. Δεν θέλετε να μοιάζετε με spammer που συσσωρεύει τις συνομιλίες της ομάδας με συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου σας και τίποτα περισσότερο. Λάβετε βοήθεια με τις ομάδες LinkedIn και LinkedIn:

07 από 15

Συμπεριλάβετε ένα σύνδεσμο προς την ανάρτηση στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Εάν έχετε μια φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ιστολόγιό σας και συλλέγετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αναγνώστες για να στείλετε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επικοινωνίες μαζί τους, τότε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μοιράζεστε συνδέσμους στις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ένα απόσπασμα μαζί με το σύνδεσμο για να τους προσελκύσετε να κάνουν κλικ και να διαβάσουν ολόκληρη την ανάρτηση ιστολογίου. Αυτά τα άρθρα προσφέρουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες:

08 από 15

Μοιραστείτε τη σύνδεση με τους υπεύθυνους επιγραμμικής επικοινωνίας και τους ιστολόγους με τους οποίους έχετε σχέσεις

Έχετε πάρει το χρόνο για να βρείτε online επιρροές που έχουν την προσοχή του κοινού-στόχου του ιστοτόπου σας; Έχετε πάρει το χρόνο να συνδεθείτε με online επιρροές και bloggers για να πάρετε στις οθόνες ραντάρ τους; Έχετε αρχίσει να χτίζετε σχέσεις μαζί τους; Εάν απαντήσατε ναι σε αυτές τις ερωτήσεις, τότε θα πρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους με τις καλύτερες και πιο χρήσιμες αναρτήσεις ιστολογίου μαζί τους και να ρωτάτε αν θα το μοιραστούν με το δικό τους κοινό (αν τους αρέσουν οι θέσεις). Βεβαιωθείτε ότι δεν σπαταλάτε επιρροές σε απευθείας σύνδεση και bloggers. Αντ 'αυτού, να είναι πολύ επιλεκτική σχετικά με τις θέσεις blog που τους ζητάτε να σας βοηθήσουν να μοιραστείτε. Και αν δεν έχετε αρχίσει να βρίσκετε και να συνδέεστε με επιρροές σε απευθείας σύνδεση και bloggers στην εξειδικευμένη θέση σας, σας λείπει μια μεγάλη ευκαιρία για να μεγαλώσετε το ιστολόγιό σας. Παρακάτω είναι μερικά άρθρα που θα σας βοηθήσουν:

09 από 15

Εξετάστε πώς μπορείτε να αναπροσαρμόσετε την δημοσίευση του Blog για να επεκτείνετε τη ζωή του

Αμέσως μετά τη δημοσίευση μιας δημοσίευσης ιστολογίου, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το περιεχόμενο μέσα σε αυτό το blog post για να επεκτείνετε την εμβέλειά του και τη ζωή του. Μια ανάρτηση ιστολογίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαφημιστικό εργαλείο για ολόκληρο το ιστολόγιό σας, όταν επανατοποθετηθεί. Μάθετε περισσότερα στα ακόλουθα άρθρα:

10 από 15

Μοιραστείτε τις δημοσιεύσεις σε ιστότοπους κοινωνικής προβολής όπως το StumbleUpon

Η κοινωνική δημιουργία σελιδοδεικτών σάς δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας με άτομα που αναζητούν ενεργά περιεχόμενο. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές και τις προτάσεις στα παρακάτω άρθρα για να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας χρησιμοποιώντας την κοινωνική δημιουργία σελιδοδεικτών:

11 από 15

Μοιραστείτε τη Δημοσίευση στα σχετικά Φόρουμ στα οποία συμμετέχετε

Συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε online φόρουμ που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας; Εάν ναι, αυτά τα φόρουμ είναι εξαιρετικά μέρη για να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Φροντίστε να προσφέρετε πιο χρήσιμες πληροφορίες και σχόλια από τους συνδέσμους αυτοπροβολής στις δημοσιεύσεις σας, επομένως δεν φαίνεται να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αυτοπροβολή από τις συνομιλίες των μελών. Μάθετε περισσότερα για τα φόρουμ:

12 από 15

Διαφημίστε την Δημοσίευση του Blog σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημίσετε μια θέση στο blog, αλλά ένα από τα καλύτερα είναι μέσω Twitter Sponsored Tweets. Το τιτίβισμα σας που περιέχει έναν σύνδεσμο για την ανάρτηση του ιστολογίου σας είναι πολύ πιθανότερο να παρατηρηθεί από περισσότερους ανθρώπους αν τονίζεται στα ρεύματα Twitter των χρηστών ως διαφημιζόμενο Tweet. Αξίζει να δοκιμάσετε! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφήμιση στο Twitter:

13 από 15

Σχολιάστε τα σχετικά Blogs και συμπεριλάβετε το σύνδεσμο για την Δημοσίευση του Blog σας

Σχολιάζοντας άλλα ιστολόγια που αφορούν παρόμοια θέματα όπως τα δικά σας ή ενδέχεται να έχουν αναγνώστες που αποτελούν μέρος του κοινού-στόχου σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Ψάξτε για blogs υψηλής ποιότητας, οπότε οι προσπάθειες οικοδόμησης συνδέσμων σας δεν βλάπτουν τις ταξινομήσεις αναζήτησης του blog σας και την επισκεψιμότητα αναζήτησης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε αυτά τα άρθρα:

14 από 15

Συνδέστε τη δημοσίευσή σας στο Blog

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι και εταιρείες εκτός σύνδεσης που συνενώνουν περιεχόμενο blog στο κοινό τους. Μπορείτε να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στις αναρτήσεις ιστολογίου σας, κοινοποιώντας τους, και ορισμένες εταιρίες syndication περιεχομένου σας πληρώνουν ακόμη και για να συνενώσετε το περιεχόμενό σας μαζί τους. Μάθε περισσότερα:

15 από 15

Προωθήστε το Blog σας εσωτερικά

Η εσωτερική σύνδεση στο δικό σας blog είναι ένα σημαντικό μέρος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και η διατήρηση των ανθρώπων στο ιστολόγιό σας περισσότερο. Σκεφτείτε πώς η ανάρτησή σας στο blog εντάσσεται στην εσωτερική στρατηγική σύνδεσής σας. Για παράδειγμα, μπορεί να συνδεθεί ως απάντηση σε μια ερώτηση στη σελίδα Συχνές Ερωτήσεις; Πρέπει να περιλαμβάνεται σε μια λίστα με συνδέσμους που αποτελούν μέρος μιας σειράς, ενός σεμιναρίου ή άλλου περιεχομένου πολλαπλών τμημάτων; Είναι ένα αειθαλές κομμάτι που εξηγεί ένα θέμα που συζητείται συχνά στο ιστολόγιό σας με μεγάλη λεπτομέρεια; Εάν απαντήσατε ναι σε κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, τότε υπάρχουν ευκαιρίες να συνδεθείτε εσωτερικά με την ανάρτηση ιστολογίου σας τώρα και στο μέλλον. Κάντε την εργασία για το blog σας για εσάς αντί να την αφήσετε να πεθάνει στα αρχεία σας. Τα παρακάτω άρθρα παρέχουν λεπτομέρειες για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε εσωτερική σύνδεση για το ιστολόγιό σας: