Πολιτική απορρήτου ιστορικού δείγματος

Πώς να δημιουργήσετε μια Πολιτική Απορρήτου του Blog

Μια πολιτική απορρήτου ιστολογίου λέει στους επισκέπτες του ιστολογίου σας τα είδη πληροφοριών που συλλέγονται σχετικά με αυτά ενώ βρίσκονται στο ιστολόγιό σας. Για τους περισσότερους μπλόγκερ , μια απλή πολιτική απορρήτου, όπως η πολιτική απορρήτου ιστολογίου δειγμάτων παρακάτω, αρκεί. Εάν προβάλλετε διαφημίσεις τρίτου μέρους ή συλλέξετε και μοιραστείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους επισκέπτες του ιστολογίου σας, όπως είναι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τότε θα πρέπει να έχετε μια πιο ρητή πολιτική απορρήτου που να εξηγεί σαφώς ποιες πληροφορίες συλλέγετε και πώς τις χρησιμοποιείτε ή τις μοιράζεστε .

Πολλές ευκαιρίες διαφήμισης blog απαιτούν να δημοσιεύσετε μια συγκεκριμένη πολιτική απορρήτου στο ιστολόγιό σας. Για παράδειγμα, το Google AdSense παρέχει συγκεκριμένη γλώσσα απορρήτου στους εκδότες ιστολογίου, η οποία εξηγεί ρητά τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγονται σχετικά με τους επισκέπτες του ιστολογίου σας. Ακόμη και αν δεν συμμετέχετε σε διαφημιστικό πρόγραμμα που απαιτεί τη δημοσίευση μιας πολιτικής απορρήτου, είναι καλή ιδέα να έχετε ένα.

Μια γενική πολιτική ιστορικού απορρήτου ιστολογίου παρέχεται παρακάτω, την οποία μπορείτε να τροποποιήσετε για να δημοσιεύσετε στο δικό σας ιστολόγιο. Λάβετε υπόψη: Αυτή η πολιτική απορρήτου ιστορικού δειγμάτων δεν γράφτηκε από δικηγόρο και είναι πάντα καλύτερο να έχετε έναν πληρεξούσιο να παρέχει συγκεκριμένη γλώσσα για την καλύτερη προστασία.

Πολιτική απορρήτου ιστορικού δείγματος

Χρησιμοποιήστε τα εξής ως σημείο εκκίνησης και τροποποιήστε για να ταιριάζει στις πρακτικές σας στο blogging:

Δεν μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με τρίτους ούτε αποθηκεύουμε πληροφορίες που συλλέγουμε σχετικά με την επίσκεψή σας σε αυτό το ιστολόγιο για χρήση εκτός από την ανάλυση της απόδοσης του περιεχομένου μέσω της χρήσης cookies, τα οποία μπορείτε να απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, τροποποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Internet . Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την αναδημοσίευση του περιεχομένου που βρίσκεται σε αυτό το ιστολόγιο σε άλλους ιστότοπους ή μέσα ενημέρωσης χωρίς την άδειά μας. Αυτή η πολιτική απορρήτου υπόκειται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. "