Πώς να γίνετε πληρωμένος Blogger

Πώς να βρείτε μια εργασία Blogging και να μισθωθούν στο Blog

Αν σας αρέσει το γράψιμο, τότε η δουλειά ως πληρωμένο blogger είναι μια εξαιρετική δουλειά. Συχνά μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι, να κάνετε τις ώρες σας και να πληρώσετε για να κάνετε ό, τι αγαπάτε. Ορισμένοι επαγγελματίες μπλόγκερ εργάζονται με πλήρη απασχόληση σε μεγάλες και μικρές εταιρείες σε όλο τον κόσμο, ακόμη και εκτός των μέσων ενημέρωσης. Οι ευκαιρίες είναι εκεί έξω, και κάτω είναι οι πόροι για να σας βοηθήσει να βρείτε μια εργασία blogging , να μισθωθούν, και να γίνει ένα blogger πληρώνεται.

Πώς να προετοιμαστείτε για να είστε αμειβόμενος Blogger

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε για δουλειά ως πληρωμένο blogger, πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία. Βουρτσίστε τις ικανότητές σας στη γραφή, διαβάστε πολλά blogs, συμμετάσχετε στις συνομιλίες μέσω σχολίων στο blog, ξεκινήστε το δικό σας blog, διαβάστε κάποια βιβλία blogging και μάθετε τις βέλτιστες πρακτικές blogging και don'ts. Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα για να τα μάθετε όλα:

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία Blogging

Δεν μπορείτε να γίνετε καταγραμμένος blogger εκτός αν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα κοινά εργαλεία blogging. Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων ή ειδικός κωδικοποίησης, αλλά πρέπει να καταλάβετε πώς να γράφετε αναρτήσεις και να χρησιμοποιείτε WordPress, Blogger κ.ο.κ. Ακολούθως υπάρχουν διάφοροι πόροι που θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά τα εργαλεία για να αυξήσετε τις πιθανότητες να προσπελάσετε μια θέση εργασίας ως πληρωμένο blogger:

Πώς να προωθήσετε ένα blog μέσω των κοινωνικών μέσων

Πολλές θέσεις εργασίας που πληρώνουν blogger απαιτούν από τον blogger να προωθήσει τις θέσεις του / της μέσω προφίλ κοινωνικών μέσων. Βγάλτε πρώτα τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στα κοινωνικά μέσα. Οι παρακάτω πόροι θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

Πώς να βρείτε μια εργασία ως αμειβόμενος Blogger

Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά ως πληρωμένο blogger, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ακολουθούν ορισμένοι πόροι που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας σας:

Πληρωμές, φόροι και επιχειρηματικές εκτιμήσεις

Μόλις λάβετε μια προσφορά εργασίας ως πληρωμένο blogger, θα πρέπει να σκεφτείτε πόσα χρήματα θέλετε να κάνετε και πώς το εισόδημα αυτό θα επηρεάσει τη φορολογική σας κατάσταση. Οι παρακάτω πόροι θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά άλλα: