Αναγνώστες γάντζων με μια εισαγωγή Post Blog

6 Εύκολοι τρόποι για να ξεκινήσετε τη δημοσίευσή σας στο Blog Έτσι, οι αναγνώστες είναι άμεσα αγκιστροβ

Ο τίτλος της αναρτήσεώς σας στο blog σας , της πρώτης πρότασης και της πρώτης παραγράφου είναι καθοριστικής σημασίας για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, να τους πάρει να διαβάσουν τη θέση και να τους παρακινήσουν να μοιραστούν τη θέση . Αν το άνοιγμα του μηνύματος στο blog σας είναι θαμπό, κανείς δεν θα το διαβάσει ή θα το μοιραστεί. Αυτή είναι μια συνταγή για την αποτυχία του ιστολογίου! Αντ 'αυτού, αγκαλιάστε αμέσως τους αναγνώστες σας με μια ακαταμάχητη εισαγωγή μετά το blog, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές γραφής.

Παρουσιάστε ένα πρόβλημα

Westend61 / Getty Images
Γράψτε ως copywriter και παρουσιάστε ένα πρόβλημα στο άνοιγμα της ανάρτησης ιστολογίου σας μαζί με μια υπόσχεση για την επίλυση αυτού του προβλήματος εάν ένα άτομο συνεχίζει να διαβάζει την πλήρη θέση. Λάβετε υπόψη ότι τα προβλήματα δεν πρέπει να είναι απτά ή πραγματικά. Οι δημιουργοί δημιουργούν συνεχώς αντιληπτά προβλήματα και μπορείτε να τα κάνετε και στις αναρτήσεις ιστολογίου σας.

Κάντε το Προσωπικό και Προσκαλέστε Συμμετοχή

Μην μιλάτε μόνο στο ακροατήριο του blog σας. μιλήστε μαζί τους. Ένας εύκολος τρόπος να τους προσκαλέσετε να συμμετάσχουν με την ανάρτησή σας, να ενισχύσετε τη διαδραστικότητα και να τους εμπλακείτε είναι να ανοίξετε την ανάρτηση ιστολογίου σας θέτοντας μια ερώτηση. Αυτό βοηθά τους αναγνώστες να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων και τους κάνει να αισθάνονται ότι εκτιμάτε τις απόψεις τους. Ακόμα κι αν η άποψή σας είναι απίθανο να ταιριάζει με την πλειοψηφία της άποψης, μπορείτε ακόμα να ξεκινήσετε με μια ερώτηση που καλεί ευγενική συζήτηση.

Μοιραστείτε μερικά δεδομένα

Οι στατιστικές καθιστούν εξαιρετικά ανοιχτήρια στο blog, ιδίως όταν τα στατιστικά στοιχεία είναι εκπληκτικά για τους αναγνώστες σας. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά λειτουργεί η διαφημιστική εκστρατεία, έχει νόημα ότι το άνοιγμα μιας ανάρτησης ιστολογίου με μια συγκλονιστική στατιστική λειτουργεί για να αυξήσει την αναγνωσιμότητα του blog. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία τύπων δεδομένων για να ανοίξετε μια ανάρτηση ιστολογίου με έναν συναρπαστικό τρόπο. Ενδιαφέρουσες πληροφορίες, ολοκαίνουργια δεδομένα, καταπληκτικά δεδομένα και ακόμη και αμφισβητήσιμα δεδομένα μπορούν να κάνουν το blog post σας ακαταμάχητο.

Πείτε μια ιστορία

Οι άνθρωποι αγαπούν τις ιστορίες, οπότε σκεφτείτε σαν ένας αφηγητής και ξεκινήστε την ανάρτηση ιστολογίου σας λέγοντας μια ιστορία που σπρώχνει τα συναισθήματα του ακροατηρίου σας. Ακολουθήστε τον πρώτο κανόνα της συγγραφής μυθοπλασίας και δείξτε κάτι στους αναγνώστες σας μέσα από τα λόγια σας, μην τους λέτε μόνο κάτι μέσα από τα λόγια σας. Οι ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες. Τα γεγονότα είναι βαρετά. Επομένως, αποπνέουν τα συναισθήματα των αναγνωστών σας και τους κάνουν να θέλουν να μάθουν τι θα συμβεί στη συνέχεια, ανοίγοντας το blog σας με μια μεγάλη ιστορία.

Πάρτε Nostalgic

Θυμηθείτε πότε ... Αυτές οι δύο λέξεις είναι τέλειες για την έναρξη μιας ανάρτησης στο blog, επειδή προσκαλούν τους αναγνώστες να νοσταλγούν και να σκεφτούν έναν καλύτερο χρόνο, έναν πιο ευτυχισμένο χρόνο ή απλά μια διαφορετική εποχή. Είτε υπενθυμίζετε στους ανθρώπους πόσο τυχεροί είναι σήμερα απ 'ό, τι ήταν πάλι όταν ή απλώς προσπαθείτε να προκαλέσετε συναισθήματα ευτυχισμένων χρόνων, η νοσταλγία είναι ένα ισχυρό πράγμα που αφήνει τους αναγνώστες όχι μόνο να λαχταρούν διαφορετικούς χρόνους αλλά και να λαχταρούν διαβάστε περισσότερα από την ανάρτησή σας στο blog.

Ξεκινήστε με το συμπέρασμα

Γράψτε σαν δημοσιογράφος που χρησιμοποιεί την ανεστραμμένη πυραμίδα για να δώσει πρώτα τα σημαντικότερα γεγονότα. Μπορεί να είναι δελεαστικό να παρακάνετε την εισαγωγή του ιστολογίου σας και να το γεμίζετε με εξωτερικές λεπτομέρειες, εξοικονομώντας την "πληρωμή" για το τελευταίο. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος γραφής δεν θα λειτουργήσει. Οι άνθρωποι που διαβάζουν τα blogs κινούνται πολύ γρήγορα και πρέπει να καταστήσετε σαφές τι θα μάθει ο αναγνώστης, λαμβάνοντας το χρόνο να διαβάσει το περιεχόμενό σας στην αρχή της ανάρτησής σας. Αν μπείτε στον πειρασμό να αποθηκεύσετε το καλύτερο σημείο για αργότερα στην ανάρτησή σας, τότε θα πρέπει να ξαναγράψετε αυτή την ανάρτηση και να πιέσετε τις πιο σημαντικές πληροφορίες στην αρχή. Αναρτήστε τους αναγνώστες με τις καλύτερες πληροφορίες πρώτα και αφήστε τους να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να διαβάζουν. Μην αποθηκεύετε τις καλύτερες πληροφορίες για το τελευταίο και ελπίζετε να κολλήσουν αρκετά μακριά για να φτάσετε σε αυτό.