Επανεξέταση του Blogger ως πλατφόρμα Blogging

Το Blogger.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες εφαρμογές blogging . Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι για τη δημοτικότητά του. Πρώτον, έχει περάσει περισσότερο από κάθε άλλο λογισμικό blogging , έτσι οι bloggers είναι πολύ εξοικειωμένοι με αυτό. Δεύτερον, είναι εντελώς δωρεάν και εύκολο στη χρήση. Από τότε που η Google αγόρασε το Blogger.com πριν από αρκετά χρόνια, οι δυνατότητες και τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες του Blogger.com συνέχισαν να αυξάνονται.

Τιμολόγηση

Η τιμή είναι συχνά μια ανησυχία για τους bloggers. Το Blogger.com είναι εντελώς δωρεάν για τους χρήστες. Όλα τα χαρακτηριστικά και οι υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του Blogger.com προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους χρήστες.

Ενώ το Blogger.com προσφέρεται στους χρήστες δωρεάν, αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας domain name , θα πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

Χαρακτηριστικά

Ένα βασικό πλεονέκτημα στην επιλογή του Blogger.com ως λογισμικού blogging είναι η ευελιξία του. Οι μπλόγκερ δεν περιορίζονται στο μέγεθος της κυκλοφορίας ή του χώρου αποθήκευσης που δημιουργούν και χρησιμοποιούν τα ιστολόγιά τους και οι μπλόγκερ μπορούν να δημιουργήσουν όσα blogs θέλουν. Οι μπλόγκερ που χρησιμοποιούν το Blogger.com έχουν επίσης τη δυνατότητα να χειριστούν τα διαθέσιμα πρότυπα για να δημιουργήσουν περισσότερα μοναδικά θέματα blog.

Πολλοί μπλόγκερ αγαπούν το Blogger.com επειδή ενσωματώνουν αυτόματα με το Google AdSense , έτσι οι μπλόγκερ μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τα blog τους από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, οι χρήστες του Blogger.com μπορούν να επεξεργαστούν τους κώδικες των blog τους για να συμπεριλάβουν και διαφημίσεις από άλλες εταιρείες.

Ευκολία στη χρήση

Το Blogger.com αναφέρεται συχνά ως η ευκολότερη εφαρμογή blogging για να ξεκινήσει ένα νέο ιστολόγιο και το πιο εύκολο να το χρησιμοποιήσει για bloggers αρχάριων , ιδιαίτερα όταν πρόκειται για δημοσίευση αναρτήσεων και μεταφόρτωση εικόνων. Το Blogger.com προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών. Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα λογισμικού blogging όπου υπάρχουν διαθέσιμα πρόσθετα χαρακτηριστικά με επιπλέον χρέωση ή μέσω εξωτερικής φόρτωσης (το οποίο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για αρχάριους bloggers), το Blogger.com παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία που χρειάζονται για να προσαρμόσουν τα blog τους για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Παρόλο που το Blogger.com είναι εύκολο στη χρήση, προκαλεί απογοήτευση για ορισμένους χρήστες. Για παράδειγμα, είναι πιο περιορισμένη στη λειτουργικότητα και προσαρμογή από ό, τι το WordPress.org. Πρέπει να σταθμίσετε τις ανάγκες σας με βάση τις δαπάνες και τις τεχνικές απαιτήσεις για να διαπιστώσετε εάν το Blogger.com μπορεί να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στους στόχους σας στο blogging στο μέλλον.

Επιλογές φιλοξενίας

Στα blogs του Blogger.com που φιλοξενούνται από το Blogger.com παρέχονται επεκτάσεις διευθύνσεων URL του ".blogspot.com". Το όνομα τομέα που επιλέγει ένας blogger για το ιστολόγιο του Blogger.com θα προηγείται του '.blogspot.com' (για παράδειγμα, www.YourBlogName.blogspot.com).

Δυστυχώς, μια επέκταση του Blogspot έρχεται να υποδηλώσει ένα ερασιτεχνικό blog στο μυαλό του web audiences. Οι επαγγελματίες μπλόγκερ ή οι πιο έμπειροι μπλόγκερ που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Blogger.com επειδή το λογισμικό blogging τους επιλέγει συχνά να χρησιμοποιήσουν έναν διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή που τους επιτρέπει να επιλέγουν το δικό τους domain name χωρίς την επέκταση του Blogspot.

Συμπέρασμα

Το Blogger.com είναι μια εξαιρετική επιλογή για bloggers αρχαρίων που θέλουν να αποκτήσουν ένα blog που ξεκίνησε γρήγορα χωρίς κόστος, με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και τη δυνατότητα να συμπεριλάβει τη διαφήμιση για να κερδίσετε χρήματα από τα blogs τους.