Καταχωρήστε έναν φτηνό τομέα ιστοτόπου με το Google

Η Google χρησιμοποίησε για να προσφέρει φθηνή καταχώρηση domain ως μέρος του Blogger. Αυτό αντικαταστάθηκε από μια πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία καταχώρησης domain που ονομάζεται Τομείς Google. Είναι πολύ πιο εύκολη από τη χρήση του GoDaddy.

Πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν ήδη εύκολα κουμπιά "πηγαίνετε να αγοράσετε ένα domain" όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, αλλά διαπιστώνετε ότι πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σε έναν περίπλοκο πίνακα ελέγχου τρίτου μέρους για να κάνετε τα πάντα για να λειτουργήσει σωστά. Οι Τομείς Google είναι εύκολο και φθηνό.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Blogger, η Google συνεργάζεται με το Shopify, το Squarespace, το Weebly και το Wix, οι οποίες είναι εταιρείες που δημιουργούν εύκολες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων για ανθρώπους ή επιχειρήσεις που δεν θέλουν να μπει στα ζιζάνια με μάθηση πώς να κωδικοποιήσετε.

Οι καταχωρίσεις τομέα ξεκινούν από $ 12 και περιλαμβάνουν ιδιωτική εγγραφή. Ορισμένοι τομείς είναι ακριβότεροι από $ 12, όπως το .ninja ή το .io. Μιλώντας για το οποίο, το Google Domains προσφέρει πολλές διαφορετικές λήξεις τομέα. Αυτό είναι μια αναγκαιότητα, αφού ο κόσμος εξαντλείται από τομείς κορυφαίου επιπέδου όπως .com, .net και .org. Υπάρχει μια δέσμη νέων τελικών διαθέσιμων, όπως. Σήμερα και .guru.

Το Domains Google προσφέρει μέχρι και 100 επώνυμες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μεταδίδουν σε υπάρχουσες διευθύνσεις (για παράδειγμα, το όνομα_χρήτη @ fake_comany_name θα σας διαβιβάσει στο όνομα_χρήστη @ existing_gmail_address). Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να έχετε προσαρμοσμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον τομέα σας, αλλά είναι αρκετά κοντά Ανθρωποι. Η Google διαθέτει μια ξεχωριστή επιχειρηματική υπηρεσία που ονομάζεται Google Apps for Work που προσφέρει υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον προσαρμοσμένο τομέα σας, αλλά χρεώνει ανά χρήστη.

Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορο τομέα προς τα εμπρός χρησιμοποιώντας το Google Domains. Αυτός είναι ο λόγος που ο τομέας σας σε μια υπάρχουσα διεύθυνση. Αυτό είναι χρήσιμο εάν έχετε έναν ιστότοπο που φιλοξενείται στο Etsy ή κάποια άλλη υπηρεσία και θέλετε το δικό σας domain να ανακατευθύνει σε αυτό.

Μπορείτε να έχετε έως και 100 υποτομείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχωρίσετε το τμήμα "www" του τομέα σας και να το χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε σε κάτι άλλο, όπως "blogs.my_fake_company.com" και "shop.my_fake_company.com". Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές υπηρεσίες, αλλά συνδέστε τους όλα με τον ίδιο τομέα επωνυμίας.

Πολλοί καταχωρητές έχουν τρομερά εργαλεία που μπερδεύουν τους αρχάριους. Οι Τομείς Google έχουν καθαρό περιβάλλον εργασίας και εύχρηστα εργαλεία για κοινές εργασίες.

Τι γίνεται αν έχετε ήδη δικό σας τομέα και θέλετε Blogger;

Αν έχετε ήδη καταχωρίσει έναν τομέα από κάποιον άλλο εκτός των Τομέων Google, μπορείτε να τον τοποθετήσετε στο ιστολόγιο του Blogger. Δεν θα λάβετε έκπτωση στον τομέα που έχετε ήδη εγγραφεί και δεν θα έχετε την ευκολία να έχετε όλες τις ρυθμίσεις που έχουν ρυθμιστεί προχωρημένα για το Blogger, αλλά μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε ένα φιλοξενούμενο blog σε έναν διακομιστή που δεν χρησιμοποιείτε, t πρέπει να διατηρήσει ή να πληρώσει ένα τέλος φιλοξενίας για να νοικιάσετε.

Δυστυχώς, οι οδηγίες της Google για την ανακατεύθυνση του τομέα είναι μάλλον τεχνικές, αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το πίσω μέρος ενός καταχωρητή και λέξεις όπως "A-Records" και "CNAMES" ακούγονται σαν ξένη γλώσσα. Έχουν οδηγίες που λειτουργούν για τους τομείς GoDaddy, αλλά μπορεί να χρειαστεί να ζητήσετε υποστήριξη από τον καταχωρητή σας.