Καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία ενός ιστολογίου ομάδας

Δεν είναι όλες οι πλατφόρμες σωστές

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές blogging διαθέσιμες για τη δημιουργία του ιστολογίου σας, αλλά δεν είναι όλοι ίσοι όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός blog ομάδας . Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικές εφαρμογές blogging και συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) προσφέρουν ενσωματωμένα εργαλεία και λειτουργίες που καθιστούν εξαιρετικά εύκολο να επιτρέπεται σε πολλούς συγγραφείς να συνεισφέρουν θέσεις χρησιμοποιώντας τα δικά τους ονόματα και τα προσωπικά διαπιστευτήρια σύνδεσης. Οι καλύτερες πλατφόρμες του ιστολογίου της ομάδας επιτρέπουν επίσης σε έναν συντάκτη να ανασκοπήσει τις δημοσιεύσεις πριν δημοσιεύσει και διαχειριστεί ολόκληρο το ιστολόγιο όσο πιο απλά γίνεται. Ακολουθούν αρκετές από τις καλύτερες εφαρμογές blogging και τα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου για blogs ομάδας.

01 από 04

WordPress.org

[Supermimicry / E + / Getty Images].

Η αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση του WordPress που είναι διαθέσιμη στο WordPress.org είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για ένα blog ομάδας. Το WordPress είναι μια εφαρμογή blogging, αλλά το WordPress.org προσφέρει μια ποικιλία ενσωματωμένων λειτουργιών, όπως οι κλιμακωτές ρότες πρόσβασης χρηστών καθώς και plug-ins WordPress τρίτων μερών που μπορούν να προσθέσουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Παραδείγματος χάριν, υπάρχουν δωρεάν πρόσθετα που επιτρέπουν στους συνεισφέροντες να δημιουργούν αναρτήσεις, για ειδικούς bios συγγραφέων, για τη δημιουργία και διαχείριση εκδοτικών ημερολογίων και πολλά άλλα. Μια τεράστια ποικιλία θεμάτων κάνει την προσαρμογή απίστευτα εύκολη. Είναι σίγουρα δυνατό για εσάς να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε το blog της ομάδας σας χρησιμοποιώντας το WordPress.org χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή ή προγραμματιστή για να σας βοηθήσουμε. Πάρτε ένα βιβλίο για το WordPress εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια στην πορεία. Περισσότερο "

02 από 04

Κινητικός ΤΥΠΟΣ

Το MovableType είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για ένα blog ομάδας, αλλά δεν είναι δωρεάν. Ωστόσο, το MovableType καθιστά εύκολο όχι μόνο να δημιουργεί και να διαχειρίζεται ένα blog ομάδας, αλλά και να δημιουργεί και να διαχειρίζεται ένα ολόκληρο δίκτυο blogs ομάδας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η διαδικασία εγκατάστασης για το MovableType δεν είναι τόσο εύκολη όσο το WordPress.org. Επιπλέον, η αλλαγή και η προσαρμογή του σχεδιασμού ενός blog MovableType είναι πιο δύσκολη από ό, τι για ένα blog του WordPress. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την τεχνολογία, τότε το WordPress.org είναι μάλλον μια καλύτερη επιλογή για το blog της ομάδας σας. Περισσότερο "

03 του 04

Drupal

Το Drupal είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog ομάδας με το Drupal, αλλά το blogging είναι μόνο μία πτυχή του Drupal. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να ενσωματώσετε ένα φόρουμ, έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, ένα intranet και πολλά άλλα. Το Drupal έχει μεγαλύτερη καμπύλη μάθησης από το WordPress.org και το MovableType. Για παράδειγμα, όταν εγκαταστήσετε το Drupal, αυτό που θα δείτε είναι πολύ γυμνά οστά και βασικά. Οι ξεχωριστές ενότητες προσφέρουν οτιδήποτε άλλο. Εάν είστε πολύ σοβαροί για τη δημιουργία ενός ιστολογίου ομάδας ως μέρος μιας ευρύτερης επιχειρηματικής ή προσωπικής στρατηγικής για τη δημοσίευση περιεχομένου και την οικοδόμηση κοινότητας online, τότε το Drupal αξίζει σίγουρα να μάθει. Το Drupal έχει τη φήμη ότι μπορεί να κάνει τίποτα. Περισσότερο "

04 του 04

Joomla

Το Joomla είναι ένα άλλο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι δωρεάν για εσάς. Συνήθως θεωρείται ως το " μέσο του δρόμου " μεταξύ του WordPress.org και του Drupal, που σημαίνει ότι προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά από το WordPress, αλλά λιγότερα από το Drupal. Επίσης, το Joomla είναι πιο δύσκολο να μάθει από το WordPress.org αλλά πιο εύκολο από το Drupal. Με το Joomla, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστολόγια, φόρουμ, ημερολόγια, δημοσκοπήσεις και πολλά άλλα. Είναι εξαιρετικό για τη διαχείριση μεγάλου όγκου περιεχομένου και η διεπαφή χρήστη είναι πολύ φιλική. Ωστόσο, το Joomla δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο πρόσθετων στοιχείων (που ονομάζονται επεκτάσεις ) που παρέχουν τα plugins του WordPress ή τα modules του Drupal. Εάν το blog της ομάδας σας πρόκειται να προσφέρει πολλές θέσεις με ελάχιστη ανάγκη για επιπλέον χαρακτηριστικά πέρα ​​από τα βασικά χαρακτηριστικά του Joomla, τότε αυτό το CMS θα μπορούσε να λειτουργήσει για σας. Περισσότερο "