Συμβουλές φορολογικού ελέγχου για ανεξάρτητους Bloggers

Πληρώνοντας Φόρους ως Blogger Freelance με λιγότερες εκπλήξεις

Εάν είστε ανεξάρτητος blogger και πληρώνομαι ως ανεξάρτητος εργολάβος, τότε είναι πολύ πιθανό ότι οι φόροι δεν λαμβάνονται από την αμοιβή σας. Το IRS θέλει το μερίδιό του στην αμοιβή σας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά σας ως μισθωτούς πλήρους απασχόλησης ή ελεύθερου επαγγελματία. Ανάλογα με το ποσό των χρημάτων που κάνετε ως ελεύθερος επαγγελματίας κατά τη διάρκεια του έτους, θα μπορούσατε να χτυπήσετε με ένα εκπληκτικά οδυνηρό φορολογικό νομοσχέδιο όταν υποβάλετε την ετήσια φορολογική σας δήλωση εκτός αν σχεδιάσετε μπροστά. Κατ 'αρχάς, πρέπει να καταλάβετε πώς εργάζονται οι freelance blogger φόροι, και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να προετοιμαστείτε για φορολογική περίοδο.

Πάρτε όλες τις πιθανές εκπτώσεις

Συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε όλες τις κρατήσεις που μπορείτε νόμιμα. Για να ξεκινήσετε, δείτε αυτό το κατάλογο των φορολογικών εκπτώσεων για τους bloggers .

Διατηρείτε ακριβείς εγγραφές

Αποθηκεύστε όλες τις αποδείξεις δαπανών που σχετίζονται με την επιχείρησή σας, τους μισθούς, τα ηλεκτρονικά καταστήματα πληρωμών και ούτω καθεξής. Δεν θα τα χρειάζεστε μόνο όταν εσείς ή ο φορολογικός σας εκπρόσωπος ολοκληρώνετε τη φορολογική σας δήλωση, αλλά ίσως χρειαστεί να τα παρουσιάσετε σε περίπτωση που η επιστροφή σας ελεγχθεί.

Ταξινόμηση της επιχείρησής σας για το blogging ανεξάρτητων επιχειρήσεων

Ανάλογα με την προσωπική σας κατάσταση, ίσως να θέλετε η επιχείρησή σας για το blogging ανεξάρτητα να ταξινομείται στη φορολογική σας δήλωση ως ατομική επιχείρηση, s-corp (μικρή εταιρεία) ή εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (llc). Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την ταξινόμηση της επιχείρησής σας στο blogging και, στη συνέχεια, συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό για πρόσθετη καθοδήγηση.

Πληρώστε φόρους από το άλλο εισόδημα κάθε μήνα

Εάν κάνετε ένα σημαντικό εισόδημα από την ανεξάρτητη επιχείρηση blogging σας, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας με μια μεγάλη φορολογική υποχρέωση όταν φορολογική περίοδο κυλώνεται γύρω. Για να είστε σίγουροι ότι δεν είστε υπόχρεοι φόροι καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αυξήστε τις παρακρατήσεις σας από οποιοδήποτε φορολογημένο εισόδημα που λαμβάνετε κάθε μήνα, όπως το paycheck σας από την εργασία πλήρους απασχόλησης εάν έχετε ένα ή το paycheck του συζύγου σας.

Αποθηκεύστε ένα ποσοστό του εισοδήματός σας από ανεξάρτητους ιστοτόπους κάθε μήνα για φόρους

Ένας άλλος τρόπος για να μειώσετε το φόρο επί του εισοδήματος του ανεξάρτητου blogging σας κατά την υποβολή της φορολογικής σας δήλωσης είναι να αφαιρέσετε ένα ποσοστό του εισοδήματός σας κάθε μήνα ειδικά για το σκοπό της πληρωμής της ετήσιας φορολογικής υποχρέωσης. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τα χρήματα που χρειάζεστε όταν εσείς ή ο φορολογικός σας υπάλληλος υπολογίζετε τον οφειλόμενο φόρο στην φορολογική σας δήλωση. Πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες θεωρούν ότι το 20% του μηνιαίου εισοδήματός τους είναι συνήθως αρκετό για να καλύψει τους φόρους τους κάθε χρόνο. Συμβουλευτείτε έναν φοροτεχνικό για να καθορίσετε ποιο είναι το καλύτερο ποσό για εσάς να διαθέσετε για φόρους κάθε μήνα.