Τι είναι μια διαφήμιση με κείμενο κειμένου;

Δημιουργήστε έσοδα από το ιστολόγιό σας με συνδέσμους εντός κειμένου

Οι διαφημίσεις συνδέσμων κειμένου είναι ένας τρόπος για τη δημιουργία εσόδων στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας. Η διαφήμιση εντός κειμένου μετατρέπει μεμονωμένες λέξεις ή φράσεις στο κείμενο σε συνδέσμους. Συνήθως, οι σύνδεσμοι αυτοί εμφανίζονται με διαφορετικό χρώμα από το υπόλοιπο κείμενο. Όταν οι επισκέπτες στον ιστότοπό σας κάνουν κλικ στη συνδεδεμένη λέξη ή φράση, μεταφέρονται σε μια συγκεκριμένη σελίδα σε έναν άλλο ιστότοπο.

Ο εκδότης του ιστολογίου ή του ιστοτόπου (εσείς) καταβάλλεται από έναν διαφημιζόμενο που προσπαθεί να κατευθύνει την επισκεψιμότητα στη συνδεδεμένη σελίδα. Οι εκδότες συνήθως πληρώνονται με βάση τον αριθμό των φορών που οι επισκέπτες κάνουν κλικ στη διαφήμιση με κείμενο (που ονομάζεται διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ), αλλά μπορούν να καταβληθούν κατ 'αποκοπήν τέλη για τη δημοσίευση του συνδέσμου στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπό τους.

Οφέλη από την τοποθέτηση διαφημίσεων συνδέσμων κειμένου για διαφημιζόμενους

Οι διαφημιζόμενοι τοποθετούν τις διαφημίσεις τους σε σελίδες που έχουν κάποια σχέση με το κοινό που προσπαθούν να προσελκύσουν στους ιστοτόπους τους.

Οι διαφημίσεις συνδέσμων κειμένου προκάλεσαν κάποια διαμάχη στο παρελθόν όταν συσχετίστηκαν με πτώση στις ταξινομήσεις αναζήτησης Google ή κατάργηση από τα αποτελέσματα αναζήτησης Google τόσο για τους ιστότοπους εκδοτών όσο και για διαφημιζόμενους, αφού η Google αποκάλυψε εκτεταμένη προσπάθεια ανεπιθύμητης αλληλογραφίας συνδεδεμένη με διαφημίσεις συνδέσμων κειμένου. Αντιμετωπίστε αξιόπιστους παρόχους διαφημιστικών προγραμμάτων με ηλεκτρονικό επιχειρησιακό ιστορικό για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύνδεση με το spam.

Πού να πάτε για Προγράμματα Διαφήμισης In-Text Link

Τα δημοφιλέστερα διαφημιστικά προγράμματα συνδέονται με το Google AdSense , το Amazon Associates , το LinkWorth, το Amobee (πρώην Kontera) και πολλά άλλα. Όλοι προσφέρουν ευκαιρίες διαφήμισης με κείμενο με βάση τα συμφραζόμενα μαζί με άλλους τύπους διαφημίσεων, όπου το κείμενο στο ιστολόγιό σας συνδέεται με διαφημιστικό περιεχόμενο συναφή με το περιεχόμενο. Εάν ενδιαφέρεστε, μεταβείτε σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους διαφημιζόμενων και εγγραφείτε. Ο διαφημιζόμενος θα συνδέσει τα ενδιαφερόμενα μέρη με το ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας.