Τα 7 παιχνίδια Best Workout για το Nintendo Wii

Κανένας κονσόλα δεν έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα των παικτών, όπως οι παγίδες καλαθοσφαίρισης, πανοραμικές πανοπλίες, καθώς και το Wii. Από το Wii Sports , το πρώτο παιχνίδι Wii, οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν και να κινηθούν. Εάν θέλετε μια πραγματική προπόνηση, αυτή που σας αφήνει έξω από την αναπνοή με την αγωνιστική καρδιά και τους πονεμένους μύες, εδώ είναι τα παιχνίδια που θα σας πάρουν σε φόρμα.

01 από 07

Punch-Out !!

Punchout !! σας αφήνει εφίδρωση. Nintendo

Προπόνηση: 5/5
Διασκέδαση: 4/5

Η διάτρηση του αέρα δεν ακούγεται σαν σκληρή δουλειά, αλλά το κάνετε αρκετά γρήγορα ενώ πηγαίνετε και βγάζετε το χαρτονόμισό σας και θα κολυμπήσετε τον ιδρώτα σε χρόνο μηδέν. Όταν λέω Punch-Out !! είναι ένα μεγάλο παιχνίδι προπόνηση, εννοώ όσο παίζετε με το απομακρυσμένο και nunchuk Wii στα χέρια σας και το ισορροπημένο συμβούλιο κάτω από τα πόδια σας. Χωρίς τον πίνακα ισορροπίας εξακολουθεί να είναι αρκετά ενεργητικός αλλά λιγότερο από μια προπόνηση πλήρους σώματος. Και αν χρησιμοποιήσετε το σχέδιο ελέγχου με το κουμπί, μόνο οι αντίχειρες σας θα κουραστούν. Αλλά έπαιξε πλήρες, Punch-Out !! είναι το καλύτερο μίγμα διασκέδασης και άσκησης που μπορείτε να βρείτε για το Wii. ( Διαβάστε ανασκόπηση .) Περισσότερα »

02 του 07

Ενεργός ζωή: Υπαίθρια πρόκληση

Namco Bandai

Προπόνηση: 5/5
Διασκέδαση: 3/5

Όσον αφορά την εργασία στον εαυτό σας σε μια κατάσταση απόλυτης εξάντλησης, δεν μπορείτε να κάνετε καλύτερα από την ενεργό ζωή: Outdoor Challenge . Τρέχετε, πηδάς, γυρίζετε, αντλίζετε τα χέρια σας και προτού το ξέρτε, βρίσκεστε στο πάτωμα ακούγοντας την αντλία καρδιάς σας τρελά στο στήθος σας. Αυτή η συλλογή ενεργητικών μίνι-παιχνιδιών είναι ένα κομμάτι μικτής τσάντας στο διασκεδαστικό τμήμα, αλλά σίγουρα θα σας κάνει να δουλέψετε και μπορείτε να το παίξετε με έναν φίλο. (Διαβάστε ανασκόπηση.) Περισσότερα »

03 του 07

Επανάσταση Χορού Χορού: Ζεστό Μέρος 2 (και 1 και 3)

Konami

Προπόνηση: 4/5
Διασκέδαση: 4/5

Μπορείτε να βρείτε τα παιχνίδια Dance Dance Revolution για τις περισσότερες κονσόλες και ενώ η έκδοση του Wii σας ζητά να κρατήσετε νίκη και με τα χέρια σας, πρόκειται γενικά να σας δώσει την ίδια προπόνηση που θα έχετε στο Xbox 360 ή το Playstation 3 . Αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό προπόνηση. Το footwork είναι γρήγορο και εξαγριωμένο και το παιχνίδι είναι σχεδόν εξίσου διασκεδαστικό με το χορό (αν δεν σας αρέσει να χορεύετε, οπότε πιθανότατα θα το βρείτε πιο διασκεδαστικό από το χορό). Τα παιχνίδια DDR διατηρούν το σχήμα τους πολύ πριν από το Wii, αλλά είναι ακόμα πολύ κατάλληλο για μια τέτοια ενεργή κονσόλα. (Διαβάστε ανασκόπηση.) Περισσότερα »

04 του 07

Wii Fit Plus

Skateboarding μέσω ισορροπίας. Nintendo

Προπόνηση: 3/5
Διασκέδαση: 4/5

Αυτή η εκτεταμένη έκδοση του Wii Fit είναι εντάξει ως παιχνίδι άσκησης , αποδεικνύοντας ότι είναι πιο αποτελεσματικό για τη βελτίωση της ισορροπίας σας από τη δύναμή σας, αλλά αυτό που το κάνει πολύ καλύτερα από το πρωτότυπο είναι η προσθήκη 12 νέων διασκεδαστικών μίνι παιχνιδιών που δίνουν στους παίκτες μια προπόνηση αυτό είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Μπορεί να έχετε περισσότερους μύες να γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, αλλά θα έχετε πιο διασκεδαστικό juggling ενώ είστε ισορροπημένοι σε μια γιγάντια μπάλα. ( Διαβάστε ανασκόπηση .) Περισσότερα »

05 του 07

EA Sports Active

ΕΑ

Προπόνηση: 4
Διασκέδαση: 1

Ένα ευθεία παιχνίδι προπόνησης που αποφεύγει τις πιο διασκεδαστικές πτυχές του Wii Fit αλλά προσφέρει επίσης μια πιο αποτελεσματική ρουτίνα προπόνησης. Ένα καλό παιχνίδι για όσους θέλουν να δουλέψουν κάθε μυ και δεν χρειάζονται ψυχαγωγία ενώ το κάνουν. ( Διαβάστε ανασκόπηση .) Περισσότερα »

06 του 07

Shaun White Snowboarding: Οδικό ταξίδι

Ubisoft

Προπόνηση: 3.5 / 5
Διασκέδαση: 3,5 / 5

Εάν χρησιμοποιείτε τον πίνακα ισορροπίας για να παίξετε Road Trip, σε αντίθεση με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου, θα πρέπει να πάρετε μια ωραία προπόνηση από όλες τις κλίσεις προς τη μια πλευρά και την άλλη. Το παιχνίδι δεν σας ζητά να κάνετε τίποτα με τα χέρια σας, καθιστώντας το λιγότερο από μια άσκηση πλήρους σώματος από τα παιχνίδια που απαριθμούνται παραπάνω, αλλά το σώμα σας κινείται. ( Διαβάστε ανασκόπηση .) Περισσότερα »

07 του 07

Skate It

Skate It Mixes Άσκηση με απογοήτευση. Ηλεκτρονικές τέχνες

Προπόνηση : 3.5 / 5
Διασκέδαση: 3/5

Skate Είναι αναμφισβήτητα κάτι περισσότερο από μια προπόνηση από το Shaun White Snowboarding: Road Trip όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα ισορροπίας , αλλά μόνο επειδή είναι πιο δύσκολο να ελέγξετε το παιχνίδι, καθιστώντας τους παίκτες να ξοδεύουν πολύ χρόνο προσπαθώντας να βγάλουν από τους περίεργους κύκλους και τις απότομες στροφές. Σίγουρα, απογοητευτικά για να προσπαθήσετε να πάρετε τη μοτοσυκλέτα σας προς τη σωστή κατεύθυνση θα λειτουργήσει μερικούς μυς, αλλά ο ερεθισμός σας θα σας κρατήσει από το να παίζετε όσο θα κάνατε και με άλλα παιχνίδια προπόνησης. (Διαβάστε ανασκόπηση.) Περισσότερα »