Τα 8 καλύτερα μέρη για να αγοράσετε τηλεόραση online το 2018

Γνωρίζουμε μόνο τους εμπόρους λιανικής πώλησης που θα έχουν την τέλεια τηλεόραση για εσάς

Είτε είστε ψυχολογική ψυχαγωγία στην πραγματικότητα, ένας ανεμιστήρας υπηρεσιών ροής και πρωτότυπου περιεχομένου ή ένας gamer που αγαπά να παίζει σε μια μεγάλη οθόνη, έχοντας μια υπέροχη τηλεόραση στο σπίτι, μπορεί να προσφέρει ώρες διασκέδασης για κάθε μέλος της οικογένειας. Αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση, μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη, αγοράζοντάς την online και να την παραδώσετε απευθείας στην πόρτα σας (που θέλει να ασχοληθεί με έναν επίμονο αντιπρόσωπο πωλήσεων και τη φόρτωση και εκφόρτωση σε αυτοκίνητο ή φορτηγό , ΤΕΛΟΣ παντων?). Επιπλέον, πολλοί από τους διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης προσφέρουν επίσης γενναιόδωρες πολιτικές επιστροφής και ασχολείται με τη ναυτιλία, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε και λίγες πένες. Για να σας βοηθήσουμε να βαθμολογήσετε τον καλύτερο σωλήνα, παραθέσαμε τα καλύτερα μέρη για να αγοράσετε τηλεόραση online παρακάτω.

Δεν υπάρχει μυστικό εδώ - το Amazon είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για online αγορές. Φαίνεται ότι σχεδόν όλοι έχουν παραγγείλει κάτι από τον online γίγαντα πριν - έχουν φτάσει πραγματικά 100 εκατομμύρια μέλη της Amazon Prime. Η Amazon διαθέτει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών προϊόντων και η εύχρηστη διεπαφή πελάτη της επιτρέπει να ταξινομείτε και να φιλτράρετε με διαφορετικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους, της τιμής και της εξαιρετικά χρήσιμης αναθεώρησης του μέσου όρου των πελατών. Αν είστε σχισμένοι μεταξύ μερικών διαφορετικών επιλογών, η ανάγνωση των κριτικών μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το καλύτερο σύνολο για τις ανάγκες σας. Το Amazon προσφέρει χρήσιμη εξυπηρέτηση πελατών και εύκολη επιστροφή - και φυσικά δωρεάν διήμερη ναυτιλία εάν είστε πρώην μέλος (οι περισσότερες τηλεοπτικές παραγγελίες θα παραδίδονται δωρεάν ακόμα κι αν δεν είστε πρωθυπουργός). Όταν ψάχνετε για μια νέα τηλεόραση σε εξαιρετική τιμή και την ευκολία αποστολής στην πόρτα σας, μην παραβλέπετε την Amazon.

Η Walmart είναι ένας άλλος λιανοπωλητής που οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι πολύ εξοικειωμένοι. Ωστόσο, ενώ μπορείτε να επισκέπτεστε τακτικά τα αποθέματα σε συρραπτικά, είδη χαρτιού και άλλα αντικείμενα οικιακής χρήσης, ίσως να μην συνειδητοποιήσετε ότι η Walmart είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να αγοράσετε μια τηλεόραση. Αναζήτηση στον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο για το επιθυμητό μέγεθος ή την αγαπημένη σας μάρκα. Η Walmart μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πάντα, από τις συμπαγείς τηλεοράσεις που είναι ιδανικές για ένα dorm δωμάτιο ή RV έως τεράστιες επίπεδες οθόνες και έχει επιλογές από κορυφαίες μάρκες, όπως Samsung, Vizio, Sharp, Philips και RCA. Το Walmart προσφέρει τηλεοράσεις LED, LCD, 3D, 4Κ και πλάσματος, καθώς και κομψές τηλεοράσεις με καμπύλες οθόνες και έξυπνες έξυπνες τηλεοράσεις. Αγοράστε νέα ή βαθμολογήστε πολύ με την περιήγηση σε ανακαινισμένα προϊόντα. Η Walmart προσφέρει επίσης δέσμες αξίας που περιλαμβάνουν δημοφιλή αξεσουάρ, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία αγοράς. Επιπλέον, η Walmart σας δίνει μια γενναιόδωρη 90 ημερών για να επιστρέψετε μια τηλεόραση και δέχονται επιστροφές στο κατάστημα αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της αποστολής ενός αντικειμένου πίσω.

Για πολλούς, η τηλεόραση αποτελεί το κέντρο του συστήματος οικιακής ψυχαγωγίας, είτε το χρησιμοποιούν για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές είτε για αθλητικές εκδηλώσεις, ροή μουσικής ή παιχνίδια. Εάν είστε έτοιμοι να παραλάβετε μια νέα τηλεόραση, η Best Buy διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από ηλεκτρονικά προϊόντα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών τηλεοράσεων από μάρκες όπως Samsung, LG, Sony, Hisense, Toshiba και άλλοι. Χρειάζεστε μια νέα τηλεόραση γρήγορα; Στην ιστοσελίδα του Best Buy μπορείτε να ταξινομήσετε τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα εκείνη την ημέρα για την παραλαβή στο κατάστημα. Πολλά αντικείμενα αποστέλλονται δωρεάν ή έχουν εγγύηση τιμών για να σας βοηθήσουν να πάρετε την καλύτερη προσφορά. Περιηγηθείτε σε νέα προϊόντα ή προϊόντα ανοιχτού κουτιού ή ζητήστε βοήθεια για εγκατάσταση από την ομάδα τεχνολογίας της Best Buy. Επιπλέον, όταν αγοράζετε μια νέα τηλεόραση από την Best Buy, έχετε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για τη Sling TV, μια εύκολη στη χρήση υπηρεσία συνεχούς ροής που παρέχει πρόσβαση σε τόνους μεγάλων επιλογών ψυχαγωγίας.

Ιδρύθηκε το 1985 στο Silicon Valley, το Fry's είναι ένα υπερσύστημα γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών και αξεσουάρ που απευθύνονται σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για τις τελευταίες τεχνολογίες, παιχνίδια και ψυχαγωγία. Εάν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να επισκεφθείτε ένα κατάστημα του Fry ή δεν έχετε μια τοποθεσία κοντά σας, μην ανησυχείτε - εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην μεγάλη επιλογή και τις τιμές τους στο διαδίκτυο, καθώς και δωρεάν αποστολή για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία 34 δολάρια. Περιηγηθείτε σε τηλεοράσεις από μάρκες Magnavox, Samsung, JVC, Sony, Sharp, Avera, Panasonic και άλλα. Αν εγγραφείτε στον ιστότοπό τους, η Fry αποστέλλει συχνά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κωδικούς προσφοράς για πωλήσεις και άλλες ειδικές προσφορές. Κάθε αγορά του Fry έρχεται με εγγύηση ικανοποίησης 30 ημερών, η οποία μπορεί να σας δώσει πραγματικά την ειρήνη του μυαλού, εάν παραγγείλετε online και δεν είστε σε θέση να προβάλετε φυσικά το προϊόν πριν από την αγορά. Επιπλέον, η τεχνολογική ομάδα του Fry προσφέρει τεχνικές εγκατάστασης και άλλες υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τη νέα σας αγορά χωρίς καθυστέρηση.

Με έδρα την Καλιφόρνια, η Newegg Inc. είναι ο κορυφαίος ηλεκτρονικός λιανοπωλητής με επίκεντρο την ηλεκτρονική στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο βραβευμένος ιστότοπος έχει περισσότερους από 32 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και προσφέρει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη συλλογή από τα πιο πρόσφατα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, ψυχαγωγία, smart home και προϊόντα τυχερών παιχνιδιών, που κατατάσσονται συνεχώς ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς για online αγορές. Η Newegg διαθέτει τηλεοράσεις από μερικές από τις κορυφαίες μάρκες, όπως Samsung, Vizio και LG, ενώ μερικές αγορές έρχονται με αξεσουάρ μπόνους διασκέδασης, όπως ελεύθερες βάσεις τοίχου, καλώδια HDMI ή κεραίες ψηφιακής τηλεόρασης. Επωφεληθείτε από τα σχόλια των προηγούμενων αγοραστών και των επιλογών φίλτρου από το Φίλτρο από τις πληροφορίες πελατών, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών όπως η εξαιρετική εικόνα, τα έργα εξαιρετικά, οι εξαιρετικές τιμές και πολλά άλλα. Το Newegg προσφέρει εύκολη επιστροφή και ένα τμήμα καθημερινών προσφορών για να σας βοηθήσει να βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για προϊόντα όπως τηλεοράσεις. Επιπλέον, ελέγξτε το κέντρο εκπτώσεων για να περιηγηθείτε στις τελευταίες προσφορές έκπτωσης ή να εντοπίσετε τις φόρμες εκπτώσεων για τα προϊόντα που έχετε ήδη αγοράσει.

Όλοι αγαπούν το Target για τα προσιτά, trendy προϊόντα τους στο σπίτι, τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους, αλλά ξέρατε ότι είναι επίσης ένα πολύ καλό μέρος για να ψωνίσετε για τηλεοράσεις; Αν χρειάζεστε κάτι γρήγορα, ο ιστότοπός τους σας δείχνει τις επιλογές στο απόθεμά σας στο πλησιέστερο κατάστημά σας, αλλά οι επιλέξιμες παραγγελίες άνω των $ 35 μπορούν επίσης να λάβουν δωρεάν διήμερη ναυτιλία. Αληθινή με τη φυσική της τάση, η Target τείνει να διαφημίζει μόνο νεότερες τηλεοπτικές επιλογές που έχουν τα τελευταία χαρακτηριστικά, όπως οι τηλεοράσεις 4K / UHD, οι τηλεοράσεις OLED, οι καμπύλες οθόνες και οι τηλεοράσεις με δυνατότητα 3D, αλλά και μια αξιοπρεπή επιλογή οθονών οικιακού κινηματογράφου για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους ψυχαγωγίας σας. Αν τυχαίνει να είστε κάτοχος Tarcard Redcard, σίγουρα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τι Target έχει να προσφέρει πριν αγοράσετε αλλού, καθώς εξοικονομείτε πέντε τοις εκατό σε κάθε αγορά στο Target, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό εάν κερδίζετε ένα εισιτήριο μεγάλου εισιτηρίου όπως μια τηλεόραση.

Το Overstock είναι ένας διαδικτυακός πωλητής με έδρα το Salt Lake City. Ιδρύθηκε το 1999, η Overstock ξεκίνησε ως εκκίνηση, αλλά τώρα είναι ένας πωλητής λιανικής αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο οποίος προσφέρει τα πάντα από εγχώρια προϊόντα έως έπιπλα για ηλεκτρονικά. Όταν πρόκειται για τηλεοράσεις, το Overstock διαθέτει μια πραγματικά εύχρηστη λειτουργία ταξινόμησης και φίλτρου που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα αποτελέσματα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση, την τιμή ή την κατηγορία. Η υπερπλησία έχει τηλεοράσεις τόσο μικρές όσο κάτω από 20 ίντσες και μεγαλύτερες από πάνω από 60 ίντσες και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία τύπων τηλεόρασης και επιλογές τιμών. Ενώ η επιλογή μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το τι έχουν κατά την ώρα που ψάχνετε, το Overstock προσφέρει περιστασιακά μερικές υπέροχες διαπραγματεύσεις που είναι δύσκολο να σημειωθούν οπουδήποτε αλλού, καθώς συχνά προσφέρουν κουπόνια, πωλήσεις και άλλες προσφορές.

Οι βουλευτές τραγουδούν τις επαίνους της Costco για τις τεράστιες επιλογές αγοράς χύμα. Κάντε μια βόλτα στους διαδρόμους στο τοπικό κατάστημά σας και περιηγηθείτε σε όλα από αναλώσιμα όπως χαρτί υγείας και χαρτοπετσέτες σε μικρές πολυτέλειες, όπως καρύδια και κρασί. Ωστόσο, είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να εξετάσετε όταν ψάχνετε για μια νέα τηλεόραση - και δεν χρειάζεται να είστε μέλος για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες προσφορές της ή ακόμα και να πάτε στο κατάστημα, χάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η Costco προσφέρει πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση και μια γενναιόδωρη πολιτική επιστροφής που σας δίνει ένα παράθυρο 90 ημερών για την επιστροφή μιας τηλεόρασης, ενώ σας επιτρέπει να επιστρέψετε στο κατάστημα για άμεση επιστροφή χρημάτων. Ζείτε σε ένα διαμέρισμα ή στην πόλη; Η Costco είναι ένας από τους μοναδικούς διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης που προσφέρουν δωρεάν παράδοση που περιλαμβάνει έως και δύο σκάλες. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι η Costco προσφέρει μόνο τηλεοράσεις από τέσσερις μάρκες - Samsung, Vizio, LG και TCL - και μερικές από τις προσφορές θα είναι διαθέσιμες μόνο στα μέλη. Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να δίνει στους πελάτες μια αρκετά αξιοπρεπή επιλογή και την ευκαιρία να σκοράρει πολύ online.

Αποκάλυψη

Στο The Balance, οι ειδικοί συγγραφείς μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης.