Πάρτε αυτά τα 9 κουίζ για να δείτε το μέλλον σας

Αφήστε το BuzzFeed Genie να αποκαλύψει όλα

Εάν τα κουίζ BuzzFeed είναι οποιοσδήποτε οδηγός, θα πρέπει να μετακομίσω στο Μίτσιγκαν και να επανεκπαιδεύσω για να είμαι αστροναύτης. Τουλάχιστον αυτό μου είπε το site αφού έκανα μερικά από τα δημοφιλή κουίζ της προσωπικότητας. Εν τούτοις πρέπει να κάνω κάτι σωστό, επειδή και με διαβεβαίωσαν ότι δεν χρειάζεται να ασκώ περισσότερο (αν και δεν το κάνω ποτέ) και θα ζήσω μια μακρά και υγιή ζωή.

Μπορεί όλα να είναι αχρήστευση, αλλά ποιος δεν αγαπά την γελοία αυτο-εξερεύνηση ενός αστείου κουίζ προσωπικότητας BuzzFeed; Πήρα πρόσφατα έναν τόνο και καταγράφει τα αποτελέσματα για να δούμε πόσο διασκεδαστικά θα μπορούσαν να είναι.

Εδώ είναι εννέα διασκεδαστικά που βρήκα ότι με κάποιο τρόπο σχεδιάστηκαν για να αποκαλύψουν βασικά τμήματα της προσωπικότητας και της ζωής σας. Είναι από τα πιο δημοφιλή - και πιο αστεία - κουίζ BuzzFeed.

Σε ποιο κράτος στην πραγματικότητα ανήκετε;

Πείτε στο BuzzFeed την αγαπημένη σας αλυσίδα γρήγορου φαγητού, τηλεοπτική εκπομπή, μουσικό, ηθοποιό και ζώο. Επιλέξτε επιθέματα για να περιγράψετε τις καλές ιδιότητες του συνεργάτη σας και τις δικές σας αρνητικές. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια φωτογραφία τοπίου και το αγαπημένο σας quote και voilà, το BuzzFeed θα σας πει ποιο κράτος της Αμερικής ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητά σας. Μου είπε ότι ανήκω στο Μίτσιγκαν, παρόλο που μένω στο Μέριλαντ. «Είσαι ένα έξυπνο, φιλικό και χαλαρό άτομο», ξεκίνησε η σύνοψη. Υποθέτω ότι ο συγγραφέας αυτού του κουίζ αρέσει στους ανθρώπους στο Μίτσιγκαν, αλλά δεν συσκευάζω τις τσάντες μου ακόμα.

Ποια σταδιοδρομία θα έπρεπε να έχετε στην πραγματικότητα;

Απαντήστε σε 10 γρήγορες ερωτήσεις που μετρούν ως επί το πλείστον πώς θέλετε να ξοδέψετε το χρόνο και τα χρήματά σας. Ποιος είναι ο "επισκέπτης του δείπνου σας"; Πώς θα ξοδέψατε επιστροφή φόρου; Επιλέξτε ένα είδος περιοδικών, κοινωνικών δικτύων και ταινιών. Αφού έχω κάνει κλικ σε όλες μου τις επιλογές, μου είπε ότι πρέπει να είμαι αστροναύτης γιατί είμαι περίεργος και "εξερευνητής". Εναλλακτικά επαγγέλματα που πρόσφερε ήταν ερευνητής και (αυτό είναι που το κάνω τώρα) ένας δάσκαλος.

Αυτό το Quiz Palm Reading θα αποκαλύψει το μέλλον σας

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου, επειδή τα λεπτομερή σχέδια των χεριών δείχνουν ποιες γραμμές είναι που μιλούν στην παλάμη. Ποτέ δεν ήμουν σίγουρος ποια ήταν η "γραμμή ζωής μου" ή πώς να πω τη σειρά "μοίρα" μου από τη γραμμή "γάμου" μου. Τώρα ξέρω. Τα καλά νέα είναι ότι ο αναγνώστης παλάμης του BuzzFeed έβαλε δική μου στην κατηγορία της "Δύναμης" και προέβλεψε: "Θα έχετε μια μακρά και εκπληκτική ζωή ζωτικότητας". Ω, αισθάνομαι τόσο απαλλαγμένος - και δεν έπρεπε καν να πληρώσω έναν αναγνώστη παλάμης!

Πόσο παθητικός-επιθετικός είστε;

Αν παθητικοί επιθετικοί άνθρωποι σας ενοχλήσουν, αυτό μπορεί να είναι fu n. Εάν δεν ενδιαφέρεστε αν οι άνθρωποι είναι παθητικοί επιθετικοί και δεν είστε οι ίδιοι αυτοί οι ίδιοι, μπορεί να είναι κάπως βαρετό. Οι απαντήσεις είναι προφανείς. Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε τι παθητική επιθετική σημαίνει και ότι δεν είναι η βέλτιστη συμπεριφορά, σωστά; Ακόμα, μερικές από τις απαντήσεις είναι ελαφρώς αστείες. Η παθητική επιθετική συμπεριφορά μπορεί να γίνει γελοία. Το Buzzfeed μου είπε ότι δεν είμαι παθητικός επιθετικός, αλλά hey, οι επιλογές είναι προφανείς εάν θέλετε αυτή την απάντηση.

How & # 39; Είσαι?

Χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος και επιθυμία να διασκεδάσει κανείς γι 'αυτό, αλλά είναι πολύ δημοφιλές - πιθανώς επειδή πρόκειται για κάποιες ενοχλητικές συμπεριφορές. Διαβάστε περισσότερα από 100 (συμπεριλαμβανομένων και κάποιων πραγματικά ενοχλητικών) δραστηριοτήτων για τον τρόπο ζωής και επιλέξτε όποιον σας ταιριάζει για να μάθετε αν ταιριάζει με το μωρό "Bro". Κατάστημα στο Hollister, Affliction και Express; Έχετε ένα τατουάζ συρματοπλέγματος και παρακολουθήσετε συναυλίες Kid Cudi; Να ουρείτε στο κοινό; Σχεδιάστε τους ανθρώπους ενώ κοιμούνται; Έχετε την ιδέα. Έμαθα ότι είμαι "σίγουρα όχι αδερφέας" - κυρίως επειδή μόνο εγώ έκανα ήταν να διαβάσω και να απορρίψω όλες τις πιθανές απαντήσεις χωρίς να κάνω κλικ σε κανέναν. "Έλεγξα 0 από τους 130 στον κατάλογο αυτό!" μου είπε σωστά.

Ποια είναι η αγαπημένη σας Emoji που πραγματικά λέει για σας

Αυτό είναι απλό και γρήγορο. Πρόκειται για emojis, αυτά τα μικροσκοπικά εικονίδια συνήθιζαν να μεταδίδουν συναισθήματα σε μηνύματα κειμένου. Επιλέξτε ένα emoji από ένα πλέγμα 21 διαφορετικών μικρών εικόνων και σας λέει τι συναισθήματα αντιπροσωπεύει και προσφέρει μια ερμηνεία αυτού που λέει για σας. Η επιλογή μου είδος υπονοούμενου προσπαθούσα να είμαι πολύ ισχίο ή δροσερό. "Moon Emoji: Είσαι το δικό σου πρόσωπο ... και αυτό το πρόσωπο είναι φοβερό, ίσως πάρα πολύ φοβερό για το emojis;"

Ποιο επίπεδο Introvert είστε;

Αυτός δεν σας δίνει πολλές μη εσωστρεφείς επιλογές, έτσι ουσιαστικά μιλάτε για διαβαθμίσεις της εσωστρέφειας. Μου έδειξε ένα "ήπιο εσωτερικό" και είπε: "Έχετε κάποιες εσωστρεφείς τάσεις, αλλά έχετε και κάποιες εξωστρεφείς τάσεις".

Σε ποιο βαθμό εισέρχεσαι στη ζωή;

Όλοι οι εραστές του κουίζ BuzzFeed έχουν πάρει αυτή τη φορά. Φαίνεται ότι επικεντρώνεται στη μεγάλη εικόνα της ζωής. Τρώτε έξυπνα, ασκώντας και κάνοντας όλα τα πράγματα goody-goody; Αυτός μου συμψηφίστηκε ένα A + στο βαθμό της ζωής, και hey, τους είπα ακόμη και εγώ δεν ασκεί. Κάτι πρέπει να είναι λάθος στη λογική κουίζ - ή ο υπόλοιπος κόσμος είναι πιο πίσω από την καμπύλη υγείας από όσο σκέφτηκα.

Ποιο σπίτι του Hogwarts ανήκετε;

Οι θεματοφύλακες της Σχολής Μάγος Μαγείας των Μαγισσών του Χόγκουαρτς, ο τόπος όπου ο Χάρι Πότερ έμαθε το εμπόριό του, χώρισε αυτή την έδρα της ανώτερης μάθησης σε τέσσερις κοινότητες ή "σπίτια". Κάθε σπίτι παίρνει το όνομά του από τον ιδρυτή του. Αυτό το κουίζ δηλώνει εάν πρέπει να εγκατασταθείτε στο Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw, ή Slytherin.