Πώς να επισυνάψετε μια φωτογραφία σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή το iPad

Η Apple έχει κάνει σχετικά απλό να επισυνάψετε φωτογραφίες στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο iPhone ή το iPad, αλλά είναι εύκολο να χάσετε αυτήν τη λειτουργία αν δεν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Μπορείτε να επισυνάψετε φωτογραφίες τόσο μέσω της εφαρμογής "Φωτογραφίες" είτε μέσω της εφαρμογής "Αλληλογραφία" και εάν έχετε iPad, μπορείτε να τραβήξετε και τα δύο στην οθόνη σας για να συνδέσετε εύκολα πολλές φωτογραφίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα εξετάσουμε και τις τρεις μεθόδους.

01 από 03

Πώς να επισυνάψετε μια φωτογραφία σε ένα email χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Photos

Εάν ο κύριος στόχος σας είναι να στείλετε μια φωτογραφία σε έναν φίλο, είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε απλά στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αυτό σας δίνει όλη την οθόνη για να επιλέξετε τη φωτογραφία, διευκολύνοντας την επιλογή του σωστού.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες και εντοπίστε τη φωτογραφία που θέλετε να στείλετε με email. ( Μάθετε πώς να ξεκινήσετε γρήγορα την εφαρμογή Φωτογραφίες χωρίς να την κυνηγάτε .)
  2. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση στο επάνω μέρος της οθόνης. Είναι το κουμπί που έχει ένα βέλος που βγαίνει από ένα κιβώτιο.
  3. Αν θέλετε να επισυνάψετε πολλές φωτογραφίες , μπορείτε να το κάνετε από την οθόνη που εμφανίζεται αφού πατήσετε το κουμπί κοινής χρήσης. Απλώς πατήστε κάθε φωτογραφία που θέλετε να επισυνάψετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να μετακινηθείτε στις φωτογραφίες μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά ή από δεξιά προς τα αριστερά .
  4. Για να επισυνάψετε τις φωτογραφίες, πατήστε το κουμπί Αλληλογραφία. Βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης, συνήθως ακριβώς πάνω από το κουμπί Slideshow.
  5. Όταν πατήσετε το κουμπί Αλληλογραφία, θα εμφανιστεί ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε την αλληλογραφία. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και να το στείλετε μέσα από την εφαρμογή Φωτογραφίες.

02 του 03

Πώς να επισυνάψετε φωτογραφίες από την εφαρμογή αλληλογραφίας

Η κοινή χρήση μιας εικόνας μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την αποστολή φωτογραφιών σε οικογένειες και φίλους, αλλά τι γίνεται αν έχετε ήδη συνθέσει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Δεν χρειάζεται να σταματήσετε αυτό που κάνετε και να ξεκινήσετε τις Φωτογραφίες για να επισυνάψετε μια εικόνα στο μήνυμά σας. Μπορείτε να το κάνετε μέσα από την εφαρμογή Mail.

  1. Αρχικά, αρχίστε με τη σύνταξη ενός νέου μηνύματος.
  2. Μπορείτε να επισυνάψετε μια φωτογραφία οπουδήποτε στο μήνυμα αγγίζοντας μία φορά μέσα στο σώμα του μηνύματος. Με αυτό θα εμφανιστεί ένα μενού που περιλαμβάνει την επιλογή "Εισαγωγή φωτογραφίας ή βίντεο". Αν πατήσετε αυτό το κουμπί, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με τις φωτογραφίες σας. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε διαφορετικά άλμπουμ για να βρείτε τη φωτογραφία σας. Όταν το έχετε επιλέξει, πατήστε το κουμπί "Χρήση" στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.
  3. Η Apple πρόσθεσε επίσης ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο οθόνης που σας επιτρέπει να επισυνάψετε γρήγορα μια φωτογραφία στο μήνυμα. Αυτό το κουμπί μοιάζει με μια κάμερα και βρίσκεται στην επάνω δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου λίγο πάνω από το κουμπί του πίσω μέρους. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να τοποθετήσετε μια φωτογραφία ενώ πληκτρολογείτε.
  4. Μπορείτε να επισυνάψετε πολλές φωτογραφίες επαναλαμβάνοντας απλώς αυτές τις οδηγίες.

03 του 03

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Multitasking του iPad για την προσάρτηση πολλών εικόνων

Screenshot του iPad

Μπορείτε να επισυνάψετε πολλές φωτογραφίες σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας τις παραπάνω οδηγίες ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία drag-and-drop του iPad και τις ικανότητές του πολλαπλών εντολών για να μετακινήσετε γρήγορα πολλές φωτογραφίες στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η λειτουργία multitasking του iPad λειτουργεί αλληλεπιδρώντας με την αποβάθρα, οπότε θα χρειαστείτε πρόσβαση στην εφαρμογή Φωτογραφίες από την αποβάθρα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να σύρετε το εικονίδιο Φωτογραφίες στην αποβάθρα, απλά πρέπει να ξεκινήσετε τις φωτογραφίες αμέσως πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή Mail. Η βάση θα εμφανίσει τις τελευταίες εφαρμογές που ανοίχτηκαν στην άκρα δεξιά πλευρά.

Μέσα σε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε τα εξής: