Τρόπος αντιγραφής αρχείων του Microsoft Office στο iPad

Πώς να ανοίξετε τα υπάρχοντα αρχεία Word, Excel και PowerPoint στο iPad σας

Το Microsoft Office έχει προσγειωθεί στο iPad, αλλά προτού μπορέσετε να εργαστείτε στα έγγραφα Word, Excel και PowerPoint, θα πρέπει να μπορείτε να τα ανοίξετε στο iPad σας. Η Microsoft χρησιμοποιεί το OneDrive (παλαιότερα γνωστό ως SkyDrive) ως αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε σύννεφο για το Microsoft Office στο iPad, οπότε για να ανοίξετε τα αρχεία σας, θα πρέπει να τα μεταφέρετε στο OneDrive.

Πώς να δημιουργήσετε ένα γράφημα στο PowerPoint ή στο Word

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση https://onedrive.live.com στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή που περιέχει τα αρχεία του Office.
  2. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια διαπιστευτήρια που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή στο Microsoft Office στο iPad.
  3. Ανοίξτε τον φάκελο που περιέχει τα έγγραφα του Office στον υπολογιστή σας. Σε έναν υπολογιστή που βασίζεται στα Windows, μπορείτε να φτάσετε σε αυτό περνώντας από τον "Ο Υπολογιστής μου" ή "Αυτός ο υπολογιστής", ανάλογα με την έκδοση των Windows. Σε Mac, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Finder.
  4. Μόλις εντοπίσετε τα αρχεία σας, μπορείτε απλά να τα σύρετε από το φάκελο που τους περιέχει και να τα ρίξετε στην ιστοσελίδα του OneDrive. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποστολής. Εάν έχετε πολλά αρχεία, αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί.
  5. Όταν πηγαίνετε στο Word, το Excel ή το PowerPoint στο iPad, τα αρχεία σας θα σας περιμένουν τώρα.

Είναι επίσης καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε το OneDrive τόσο για το iPad όσο και για τον υπολογιστή σας. Αυτό θα κρατήσει τα αρχεία συγχρονισμένα, επομένως δεν χρειάζεται να περάσετε ξανά αυτά τα βήματα μόνο και μόνο επειδή έχετε ενημερώσει ένα έγγραφο στον υπολογιστή σας. Το Microsoft Office θα υποστηρίζει ακόμη και πολλούς χρήστες στο έγγραφο ταυτόχρονα.

Πώς να ρυθμίσετε το Dropbox στο iPad