Πώς να Δημοσίευση φωτογραφιών ή βίντεο στο Twitter από το iPad σας

Είναι εξαιρετικά εύκολο να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στο Twitter, αλλά ίσως χρειαστεί να κάνετε μια μικρή ρύθμιση. Το iPad σας επιτρέπει να συνδέσετε το tablet σας με τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, πράγμα που σημαίνει ότι οι εφαρμογές όπως οι Φωτογραφίες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό σας και να εκτελούν εργασίες όπως η μεταφόρτωση φωτογραφιών. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το Siri για να στείλετε ένα tweet .

  1. Μπορείτε να συνδέσετε το iPad στο Twitter στις ρυθμίσεις του iPad. Αρχικά, ξεκινήστε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις". ( Μάθετε πώς ... )
  2. Στο αριστερό μενού, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το Twitter.
  3. Στις ρυθμίσεις Twitter, απλά πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε Σύνδεση. Αν δεν έχετε ήδη κατεβάσει την εφαρμογή Twitter, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση στο επάνω μέρος της οθόνης. (Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το iPad στο Facebook .)

Θα περάσουμε από δύο τρόπους για να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο στο Twitter. Ο πρώτος τρόπος περιορίζεται μόνο στις φωτογραφίες, αλλά επειδή χρησιμοποιεί την εφαρμογή Φωτογραφίες, μπορεί να είναι ευκολότερο να επιλέξετε και να στείλετε μια φωτογραφία. Μπορείτε ακόμη να επεξεργαστείτε τη φωτογραφία πριν την αποστολή της, οπότε αν χρειαστεί να την περικόψετε ή να αγγίξετε το χρώμα, η εικόνα μπορεί να φανεί εξαιρετική στο Twitter.

Πώς να φορτώσετε μια φωτογραφία στο Twitter χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Φωτογραφίες:

  1. Πηγαίνετε στις Φωτογραφίες σας. Τώρα που το iPad είναι συνδεδεμένο στο Twitter, η κοινή χρήση φωτογραφιών είναι εύκολη. Απλώς ξεκινήστε την εφαρμογή Φωτογραφίες και επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να μεταφορτώσετε.
  2. Μοιραστείτε τη φωτογραφία. Στην κορυφή της οθόνης υπάρχει ένα κουμπί κοινής χρήσης που μοιάζει με ορθογώνιο με βέλος που βγαίνει από αυτό. Αυτό είναι ένα κουμπί γενικής χρήσης που θα δείτε σε πολλές εφαρμογές iPad. Χρησιμοποιείται για να μοιράζεται οτιδήποτε από αρχεία και φωτογραφίες σε συνδέσμους και άλλες πληροφορίες. Πατήστε το κουμπί για να εμφανιστεί ένα μενού με διαφορετικές επιλογές κοινής χρήσης.
  3. Μοιραστείτε με το Twitter. Τώρα απλά πατήστε το κουμπί Twitter. Εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα σχόλιο στη φωτογραφία. Θυμηθείτε, όπως κάθε τιτίβισμα, περιορίζεται σε 280 χαρακτήρες. Όταν τελειώσετε, πατήστε το κουμπί "Αποστολή" στην επάνω δεξιά γωνία του αναδυόμενου παραθύρου.

Και αυτό είναι! Θα πρέπει να ακούσετε μια κουδούνισμα πουλί που επιβεβαιώνει ότι η φωτογραφία αποστέλλεται με επιτυχία στο Twitter. Όποιος ακολουθεί το λογαριασμό σας θα πρέπει εύκολα να τραβήξει τη φωτογραφία στο Twitter ή με μια εφαρμογή Twitter.

Πώς να φορτώσετε μια φωτογραφία ή βίντεο στο Twitter χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Twitter:

  1. Αφήστε την πρόσβαση στις εφαρμογές Twitter στις φωτογραφίες σας . Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το Twitter, θα ζητήσει πρόσβαση στις Φωτογραφίες σας. Θα χρειαστεί να δώσετε πρόσβαση στο Twitter για να χρησιμοποιήσετε το ρολόι της φωτογραφικής μηχανής σας.
  2. Σύνταξη νέου μηνύματος . Στην εφαρμογή Twitter, απλώς πατήστε το κουτί με ένα πένθιμο στυλό σε αυτό. Το κουμπί βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  3. Συνδέστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο . Εάν πατήσετε το κουμπί της κάμερας, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με όλα τα άλμπουμ σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταβείτε στη σωστή φωτογραφία ή βίντεο.
  4. Αν Συνδεθείτε με μια φωτογραφία ... μπορείτε να κάνετε κάποια επεξεργασία φωτός πιέζοντας και κρατώντας τη φωτογραφία κατά την επιλογή της, αλλά δεν θα έχετε πολλές επιλογές όπως στην εφαρμογή Φωτογραφίες.
  5. Αν επισυνάπτεται ένα βίντεο ... θα σας ζητηθεί πρώτα να επεξεργαστείτε το βίντεο. Μπορείτε να ανεβάσετε μόνο 30 δευτερόλεπτα, αλλά το Twitter κάνει σχετικά εύκολο να κόψετε ένα κλιπ από το βίντεο. Μπορείτε να κάνετε το κλιπ μεγαλύτερο ή μικρότερο αγγίζοντας το άκρο του μπλε κουτιού όπου βρίσκονται οι ευθείες γραμμές και μετακινώντας το δάχτυλό σας προς τα μέσα για να το κάνετε πιο κοντά ή μακριά από τη μέση για να κάνετε το κλιπ μακρύτερο. Εάν αγγίξετε το δάχτυλό σας στο μέσο του κλιπ και το μετακινήσετε, το ίδιο το κλιπ θα μετακινηθεί μέσα στο βίντεο, ώστε να μπορείτε να κάνετε το βίντεο κλιπ να ξεκινά νωρίτερα ή αργότερα στο βίντεο. Όταν τελειώσετε, πατήστε το πλήκτρο Trim στο επάνω μέρος της οθόνης.
  1. Γράψε ένα μήνυμα. Πριν στείλετε το τιτίβισμα, μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε ένα σύντομο μήνυμα. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί Tweet στο κάτω μέρος της οθόνης.

Τα βίντεο στο χρονολόγιο γραμμής Twitter θα αναπαράγονται αυτόματα αν ο αναγνώστης σταματήσει επάνω σε αυτά, αλλά θα έχουν μόνο ήχο αν ο αναγνώστης βυθιστεί στο βίντεο για να γίνει πλήρης οθόνη.