Πώς να ρυθμίσετε ένα συναγερμό στο ρολόι iPad σας

Φυσικά υπάρχει μια εφαρμογή γι 'αυτό. Η δυνατότητα να λειτουργήσει το iPad ως ξυπνητήρι μπορεί να ακούγεται σαν ένα όχι-brainer, αλλά είναι ένα χαρακτηριστικό που είναι εύκολο να παραβλέψουμε καθώς χρησιμοποιούμε το iPad μας για να προβάλλουμε ταινίες , να ακούμε μουσική, να περιηγούμε στο διαδίκτυο και να παίζουμε παιχνίδια . Και όπως θα περίμενε κανείς, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον συναγερμό κουδουνίσματος με μουσική και να χτυπήσετε ένα εικονικό κουμπί αναβολής εάν χρειάζεστε μερικά επιπλέον λεπτά ύπνου.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να ορίσετε συναγερμό στο iPad. Οι συναγερμοί χειρίζονται μέσω της εφαρμογής World Clock, η οποία είναι μία από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές που συνοδεύει το iPad. Υπάρχουν δύο τρόποι για να ρυθμίσετε έναν συναγερμό στο iPad: Πρώτον, απλά χρησιμοποιήστε το Siri για να κάνετε την βαριά ανύψωση για εσάς . Εναλλακτικά, εάν θέλετε να ξεδιπλώσετε με τις ρυθμίσεις συναγερμού, μπορείτε να ξεκινήσετε την εφαρμογή Παγκόσμιο ρολόι.

Siri είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ορίσετε ένα συναγερμό στο iPad

Πόσο ευκολότερη μπορεί να είναι απλώς να πείτε στο iPad να το κάνει για εσάς; Η Siri είναι προσωπική βοηθός αναγνώρισης φωνής της Apple και ένα από τα πολλά ταλέντα της είναι η δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ένα συναγερμό. Δεν θα μπορείτε να ρυθμίσετε τον συναγερμό, όπως να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή να ρυθμίσετε τον συναγερμό για μια συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, αλλά εάν απλά θέλετε να ξυπνήσετε, η Siri θα κάνει τη δουλειά. Μάθετε περισσότερα δροσερά πράγματα που μπορεί να κάνει η Siri για εσάς.

  1. Πρώτον, ξεκινήστε στο Siri κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Home .
  2. Όταν ο Siri σας μιλάει, ας πούμε, "Ορίστε ένα συναγερμό για 8 π.μ. αύριο", αντικαθιστώντας την ώρα και την ημέρα που θέλετε να σβήσει ο συναγερμός.
  3. Το Siri θα απαντήσει με το ξυπνητήρι που έχετε ήδη ρυθμίσει για την κατάλληλη ημερομηνία και ώρα. Αν κάνατε λάθος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό στην οθόνη για να το απενεργοποιήσετε.
  4. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το ξυπνητήρι για να ξεκινήσει η εφαρμογή World Clock. Μέσα σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να πατήσετε Επεξεργασία στην επάνω αριστερή γωνία και στη συνέχεια να πατήσετε το ξυπνητήρι που μόλις ρυθμίσατε για να προσαρμόσετε το ξυπνητήρι. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε την αναπαραγωγή συγκεκριμένου τραγουδιού.

Αν έχετε προβλήματα με την ενεργοποίηση του Siri, βεβαιωθείτε ότι δεν βρίσκεστε στην οθόνη κλειδώματος του iPad και ελέγξτε εάν το Siri είναι ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις του iPad.

Ορίστε ένα συναγερμό χρησιμοποιώντας την εφαρμογή παγκόσμιου ρολογιού του iPad

Εάν έχετε ένα παλαιότερο iPad που δεν υποστηρίζει το Siri, εάν έχετε απενεργοποιήσει το Siri ή απλά δεν σας αρέσει να το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα το ξυπνητήρι μέσα στην εφαρμογή Ρολόι. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ρολόι εάν θέλετε να ξυπνήσετε με ένα συγκεκριμένο τραγούδι.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Παγκόσμιο ρολόι. ( Μάθετε πώς μπορείτε να εκκινήσετε εφαρμογές ακόμα και αν δεν ξέρετε πού βρίσκονται .)
  2. Αφού εισέλθετε στην εφαρμογή, πατήστε το κουμπί Συναγερμός στο κάτω μέρος της οθόνης. Βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο Παγκόσμιο ρολόι και την ώρα για ύπνο.
  3. Στη συνέχεια, αγγίξτε το κουμπί με την ένδειξη Plus στην επάνω δεξιά γωνία. Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα ξυπνητήρι.
  4. Στο παράθυρο Προσθήκη συναγερμού, χρησιμοποιήστε τις γραμμές κύλισης για να επιλέξετε την ώρα που θέλετε να σβήσει το ξυπνητήρι.
  5. Εάν θέλετε να επαναληφθεί το ξυπνητήρι, πατήστε Επανάληψη και επιλέξτε ποιες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να ακούγεται το ξυπνητήρι. Συμβουλή: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συναγερμό και να το προσαρμόσετε ώστε να σβήνει τις ημέρες που εργάζεστε και να δημιουργήσετε ένα άλλο συναγερμό στο iPad σας για να το σβήσετε αργότερα στις ημέρες που δεν εργάζεστε.
  6. Πατήστε Ήχος για να επιλέξετε έναν νέο ήχο κλήσης για το ξυπνητήρι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε οποιοδήποτε τραγούδι έχετε στο iPad σας.
  7. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας να αναβάλει, πατήστε το ρυθμιστικό Snooze για να το αλλάξετε από το On στο Off.
  8. Αν έχετε πολλούς συναγερμούς, ίσως είναι καλή ιδέα να τις ονομάσετε. Πατήστε Ετικέτα για να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα σε ένα μεμονωμένο συναγερμό.

Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε έναν συναγερμό

Αφού αποθηκεύσετε ένα ξυπνητήρι, οι ρυθμίσεις σας δεν έχουν τεθεί σε πέτρα. Μπορείτε να αλλάξετε κάθε ξεχωριστή ρύθμιση από τον ήχο που παίζεται όταν ξεκινάει την ημέρα της εβδομάδας για να είναι ενεργός. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε εύκολα τον συναγερμό.

Τι είναι το Bedtime;

Η εφαρμογή "Ρολόγια" έχει μερικά άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά πέρα ​​από τη ρύθμιση των συναγερμών. Μπορείτε να δείτε ένα παγκόσμιο ρολόι, να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη ή να χρησιμοποιήσετε το iPad σας ως ένα γιγαντιαίο χρονόμετρο. Αλλά ίσως το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να σας βοηθήσει να κρατήσετε το πρόγραμμα ύπνου σας.

Το Bedtime θέτει ένα καθημερινό ξυπνητήρι και το συνδυάζει με υπενθύμιση τη νύχτα όταν είναι καλύτερο για σας να κοιμηθείτε. Όταν ρυθμίζετε τη νύχτα, θα ρωτήσει πότε θέλετε να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας, επιτρέποντάς σας να ορίσετε τις ημέρες κατά τις οποίες θα σβήσει ο συναγερμός, επομένως δεν θα χρειαστεί να τον απενεργοποιήσετε το σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, επιλέγετε πόσες ώρες θέλετε να κοιμάστε κάθε βράδυ, πόσο καιρό πριν από τον ύπνο για να σας υπενθυμίσω και ποια μουσική θέλετε για τον συναγερμό σας.

Η ώρα για ύπνο παρακολουθεί όταν ξυπνάς μέσω του συναγερμού. Επίσης, θα λειτουργεί με όλους τους ανιχνευτές ύπνου που έχουν εγκατασταθεί στο Healthkit. Αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να εντοπίσετε πόσο ύπνο παίρνετε και την ποιότητα αυτού του ύπνου.