Περιηγηθείτε στο νέο Chatroulette

01 από 05

Καλώς ήλθατε στο Chatroulette

Chatroulette Screenshots / Chatroulette.com

Chatroulette είναι μια ιστοσελίδα κειμένου, ήχου και βίντεο που συνομιλεί με άλλους τυχαίους χρήστες, ένα κάθε φορά. Η συνομιλία τερματίζεται όταν ένας χρήστης ξεκινά άλλη τυχαία σύνδεση.

Αρχικά, ο ιστότοπος ήταν εξαιρετικά επικριμένος για προσβλητικό και πορνογραφικό περιεχόμενο και οι γονείς προειδοποιήθηκαν να μην αφήσουν τα παιδιά τους να επισκεφτούν τον ιστότοπο. Οι χρήστες ήταν ανώνυμοι.

Για να καταπολεμήσει την κριτική, η Chatroulette απαγόρευσε την πορνογραφική δραστηριότητα, τη συμπεριφορά και το γυμνό. Οι χρήστες του ιστότοπου πρέπει να είναι τουλάχιστον 19 ετών. Το Chatroulette ενθαρρύνει τους χρήστες να αναφέρουν όλες τις ακατάλληλες συμπεριφορές. Όλοι οι χρήστες πρέπει τώρα να εγγραφούν στον ιστότοπο προτού χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, αφήνοντας τη δυνατότητα ανωνυμίας της αρχικής μορφής του Chatroulette. Αυτή ήταν μια δημοφιλής κίνηση που κοστίζει τον ιστότοπο πολλών χρηστών.

02 του 05

Chatroulette του Αλλαγή Chat Chat Windows

Chatroulette Screenshots / Chatroulette.com

Για τους χρήστες της αρχικής έκδοσης του Chatroulette, μια από τις πιο προφανείς και άμεσες διαφορές είναι η διάταξη του Chatroulette site.

Εκτός από τα κινούμενα παράθυρα βίντεο στο πάνω μέρος της σελίδας, οι χρήστες Chatroulette μπορούν τώρα να αλλάξουν το μέγεθος των παραθύρων συνομιλίας ανάλογα με τις ατομικές τους ανάγκες. Τα παράθυρα της Chatroulette είναι εντελώς ελεύθερα, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν κλικ και να αλλάζουν το μέγεθος τους απλά.

Το πρότυπο παράθυρο συνομιλίας Chatroulette είναι τώρα ένθετο στην επάνω αριστερή πλευρά της σελίδας.

03 του 05

Αλλαγή στο επόμενο άτομο στο Chatroulette

Chatroulette Screenshots / Chatroulette.com

Θέλετε να αλλάξετε τις προβολές στην επόμενη ανώνυμη κουβέντα στο Chatroulette; Κάντε κλικ στη γραμμή κάτω από τα παράθυρα βίντεο για να συνδεθείτε με ένα νέο άτομο.

04 του 05

Νέες ρυθμίσεις Chatroulette

Chatroulette Screenshots / Chatroulette.com

Οι χρήστες του Chatroulette θα παρατηρήσουν την προσθήκη μιας γραμμής ρυθμίσεων που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τις ρυθμίσεις της κάμεράς τους και του μικροφώνου, εκτός από την είσοδο και την έξοδο ήχου.

Αυτές οι ρυθμίσεις Chatroulette προσφέρουν ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες βλέπουν και ακούν - ή δεν ακούνε.

05 του 05

Chatroulette Διαθεσιμότητα

Παρόλο που η Chatroulette είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, απαγορεύεται σε ορισμένες χώρες. Εάν βρίσκεστε σε μία από αυτές τις χώρες, μπορείτε να πάρετε την απαγόρευση χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN προσφέρει μια ασφαλή σύνδεση που διατηρεί τις πληροφορίες σας ασφαλείς.