Πώς να σύρετε και να ρίξετε στο iPad

Η μεταφορά και απόθεση στο iPad είναι επί του παρόντος λίγο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ισχυρή. Ολόκληρη η διαδικασία περιλαμβάνει μια επαναδιαμορφωμένη (και όχι απαραίτητα για καλύτερη) διαδικασία πολλαπλών εργασιών και την συχνή ανάγκη χρήσης πολλαπλών δακτύλων - ακόμα και πολλαπλών χεριών - στο iPad ταυτόχρονα. Αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητα και να επεκτείνει αυτό που είναι δυνατό ακόμη και σε έναν Η / Υ.

Στη ρίζα του, η μεταφορά και απόθεση είναι ένας εναλλάκτης του σεβαστού αντιγράφου και επικόλλησης. Όταν μετακινείτε ένα αρχείο από έναν κατάλογο σε άλλο φάκελο στον υπολογιστή σας, κάνετε ακριβώς μια περικοπή και μια επικόλληση χρησιμοποιώντας το ποντίκι αντί των εντολών του μενού. Και με το iPad που υποστηρίζει ήδη ένα καθολικό πρόχειρο , μπορείτε να αντιγράψετε μια φωτογραφία από την εφαρμογή Φωτογραφίες στο πρόχειρο, να ανοίξετε την εφαρμογή Σημειώσεις και να την επικολλήσετε σε μια από τις σημειώσεις σας. Γιατί λοιπόν χρειαζόμαστε drag and drop;

Κατ 'αρχάς, το drag-and-drop καθιστά τη διαδικασία πιο ομαλή όταν μπορείτε απλά να ανοίξετε την εφαρμογή Photos και την εφαρμογή Notes δίπλα-δίπλα και να σύρετε τις φωτογραφίες από το ένα στο άλλο. Αλλά το πιο σημαντικό, μπορείτε να πάρετε πολλές φωτογραφίες και να τις σύρετε ταυτόχρονα στην εφαρμογή προορισμού. Αυτό κάνει την επιλογή πολλών φωτογραφιών για να στείλετε σε ένα email αρκετά απλή (και κάτι που αντιγράφει και να επικολλήσετε δεν μπορεί να κάνει).

Και μιλάμε για ευελιξία! Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε φωτογραφίες από πολλές πηγές. Έτσι, μπορείτε να πάρετε μια εικόνα στην εφαρμογή Φωτογραφίες, να ανοίξετε το Safari για να προσθέσετε μια φωτογραφία από μια ιστοσελίδα και στη συνέχεια να ανοίξετε την εφαρμογή Mail για να τις αφήσετε σε ένα μήνυμα.

Τι να κάνετε drag and drop στο iPad

Τι μπορείτε να πάρετε; Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να οριστεί ως «αντικείμενο». Αυτό περιλαμβάνει εικόνες, αρχεία ή ακόμα και επιλεγμένο κείμενο. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε συνδέσμους στο πρόγραμμα περιήγησης Safari και να τους αφήσετε σε ένα μήνυμα κειμένου, μια σημείωση κ.λπ. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε ένα αρχείο κειμένου από το iCloud Drive και να το αφήσετε στο Σημειωματάριο όπου θα εμφανιστεί ως το περιεχόμενο του αρχείου κειμένου .

Η εφαρμογή "μεταφορά και απόθεση" λειτουργεί τόσο στις ίδιες εφαρμογές όσο και σε πολλές εφαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να τραβήξετε ένα σύνδεσμο στο Safari ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση οριζόντιου χαρακτήρα, να το μετακινήσετε στο πλάι της οθόνης και να το τοποθετήσετε στον κενό χώρο που δημιουργήθηκε για να ανοίξει μια διαχωρισμένη προβολή και των δύο ιστότοπων στο πρόγραμμα περιήγησης . Ή μεταφέρετε τον ίδιο σύνδεσμο σε νέο μήνυμα στην εφαρμογή "Αλληλογραφία".

Πώς να σύρετε και να ρίξετε στο iPad

Η πραγματική ιδέα της μεταφοράς και της απόθεσης είναι απλή, αλλά η εφαρμογή της είναι επί του παρόντος (και μπορεί να παραμείνει) πολύπλοκη. Η μεταφορά ενός αντικειμένου, όπως ενός αρχείου ή μιας φωτογραφίας από το ένα σημείο στο άλλο, είναι τόσο εύκολη όσο η μετακίνηση του δακτύλου σας, αλλά όταν λαμβάνετε υπόψη πολλά αντικείμενα και πολλαπλές εφαρμογές, ίσως χρειαστεί να τοποθετήσετε το iPad σε ένα τραπέζι ή στην αγκαλιά σας και να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αρχεία και μεταφορά και απόθεση για μεταφορά φωτογραφιών στο iPad σας

Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης από την επιλογή φωτογραφιών που θα συμπεριληφθούν σε ένα έγγραφο ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τραβήξετε τις επιλογές κειμένου από έναν ιστότοπο για να μεταβείτε σε Σημειώσεις, αλλά ίσως το πιο ευέλικτο είναι πώς μπορούν να αλληλεπιδρούν με την εφαρμογή "Αρχεία".

Ένα καλό παράδειγμα είναι η εισαγωγή φωτογραφιών από τον υπολογιστή σας στο iPad σας. Ενώ είναι δυνατόν τώρα, η μεταφορά και η απόθεση θα κάνουν μια πολύ πιο εύκολη διαδικασία. Απλώς τοποθετήστε τις φωτογραφίες σας σε ένα φάκελο iCloud, ανοίξτε τα αρχεία και τις φωτογραφίες σε κατάτμηση στο iPad σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το drag-and-drop για να μετακινήσετε πολλές φωτογραφίες τη φορά από το φάκελο iCloud σε όποιο άλμπουμ θέλετε να τις τοποθετήσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε το iPad στον υπολογιστή σας, να χρησιμοποιήσετε το iTunes ή να μεταφέρετε από μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud, αποθηκεύοντας κάθε μεμονωμένη φωτογραφία στο ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας ή χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Στο iOS 11, είναι απλά μια απλή διαδικασία μεταφοράς και απόθεσης.

Η δυνατότητα αντιγραφής αρχείων και φωτογραφιών τόσο εύκολα θα καταστεί απίστευτα χρήσιμη όταν η εφαρμογή "Αρχεία" υποστηρίζει υπηρεσίες αποθήκευσης cloud από τρίτους, όπως το Dropbox, το Google Drive κ.λπ.