Βασικές πτυχές που πρέπει να εξετάσει κάθε μεταπωλητή φιλοξενίας

Στο πρόσφατο παρελθόν, αρκετές εταιρίες ανάπτυξης και εταιρείες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής συμπεριλαμβάνουν τη φιλοξενία ως μέρος του χαρτοφυλακίου τους. Σε πιο εκτεταμένη κλίμακα, ο τομέας της τεχνολογίας ακολουθεί έναν πιο συνεργατικό τρόπο προσφοράς νέων υπηρεσιών σε εμπορικούς πελάτες, κυρίως λόγω του συνεχώς αυξανόμενου καταλόγου των υπηρεσιών που χρειάζονται οι πελάτες για βελτιστοποίηση των δραστηριοτήτων τους.

Στην πραγματικότητα, η προσθήκη υπηρεσιών φιλοξενίας ως μέρος του χαρτοφυλακίου τους παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα για τον πάροχο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής αύξησης των εσόδων σε αρκετές περιπτώσεις. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον σωστό εταίρο για να εξασφαλίσετε επιτυχία με αυτό το νέο βήμα. Αν θέλετε να είστε ένας μεγάλος μεταπωλητής φιλοξενίας, εδώ είναι πέντε βασικές πτυχές που πρέπει να εξετάσετε.

Η προσφυγή στην αγορά μεταπώλησης για την επέκταση των μελλοντικών πελατών

Όλες οι επιχειρήσεις φιλοξενίας δεν γίνονται εξίσου, γι 'αυτό είναι ζωτικής σημασίας να κοιτάξουμε πιο κοντά στην προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας για να εξασφαλίσουμε ότι φτάνει στο μέγιστο κοινό. Αν στοχεύετε ακόμη και στους τεχνικά εξελιγμένους πελάτες, ενδέχεται να χρειάζονται πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως οι κοινές λύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές. Έτσι, προκειμένου να δημιουργηθεί η μέγιστη αξία μεταπωλητή, ένας μεταπωλητής πρέπει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων που να ταιριάζει με τις προηγμένες απαιτήσεις της αγοράς.

Όροι μεταπωλητών και είδη υπηρεσιών

Όταν αξιολογείτε τους υποψήφιους πωλητές για συνεργαζόμενους συνεργάτες, σας συνιστούμε να εξετάσετε τους όρους φιλοξενίας τους, εκτός από την πιο προσεκτική εξέταση των άλλων υπηρεσιών που παρέχουν. Η σωστή κοινοπραξία θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο ρεύμα εσόδων και επίσης να βοηθήσει τους οικοδεσπότες των μεταπωλητών να αποφασίσουν το ποσό προσαύξησης και να χρεώσουν άμεσα τους πελάτες τους. Εάν υπάρχει άλλη υπηρεσία που παρέχεται από τον πωλητή που θα μπορούσατε να εξετάσετε, αυτό θα μπορούσε επίσης να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό σας.

Υποστήριξη μάρκετινγκ και πωλήσεων

Ένας καθιερωμένος πάροχος φιλοξενίας θα πρέπει να έχει καλή εμπειρία στο μάρκετινγκ των υπηρεσιών του και οι υπηρεσίες του θα πρέπει να φημολογούνται για την ποιότητα - αυτές οι πτυχές μπορούν να καλλιεργήσουν την επιτυχία των μεταπωλητών. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με έναν πωλητή που είναι έτοιμος να μοιραστεί την τεχνογνωσία του προσφέροντας υποστήριξη προϊόντων και πωλήσεων, η οποία με τη σειρά του μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σας να πουλήσει αποτελεσματικά τις υπηρεσίες.

Ενσωματωμένη υποστήριξη

Υπάρχουν πολλές υποσχέσεις που ένας πωλητής κάνει πριν από την έναρξη μιας κοινής επιχείρησης με έναν μεταπωλητή, αλλά παρέχουν πραγματικά επαρκή υποστήριξη στο πλοίο. Εξερευνήστε μερικά ζωτικά ερωτήματα πριν αποφασίσετε για τη συμμετοχή σας. Μάθετε εάν μπορεί να προσεγγιστεί μια ειδική διαχείριση λογαριασμού για να σας βοηθήσει να περάσετε στη διαδικασία. Είναι μια έκπτωση που προσφέρεται αρχικά για τη φιλοξενία, ώστε οι μεταπωλητές να μπορούν να ελέγχουν το κόστος; Υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να συμβουλευτούν για τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων στο τμήμα που φιλοξενεί το χαρτοφυλάκιο; Μάθετε απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις που σχετίζονται με την υποστήριξη του σκάφους πριν προχωρήσετε.

Επιπλέον συστήματα υποστήριξης

Εκτός από την υποστήριξη επί του σκάφους, επιπλέον συστήματα υποστήριξης, όπως η υποστήριξη τεχνολογίας Tier 2 και Tier 3, είναι επίσης σημαντικά για μια επιτυχημένη ένωση μεταπωλητών φιλοξενίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, ενημερωθείτε για την πρόσβαση του διαχειριστή συστήματος. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι υποψήφιοι μεταπωλητές μπορούν να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να λάβουν υποστήριξη από τον πωλητή όποτε απαιτείται μετά την αρχική φάση εκτόξευσης.

Μια φιλοξενία μεταπωλητών φιλοξενίας είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση, παρέχοντας στους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, σχεδιαστές και άλλους οργανισμούς την ευκαιρία να είναι ένα ενιαίο σταθμό για τους πελάτες τους ενώ συνεχίζει να επικεντρώνεται στον κύριο επιχειρηματικό τους τομέα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το επίπεδο υποστήριξης και ποιότητας διαφέρει σημαντικά μεταξύ των προμηθευτών φιλοξενίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εξετάσετε τη σχεδιαζόμενη συνεργασία από όλες τις γωνίες πριν υπογράψετε τη συμφωνία.