Πώς να εντοπίσετε μια ψεύτικη αναθεώρηση προϊόντος on-line

Online κριτικές προϊόντων, τους βλέπουμε κάθε μέρα, είτε βρίσκονται σε ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών , ταξιδιωτικούς ιστότοπους κ.λπ. Τις περισσότερες φορές, δεν εξετάζουμε καν αν είναι αυθεντικές ή όχι.

Ποιος θα γράψει μια ψευδή κριτική προϊόντος; Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τα κίνητρα που χρειάζονται για να γράψουν ψεύτικες αναθεωρήσεις. Μερικοί άνθρωποι το κάνουν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, κάποιοι ελπίζουν να βλάψουν τους ανταγωνιστές τους, με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων για τον εαυτό τους.

Είναι ψεύτικες κριτικές επιβλαβείς; Φυσικά είναι !. Θα μπορούσαν να σας κάνουν να χάσετε χρήματα σε κάτι που βασίζεται σε ψευδείς πληροφορίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ειδικά εάν η φύση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σχετίζεται με την ασφάλεια ή την υγεία.

Λοιπόν, πώς μπορείτε να διαπιστώσετε εάν μια online κριτική για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία είναι νόμιμη ή όχι;

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να Spot μια ψεύτικη κριτική προϊόντος on-line:

Η κριτική είναι εξαιρετικά αρνητική ή θετική (1 ή 5 αστέρια) :

Οι αναθεωρήσεις που είναι πολικές (δηλ. Είτε βαθμολογία 1 ή 5 αστέρων) θα πρέπει να προκαλούν υποψίες. Οι ψεύτικοι αναθεωρητές ενδέχεται να προσπαθήσουν να χειριστούν τη συνολική μέση τιμή των αναθεωρήσεων για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημοσιεύσετε πολικές αναθεωρήσεις που είναι είτε 1 ή 5 αστέρια. Δεν εξυπηρετεί το ενδιαφέρον του αναθεωρητή να αφήσει αναθεωρήσεις 2, 3 ή 4 αστέρων, καθώς δεν θα προκαλέσει τον μέσο όρο να κινηθεί πολύ μακριά προς μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Εάν θέλετε τίμια σχόλια, δείτε αυτά που βρίσκονται στη μέση του φάσματος ανασκόπησης, αυτά είναι πιθανότατα αυτά που θα είναι νόμιμα. Πετάξτε τα λαμπερά ψηλά 5 και το χαμηλό 1.

Η αναθεώρηση φαίνεται πολύ καλά γραμμένη:

Ενώ υπάρχουν πολλοί καλοί συγγραφείς εκεί έξω, θα πρέπει να είστε λίγο ύποπτοι εάν η αναθεώρηση φαίνεται να είναι πολύ καλά γραμμένη, καθώς μπορεί να είναι κόκκινη σημαία ότι η αναθεώρηση έχει γραφτεί από μάγισσα μάρκετινγκ.

Εάν η αναθεώρηση είναι γεμάτη μάρκετινγκ μιλούν και superlatives για όλα τα σπουδαία χαρακτηριστικά του προϊόντος, τότε είναι μάλλον κάποιος που έχει ένα συμφέρον για την επιτυχία του προϊόντος, είτε πρόκειται για το πρόσωπο που το πουλάει είτε για τον κατασκευαστή του προϊόντος.

Η αναθεώρηση αναφέρει επανειλημμένα το ακριβές όνομα προϊόντος :

Ορισμένες ψεύτικες αναθεωρήσεις έχουν σχεδιαστεί για να επιχειρήσουν τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης παιχνιδιών με σκοπό την οδήγηση επισκεψιμότητας στον ιστότοπο ελέγχου ή στη σελίδα αγοράς προϊόντος. Για να δοκιμάσει και να χρησιμοποιήσει τη μηχανή αναζήτησης , ο κριτικός θα αναφέρει επανειλημμένα το ακριβές όνομα του προϊόντος ξανά και ξανά, πιστεύοντας ότι όσο περισσότερο το αναφέρουν, τόσο υψηλότερο θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτή η πρακτική είναι γνωστή ως "πλήρωση λέξεων-κλειδιών" και ένα σαφές σημάδι ότι η αναθεώρηση πιθανότατα δεν είναι νόμιμη, καθώς κανένας κανονικός κριτικός δεν θα δαπανήσει το ποσό της προσπάθειας που απαιτείται για τέτοιου είδους πράγματα.

Το ιστορικό του αναθεωρητή προκαλεί κάποια υποψία :

Εάν είστε ύποπτοι ότι μια κριτική μπορεί να είναι ψεύτικη. Ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στο ιστορικό του κριτικού και στις άλλες κριτικές του. Οι περισσότεροι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου θα σας επιτρέψουν να κάνετε κλικ στο όνομα του αναθεωρητή και θα σας δείξει άλλες κριτικές που έχουν κάνει (εάν έχουν κάνει άλλες).

Ο αναθεωρητής χρησιμοποιεί το ίδιο κείμενο που χρησιμοποιείται ξανά και ξανά σε άλλες αναθεωρήσεις:

Οι ψεύτικοι αναθεωρητές μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν πολλά κείμενα από άλλες κριτικές που έχουν γράψει προηγουμένως. Εάν βλέπετε το ίδιο πράγμα επανειλημμένα, η αναθεώρηση μπορεί να είναι ψεύτικη ή παράγεται από bot.

Όλες οι άλλες αξιολογήσεις του κριτικού είναι 1 ή 5 Κριτικές αστέρων :

Πάλι. Είναι αμφίβολο κάποιος είναι πάντα θα δώσει είτε πολύ χαμηλά ή πολύ υψηλά σχόλια για κάθε προϊόν που εξετάζουν. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, οι πολικές αναθεωρήσεις είναι μια κόκκινη σημαία ότι κάτι μπορεί να μην είναι σωστό για την αναθεώρηση.

Αναγνωριστικά αναγνωριστικού αναθεωρητή:

Το αναγνωριστικό χρήστη του αναθεωρητή μπορεί επίσης να είναι ενδεικτικό του παιχνιδιού. Μια μακρά σειρά από αριθμούς μετά από ένα όνομα χρήστη του κριτικού ενδέχεται να υποδεικνύει ότι χρησιμοποιούν πολλαπλά προφίλ σε συνδυασμό με κάποιο είδος αυτοματοποιημένου bot που δημιουργεί πλαστά σχόλια. Και πάλι, από μόνη της, δεν είναι απαραίτητα ένας δείκτης μιας πλαστής αναθεώρησης, αλλά σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, μπορεί να υποδηλώνει ότι συμβαίνει κάτι το ψαρό.

Κατώτατη γραμμή: Βάλτε τα 1 αστέρια και τα 5 αστέρια και δείτε τα σχόλια στη μέση. Αυτό είναι όπου οι περισσότερες από τις πραγματικές κριτικές σας "μέση joe" πρόκειται να είναι. Να είστε επίσης επιφυλακτικοί για τις άλλες κόκκινες σημαίες που αναφέραμε.