Οι 8 καλύτεροι εκτυπωτές λέιζερ / LED να αγοράσουν το 2018

Όταν δεν θα γίνει τίποτα άλλο παρά ένας εκτυπωτής λέιζερ

Οι εκτυπωτές λέιζερ είναι αποτελεσματικοί στην εκτόξευση μεγάλων εργασιών εκτύπωσης με γρήγορη ταχύτητα και οι επαναλήψεις της ημέρας έρχονται με τόνερ μεγάλου όγκου που μπορούν να χειριστούν 8.000 ή περισσότερες τυπωμένες σελίδες. Τείνουν επίσης να έχουν μια σειρά από βολικές ασύρματες συνδέσεις, επιτρέποντας σε πολλούς ανθρώπους να εκτυπώνουν με ευκολία. Κατά την αγορά ενός εκτυπωτή λέιζερ, είναι πρώτα σημαντικό να ρωτήσετε αν χρειάζεστε λειτουργία χρώματος ή μπορεί να λειτουργήσει μόνο με μονόχρωμο εκτυπωτή. Εάν όλα όσα θα εκτυπώσετε είναι ασπρόμαυρο κείμενο, το μονόχρωμο είναι ο τρόπος να πάτε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα είστε βέβαιος να βρείτε έναν εκτυπωτή που ταιριάζει στις ανάγκες σας σε αυτή τη λίστα.

Αυτός ο εκτυπωτής λέιζερ all-in-one από τον Brother είναι ο καλύτερος πωλητής στην κατηγορία του, ένας πλούσιος σε λειτουργίες και οικονομικά προσιτός εκτυπωτής που ικανοποιεί σχεδόν κάθε ανάγκη. Διαθέτει ασπρόμαυρη και έγχρωμη σάρωση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα 2400 x 600 dpi των εγγράφων σας. Έχει μια είσοδο 250 φύλλων και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά συμπαγής ώστε να ταιριάζει στους περισσότερους χώρους.

Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης εκπέμπει έως και 27 σελίδες ανά λεπτό, ενώ ο αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 35 φύλλων κρατά τα πάντα σε κίνηση. Άλλες ωραίες λειτουργίες περιλαμβάνουν φαξ, αυτόματη ανανέωση τόνερ μέσω της παύλας του Amazon, αντικατάσταση γραφίτη χαμηλού κόστους και ασύρματη συνδεσιμότητα. Η ευελιξία κάνει αυτόν τον εκτυπωτή μια εξαιρετική επιλογή για οποιονδήποτε από μαθητές σε μικρές επιχειρήσεις.

Το LaserJet Pro M402n της HP επιτυγχάνει κάτι που οι περισσότεροι εκτυπωτές δεν μπορούν: ευχαριστεί σχεδόν όλους. Πρώτον, έχει ένα ελκυστικό συμπαγές σχέδιο που θα ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας. Ο λευκός μινιμαλιστικός εκτυπωτής είναι εξαιρετικά γρήγορος, ειδικά για το εύρος τιμών του. Μπορεί να εκτυπώσει έως 40 σελίδες ασπρόμαυρων εκτυπώσεων ανά λεπτό και η πρώτη σελίδα εκτυπώνεται τόσο γρήγορα όσο 6,4 δευτερόλεπτα.

Οποιοσδήποτε στο γραφείο σας μπορεί να επωφεληθεί από την ταχύτητα, χάρη στην ασύρματη εκτύπωση και την εύκολη κινητή εκτύπωση. Το AirPrint και το ethernet καθιστούν αυτό τον ιδανικό εκτυπωτή για έως και 10 χρήστες, ενώ οι προηγμένες επιλογές ασφαλείας σημαίνουν ότι οι ευαίσθητες πληροφορίες δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το τέλειο για κάθε γραφείο με διαφορετικά τμήματα και επίπεδα ασφαλείας. Ενώ ο εκτυπωτής αυτός εκτυπώνεται μόνο σε ασπρόμαυρο μέρος, μπορεί να φιλοξενήσει ποικίλα μεγέθη μέσων, συμπεριλαμβανομένων φακέλων και ετικετών.

Αυτός ο φθηνός εκτυπωτής Samsung είναι ένα σίγουρο στοίχημα για φοιτητές, γραφεία κατοικιών ή μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται μόνο ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Είναι εκπληκτικά γρήγορο για το εύρος τιμών του, εκτυπώνει έως και 29 σελίδες ανά λεπτό, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένη εκτύπωση για εξοικονόμηση χαρτιού. Εάν είστε αφοσιωμένοι στο πράσινο, θα εκτιμήσετε επίσης την κατάσταση ECO που μπορεί να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού και έχει ως αποτέλεσμα πιο αποδοτική χρήση γραφίτη και χαρτιού.

Η ανάλυση είναι επίσης καλή, με ανάλυση 4000 x 600 dpi για την έντονη εκτύπωση κειμένου που θα περιμένατε από έναν ασύρματο εκτυπωτή. Ως συσκευή Samsung, αυτός ο εκτυπωτής διαθέτει τις πιο πρόσφατες επιλογές ασύρματης συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής εκτύπωσης για κινητά και ζεύγους WiFi. Περιλαμβάνει επίσης λογισμικό διαχείρισης χαρτιού για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις εκτυπώσεις σας.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους εκτυπωτές προϋπολογισμού κάτω των $ 100 .

Οικιακά γραφεία και μικρές επιχειρήσεις θα εκτιμήσουν αυτόν τον προσιτό εκτυπωτή λέιζερ all-in-one από τη Canon. Είναι κατασκευασμένο για ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, αναδεικνύει την πρώτη εκτύπωση σε έξι δευτερόλεπτα και έπειτα έως και 24 σελίδες ανά λεπτό μετά. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης μειώνει εύκολα τις μεγάλες εργασίες εκτύπωσης και η μέγιστη χωρητικότητα εισόδου 500 φύλλων σημαίνει ότι μπορείτε να αντιμετωπίσετε εργασίες εκτύπωσης έως και 1.000 σελίδων χωρίς να χρειάζεται να επανατοποθετείτε χαρτί.

Η μελάνη διπλής αντοχής υψηλής πυκνότητας είναι ανθεκτική στη διάβρωση και προσφέρει υψηλής ποιότητας απεικόνιση και κείμενο στις εργασίες εκτύπωσης. Η Canon συμπεριέλαβε επίσης κάποιες χρήσιμες επιλογές συνδεσιμότητας. Η εφαρμογή Canon PRINT σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε, να αντιγράφετε και να σαρώσετε έγγραφα απευθείας από τις κινητές συσκευές σας, ενώ τα AirPrint και το Google Cloud Print σάς επιτρέπουν να συγχρονίζετε στον υπολογιστή έναν υπολογιστή ή έξυπνη συσκευή. Όλες αυτές οι επιλογές θα αυξήσουν την παραγωγικότητά σας, επιτρέποντάς σας να περάσετε λιγότερο χρόνο εκτύπωσης και περισσότερο χρόνο εργασίας.

Εάν χρειάζεστε μια λύση επιχείρησης για την εκτύπωσή σας, αυτό το Brother MFCL5700DW είναι τόσο προσιτό όσο και ικανό για φόρτωση εργασίας υψηλής απόδοσης. Έχει χωρητικότητα χαρτιού 300 φύλλων που μπορεί να επεκταθεί μέχρι 1.340 φύλλα με πρόσθετα δίσκους. Με την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, έναν αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 σελίδων και ταχύτητα έως και 42 σελίδων ανά λεπτό, ακόμη και μεγάλες εργασίες εκτύπωσης περνούν γρήγορα. Και αν βγάζετε εκατοντάδες σελίδες την ημέρα, η κασέτα γραφίτη υψηλής απόδοσης των 8000 σελίδων εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων θα εκτιμήσουν επίσης αποτελεσματικά χαρακτηριστικά όπως ταυτόχρονη λειτουργία και οθόνη αφής LCD 3,7 ιντσών που σας επιτρέπει να σαρώσετε στο σύννεφο, να εκτυπώσετε ασύρματα και να ανακατασκευάσετε αυτόματα την Amazon.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους εκτυπωτές γραφείου .

Ζωντανές έγχρωμες εκτυπώσεις αναμένουν το γραφείο ή το σπίτι σας με αυτόν τον έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ από την HP. Με ανάλυση εκτύπωσης 600 dpi και έγχρωμες εκτυπώσεις σε 19 σελίδες ανά λεπτό, θα πρέπει να είναι ο εκτυπωτής σας, αν θέλετε να διανείμετε έγχρωμα φυλλάδια ή διαφημιστικό υλικό για την επιχείρηση ή τον οργανισμό σας. Ο εκτυπωτής διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη αφής τριών ιντσών για να συμβάλλει στη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας σας και η ασύρματη εκτύπωση καθιστά ακόμα πιο εύκολη για την ομάδα σας να λαμβάνει φυσικά αντίγραφα οποιουδήποτε υλικού. Μια ωραία λειτουργία είναι η τεχνολογία NFC touch-to-print, μια λειτουργία που σας επιτρέπει να πατήσετε το smartphone ή το tablet σας με δυνατότητα NFC ενάντια στον εκτυπωτή για να ξεκινήσετε αμέσως μια εργασία εκτύπωσης. Η αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και μια σουίτα επιχειρηματικών εφαρμογών αυξάνουν την παραγωγικότητα ακόμη περισσότερο, ενώ ένας επεξεργαστής 800 MHz διατηρεί την όλη λειτουργία ομαλά.

Αποκτήστε ασπρόμαυρες εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας με αυτόν τον εκτυπωτή λέιζερ Dell Monochrome. Η ξεχωριστή του ποιότητα είναι η υψηλή ανάλυση των εκτυπώσεων. Στην πραγματικότητα, καταγράφει σε 1200 x 1200 dpi, πράγμα που σημαίνει ότι οι γραμματοσειρές σας θα είναι τραγανές, τολμηρές και μαύρες.

Εκτός από την υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, αυτή η Dell επιτυγχάνει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης. Έχει ρολόγια περίπου 40 σελίδες ανά λεπτό, με την πρώτη σελίδα σε λιγότερο από 6,5 δευτερόλεπτα. Έρχεται επίσης με μια διαισθητική οθόνη LCD 2,4 ιντσών που διευκολύνει την πλοήγηση στις ρυθμίσεις και τις εργασίες εκτύπωσης. Η οθόνη προσφέρει ακόμα βήμα προς βήμα γραφικά για να σας καθοδηγήσει σε τυχόν προβλήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που ακολουθούν πολύ συχνά τους εκτυπωτές. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε το αριθμητικό πληκτρολόγιο για να προστατεύσετε τις εμπιστευτικές εργασίες εκτύπωσης απελευθερώνοντάς τις μόνο σε εκείνες με τον κωδικό. Το ένα μειονέκτημα αυτού του εκτυπωτή είναι ότι απαιτεί σύνδεση Ethernet ή USB για εκτύπωση.

Το LaserJet Pro M426fdn προσφέρει ταχύτητα 38-40 σελ / λεπτό, αλλά διαθέτει επίσης αυτόματο τροφοδότη εγγράφων με χωρητικότητα πενήντα σελίδων. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι οι δυνατότητες all-in-one (εκτυπωτής, σαρωτής, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, φαξ), ενσωματωμένη σύνδεση Ethernet και έγχρωμη οθόνη αφής τριών ιντσών. Μπορεί επίσης να συνδέσει μια ομάδα εργασίας των 10 ατόμων για ομαδική συνεργασία και έχει τη δυνατότητα να υπερφορτώνει τις ταχύτητες εκτύπωσης κατά 30% με τις κασέτες JetIntelligence. Συνολικά, είναι ένα σοβαρό άλογο εργασίας εκτύπωσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .