Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής MFP PageWide Pro MFP 577dw της HP

Το περίφημο OfficeJet X576dw MFP Αντικαταστάθηκε από 577dw

Η ανακοίνωση της HP σχετικά με τις σταθερές εκτυπώσεις με βάση το PageWide που μόλις πριν από τρία χρόνια με εντυπωσίασε. Οι εκτυπωτές που βασίζονται στην τεχνολογία αυτή αποδείχτηκαν μερικοί από τους ταχύτερους και φθηνότερους εκτυπωτές στην αγορά. Επίσης, εντυπωσιακά τώρα, τα πιο πρόσφατα μοντέλα της HP που βασίζονται στο PageWide που ονομάζονται απλώς "PageWide Pro" ή "PageWide Enterprise", επομένως, η αναθεώρηση του About.com για το πρωτοποριακό μοντέλο PageWide Pro, το $ 899.99-MSRP PageWide Pro MFP 577dw. Θα ακολουθήσουν και άλλες κριτικές στη νέα σειρά.

Αυτό δεν είναι βέβαια η πρώτη συνάντηση του printscan.about.com με τη σταθερή κεφαλίδα εκτύπωσης του πίνακα σελίδων της HP. Εδώ, για παράδειγμα, είναι μια επανεξέταση του About.com του προκατόχου του 577dw, του πολυλειτουργικού εκτυπωτή OfficeJet X576dw . Όπως μπορείτε να δείτε (και όπως είπα νωρίτερα), με εντυπωσίασε τότε, όπως ακριβώς αυτό το πιο πρόσφατο εκτυπωτή PageWide με εντυπωσιάζει τώρα.

Design & amp; Χαρακτηριστικά

Σε σύγκριση με μια συμβατική κεφαλή εκτύπωσης που κινείται με ψεκασμό inkjet, η οποία μετατοπίζεται πέρα ​​από τη σελίδα εκτύπωσης μικρών τμημάτων κάθε φορά, η σταθερή τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης που έχει σταθερή διάταξη PageWide εκτυπώνεται σαν έναν εκτυπωτή λέιζερ, απεικονίζοντας ολόκληρη τη σελίδα στη μνήμη και στη συνέχεια τοποθετώντας την στο χαρτί μέσω ενός γρήγορου περάσματος κάτω από την ακίνητη κεφαλή εκτύπωσης. Αυτό κάνει αυτό τον εκτυπωτή μοναδικό σε σύγκριση με άλλα inkjets, αλλά είναι επίσης αυτό που το καθιστά γρήγορο και γιατί εκτυπώνει τόσο καλά.

Μια οθόνη αφής 4,3 ιντσών σάς επιτρέπει όχι μόνο να διαμορφώσετε τη συσκευή, αλλά και να χειριστείτε οποιαδήποτε κίνηση , χωρίς PC , εκτύπωση, σάρωση ή αντιγραφή. Έρχεται με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων για αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης (ADF), αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψεως μεγέθους 50 φύλλων (8,5x14 ίντσες), καθώς και ένα scanner μεγέθους νομικού μεγέθους και η μηχανή εκτύπωσης αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης θα αναστρέψει επίσης φύλλα νομικού μεγέθους για εκτύπωση η άλλη πλευρά.

Όπως συμβαίνει και με τους περισσότερους εκτυπωτές της HP, αυτό έρχεται με έναν τόνο λειτουργιών συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε διάφορες τοποθεσίες σύννεφων, και το Wireless Direct, το ισοδύναμο της HP με το Wi-Fi Direct , καθώς και το Near-Field Communication ή το NFC . Επιπλέον, όπως και οι περισσότεροι άλλοι εκτυπωτές HP, αυτή παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές εκτυπωτών της HP, οι οποίες παρέχουν περιεχόμενο για κάθε είδους εφαρμογές.

Απόδοση, Ποιότητα εκτύπωσης, Χειρισμός χαρτιού

Τι λέτε για:

Σοβαρά, αυτός είναι ένας γρήγορος εκτυπωτής. Εάν το μόνο που εκτυπώνετε είναι το κείμενο, φωνάζει και δεν είναι καθόλου-πολύ-shabby κατά την εκτύπωση επιχειρηματικών εγγράφων φορτωμένα με γραφικά και φωτογραφίες, είτε. Και η ποιότητα της εκτύπωσης, ειδικά το κείμενο, μοιάζει σχεδόν τόσο κοντά στην ποιότητα, όσο και οι κορυφαίοι εκτυπωτές λέιζερ. Στην πραγματικότητα, δεν μπορούσα πραγματικά να βρω τίποτα για να διαμαρτύρονται, εφ 'όσον ξεκίνησα με ποιοτικό περιεχόμενο.

Από το κουτί, το 577dw έρχεται με δύο πηγές εισόδου, ένα συρτάρι 500 φύλλων προς τα εμπρός και ένα δίσκο αντικατάστασης (ή πολλαπλών χρήσεων) 50 φύλλων που διπλώνει προς τα κάτω από την αριστερή πλευρά του πλαισίου, για συνολικά 550 φύλλα από δύο πηγές. Ωστόσο, αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να προσθέσετε άλλα δύο συρτάρια χαρτιού 500 φύλλων, ένα δοχείο για τη συγκράτηση των αναλωσίμων και μια βάση με τροχούς για να μετακινήσετε την υπερκατασκευή γύρω. Όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, η συνολική χωρητικότητα εισόδου είναι 1.550 φύλλα από τέσσερις πηγές-εκτεταμένη χωρητικότητα και ευελιξία.

Ωστόσο, από τη συγγραφή αυτή, η HP δεν ήταν σε θέση να παρέχει τιμές για αυτά τα εξαρτήματα.

Κόστος ανά σελίδα

Μπορείτε να αγοράσετε τρία διαφορετικά μεγέθη σε δοχεία μελάνης για αυτόν τον εκτυπωτή, αλλά τα πιο οικονομικά είναι τα μεσαία μεγέθη αποδόσεων ή οι κασέτες υψηλής απόδοσης. Οι κασέτες εξαιρετικά υψηλής απόδοσης, ενώ είναι αρκετά μεγάλες, δεν παρέχουν το βέλτιστο κόστος ανά σελίδα , δηλαδή: οκτώ δέκατα του ενός λεπτού για ασπρόμαυρες σελίδες και 6,5 σεντ το καθένα για το χρώμα. Χάρη στις κασέτες τόνερ για εκτυπωτές λέιζερ, αυτές οι μεγάλες δεξαμενές μελανιού είναι ακριβές, αλλά όχι σε μακρινές αποστάσεις, όπου μετράνε, ανά σελίδα.

Συνολική αξιολόγηση

Η συμβουλή μου για το X576dw ήταν ότι εάν έχετε πολλά να εκτυπώσετε και να αντιγράψετε και ο οργανισμός σας δεν είναι για κάποιο λόγο κλειδωμένος στην έξοδο λέιζερ, αγοράστε αυτόν τον εκτυπωτή. Η συμβουλή μου για την αντικατάσταση 577dw είναι η ίδια. Όσο περισσότερο εκτυπώνετε, τόσο περισσότερο θα σας εξοικονομήσει.

Κάντε κλικ εδώ για μια λεπτομερή επισκόπηση του PageWide Pro MFP 577dw.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το PageWide Pro MFP 577dw από την Amazon